il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
θα χρηματοδοτουν τπτ gay.....
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του bourdela.com είσαι BLADE;
Και που να δεις τι δυσφήμηση και βρισίδι πέφτει στους απέναντι για το site και τους Mods.Καταντάει γραφική η ιστορία με το παράρτημα , νομίζεις ότι άνοιξε μόνο και μόνο για να βρίζει τους από δώ.."Ειναι πολλά τα λεφτά" λένε..Και τι σας νοιάζει ρε από σας τα πήρανε????παντως απο οτι βλέπω (αν κ ειμαστε ακόμα εδω)αυτοι που καναν επιθέσεις κατάφεραν αυτο που θέλαν.
να διώξουν τον κόσμο..
βρε παιδιά μια πρόταση κάνω.......γιατί να μην μπεί μια συνδρομή 5 ευρώ τον μήνα μόνο και μόνο να θωρακιστεί το σάιτ από τέτοιες επιθέσεις?δεν νομίζω ότι δεν μπορούμε να δώσουμε ένα τέτοιο ποσόν,αστεία πράγματα..........και αν μένει και κάτι για τους ΄εχοντες το σάιτ καλώς να μένει...στο φινάλε παρέα μας είναι το σάιτ,γιατί να μην βοηθάμε τουλάχιστον όσοι το βλέπουμε έτσι....σιγά το ποσόν ...5 ευρώ....
ανοίγεις μεγάλη κουβέντα! δεν είναι το ποσό αλλά εφόσον πληρώνεις θα το βλέπεις αλλιώς!βρε παιδιά μια πρόταση κάνω.......γιατί να μην μπεί μια συνδρομή 5 ευρώ τον μήνα μόνο και μόνο να θωρακιστεί το σάιτ από τέτοιες επιθέσεις?δεν νομίζω ότι δεν μπορούμε να δώσουμε ένα τέτοιο ποσόν,αστεία πράγματα..........και αν μένει και κάτι για τους ΄εχοντες το σάιτ καλώς να μένει...στο φινάλε παρέα μας είναι το σάιτ,γιατί να μην βοηθάμε τουλάχιστον όσοι το βλέπουμε έτσι....σιγά το ποσόν ...5 ευρώ....
ανοίγεις μεγάλη κουβέντα! δεν είναι το ποσό αλλά εφόσον πληρώνεις θα το βλέπεις αλλιώς!
ποιος ποστάρει, τι ποστάρει, πως & γιατί θα σε ban οι mod και τρέχα γύρευε.
και στην τελική είναι η καλύτερη δικαιολογία για τους αντίπαλους:
"επίτηδες έστησαν την επίθεση για να αναγκάσουν τα μέλη να γίνουν συνδρομητές"
Παρότι δεν διαφωνώ με την συνδρομή, ειδικά με όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες, θέλω να μου υποδείξετε ένα τρόπο για να πληρώνουμε.
Καλώς ή κακώς τώρα βλέπετε μόνο ένα nick και τίποτα άλλο. Αν όμως χρησιμοποιήσω την πιστωτική ή το PAYPAL, δεν νόμιζετε οτι θα είναι οτι πιο εύκολο να αποκαλυφθούν τα όποια στοιχεία μου? Σαν να λέμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παίδες περάστε να μας γνωρίσετε.
Τώρα το site έχει ένα παρεϊστικο χαρακτήρα και οτι κάνουμε και γράφουμε πολύ εύκολα το ρίχνουμε στο χαβαλέ.
εκτος του οτι υπαρχουν και οι προπληρωμενες καρτες η ακομα και sms απο κινητο,πιστευεις οτι αν ηθελε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να σε βρει θα δυσκολευοταν?που σιγα μην ασχοληθουν με εμας στην τελικη...ουτως η αλλως δεν κανουμε τιποτα παρανομοΠαρότι δεν διαφωνώ με την συνδρομή, ειδικά με όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες, θέλω να μου υποδείξετε ένα τρόπο για να πληρώνουμε.
Καλώς ή κακώς τώρα βλέπετε μόνο ένα nick και τίποτα άλλο. Αν όμως χρησιμοποιήσω την πιστωτική ή το PAYPAL, δεν νόμιζετε οτι θα είναι οτι πιο εύκολο να αποκαλυφθούν τα όποια στοιχεία μου? Σαν να λέμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παίδες περάστε να μας γνωρίσετε.
Τώρα το site έχει ένα παρεϊστικο χαρακτήρα και οτι κάνουμε και γράφουμε πολύ εύκολα το ρίχνουμε στο χαβαλέ.