Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
αμα σου ελεγαν για καμια πουτσα θα ηξερες :S :S :S
Μη κάνεις μπούλινγκ στο παιδί ρε
αμα σου ελεγαν για καμια πουτσα θα ηξερες :S :S :S
μην τον βλεπεις ετσι τον τεντυ τυπε.εχει αρχισει και γαμαει μουνακια :S :S :SΜη κάνεις μπούλινγκ στο παιδί ρε
μην τον βλεπεις ετσι τον τεντυ τυπε.εχει αρχισει και γαμαει μουνακια :S :S :S
Αν ο Τεντυ γαμάει μουνάκια εγώ γαμαώ 5 πορνοστάρς τη μέρα..
αφου ειπες οτι εχεις γκομενα τυπε :S :S :SΑν ο Τεντυ γαμάει μουνάκια εγώ γαμαώ 5 πορνοστάρς τη μέρα..
απομακρυνσου απ το γιαλό φίλε και ολα θα είναι οκ!!καλησπέρα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω pm σε κανέναν ακόμα και σε άτομα που ήδη έχω στείλει ξέρει κανεις τον λόγο;
Καλημέρα σύντροφε. Και γω το ίδιο πρόβλημα έχωκαλησπέρα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω pm σε κανέναν ακόμα και σε άτομα που ήδη έχω στείλει ξέρει κανεις τον λόγο;
Νομίζω άλλαξε το όριο από 5 στα 10 ποσταρίσματα.Καλημέρα σύντροφε. Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω
Εμένα πάλι ενώ κάνω αποσύνθεση με δείχνει online!Αντισθένη εδώ κι αρκετό καιρό (τουλάχιστον 2 μήνες) φαίνομαι διαρκώς offline. Αποσυνδέομαι κανονικά από το forum καθάρισα το σκουπιδαριό με το CCleaner πρόσφατα αλλά @@ρια....
Και με το κινητό το ίδιο μου συμβαίνει κι από τα WiFi που μπαίνω. Απλά προς ενημέρωση μπας και προκύψει κανένα άλλο πρόβλημα με άλλα εγγεγραμένα μέλη.
Εμένα πάλι ενώ κάνω αποσύνθεση με δείχνει online!
Δυστυχώς το εξαεριστικό έχει πιάσει πουρίΤυπε κανε εξαερωση για καλυτερα αποτελεσματα....
Δυστυχώς το εξαεριστικό έχει πιάσει πουρί
μαλλον γιατι πρεπει να κανεις αποσυνδεση, η αποσυνθεση δεν νομιζω να πιανει και πολυΕμένα πάλι ενώ κάνω αποσύνθεση με δείχνει online!
Σωστος!! Έπεσα θυμα του δαίμονα του Google.Ευχαριστώ.μαλλον γιατι πρεπει να κανεις αποσυνδεση, η αποσυνθεση δεν νομιζω να πιανει και πολυ
να σαι καλα τυπεΣωστος!! Έπεσα θυμα του δαίμονα του Google.Ευχαριστώ.
.