You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Live για ποιο θέμα κι από πού;
Πχ από youtube live μετάδοση αν ποσταρω το link σε θρεντ θα παίζει?
Επισκέπτης
Μου τα ανέβασε κανονικά.Για ξαναδοκίμασέ το σε λίγο.
Και εμενα τυπε μου την ανεβασε κανονικα μολις ειδα τη φωτογραφια που εβαλες....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Ανεβάζει.Δεν ανεβάζει συνημμένα αρχεία.. :S :S :S
Συνημμένα
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Ανεβάζει.
Όταν βάλεις μάζι κείμενο (με 7 γραμμές) βγάζει αυτό που δείχνω στo screenshot..
Συνημμένα
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
irly Sexy
Αν δεν είσαι 20 χρονών, το κοριτσίστικο σέξι είναι ένα ρίσκο. Όχι αν παίζεις σωστά τα χαρτιά σου. Κι εδώ η Ελένη Μενεγάκη κατέβασε φουλ του άσου. Φόρεσε ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα στο πολύ hot φέτος μπορντό χρώμα, με κόψιμο shirt dress κόψιμο και girly βολάν σε σωστά σημεία. Κι επειδή οποιοδήποτε άλλο παπούτσι θα σοβάρευε πολύ το ρούχο (που και πάλι ωραίο θα ήταν), φόρεσε 70ς βελούδινα παστέλ ροζ chunky πέδιλα που και κολάκευαν τα καλλίγραμμα πόδια της και έδιναν έξυπνα μια Lolita νότα.
Casual Chic
Το να δείχνει μια γυναίκα κομψή με τζιν, πουλόβερ και μποτάκια είναι δύσκολο στοίχημα. Εδώ η Ελένη το πετυχαίνει τέλεια. Το τζιν έχει σκούρα απόχρωση και στενή (αλλά όχι, πολύ εφαρμοστή γραμμή), το γκρι πουλόβερ είναι διακριτικά διαφανές και metallic και συνδυάζεται άψογα με απλό μαύρο φανελάκι και τα μποτάκια με ιδανικό σε ύψος και πάχος τακούνι (μας άρεσαν πολύ τα κορδόνια). Και πως πασπαλίζεις αυτό το look με λίγη παραπάνω κομψότητα; Με ένα chic σινιόν και λιτά σκουλαρίκια. Well done!
Δείτε ακόμη: H Gigi Hadid φόρεσε αυτό το πλεκτό ζιβάγκο από τα H&M που πηγαίνει με όλα
Ψηλές Μπότες το Πρωί
Φοριούνται οι ψηλοτάκουνες μπότες ως το μηρό όσο ο ήλιος ακόμα ψηλά; Η απάντηση είναι καταφατική και το συγκεκριμένο look της Ελένης ένα καλό παράδειγμα για το πως. Με shirt dress με print, οπάκ καλσόν και λιτό μακιγιάζ και χτένισμα. Προφανώς και παίζει ρόλο η επιλογή της μπότας. Εδώ, το καφέ χρώμα με τα cowboy εξώραφα γαζιά και το μέτριο χοντρό τακούνι την κάνουν απολύτως κατάλληλη για πρωινές ώρες.
Αν δεν είσαι 20 χρονών, το κοριτσίστικο σέξι είναι ένα ρίσκο. Όχι αν παίζεις σωστά τα χαρτιά σου. Κι εδώ η Ελένη Μενεγάκη κατέβασε φουλ του άσου. Φόρεσε ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα στο πολύ hot φέτος μπορντό χρώμα, με κόψιμο shirt dress κόψιμο και girly βολάν σε σωστά σημεία. Κι επειδή οποιοδήποτε άλλο παπούτσι θα σοβάρευε πολύ το ρούχο (που και πάλι ωραίο θα ήταν), φόρεσε 70ς βελούδινα παστέλ ροζ chunky πέδιλα που και κολάκευαν τα καλλίγραμμα πόδια της και έδιναν έξυπνα μια Lolita νότα.
Casual Chic
Το να δείχνει μια γυναίκα κομψή με τζιν, πουλόβερ και μποτάκια είναι δύσκολο στοίχημα. Εδώ η Ελένη το πετυχαίνει τέλεια. Το τζιν έχει σκούρα απόχρωση και στενή (αλλά όχι, πολύ εφαρμοστή γραμμή), το γκρι πουλόβερ είναι διακριτικά διαφανές και metallic και συνδυάζεται άψογα με απλό μαύρο φανελάκι και τα μποτάκια με ιδανικό σε ύψος και πάχος τακούνι (μας άρεσαν πολύ τα κορδόνια). Και πως πασπαλίζεις αυτό το look με λίγη παραπάνω κομψότητα; Με ένα chic σινιόν και λιτά σκουλαρίκια. Well done!
Δείτε ακόμη: H Gigi Hadid φόρεσε αυτό το πλεκτό ζιβάγκο από τα H&M που πηγαίνει με όλα
Ψηλές Μπότες το Πρωί
Φοριούνται οι ψηλοτάκουνες μπότες ως το μηρό όσο ο ήλιος ακόμα ψηλά; Η απάντηση είναι καταφατική και το συγκεκριμένο look της Ελένης ένα καλό παράδειγμα για το πως. Με shirt dress με print, οπάκ καλσόν και λιτό μακιγιάζ και χτένισμα. Προφανώς και παίζει ρόλο η επιλογή της μπότας. Εδώ, το καφέ χρώμα με τα cowboy εξώραφα γαζιά και το μέτριο χοντρό τακούνι την κάνουν απολύτως κατάλληλη για πρωινές ώρες.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι παίζει τύπε... εμένα πάντως δεν ανεβάζει..
Τυπε μηπως εχεις γενικοτερα θεμα τωρα τελευταια και δεν σου ανεβαινει; :S :S :S
Επισκέπτης
Admins,
ανεβάζω φωτογραφία, που είναι η Φούλαμ???
Για ελέγξατε παρακαλώ το θέμα, θα πάμε κουβά γιατί με εμψυχώνουν κάποια κορίτσια εδώ μέσα, οπότε θα υπάρξουν και συνέπειες με μικρότερες δαπάνες στο ΧΧΧ
Υποθέτω ότι επειδή έχει λίγα ποστς παίζει κάτι σε bug.......
ανεβάζω φωτογραφία, που είναι η Φούλαμ???
Για ελέγξατε παρακαλώ το θέμα, θα πάμε κουβά γιατί με εμψυχώνουν κάποια κορίτσια εδώ μέσα, οπότε θα υπάρξουν και συνέπειες με μικρότερες δαπάνες στο ΧΧΧ
Υποθέτω ότι επειδή έχει λίγα ποστς παίζει κάτι σε bug.......
Mη αναγκαίο κογιότ, μόνο για επεξήγηση της ονομασίας
Συνημμένα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δεν μπορω να αλλαξω φωτο στο αβαταρ μου,ουτε να προσθεσω-ανανεωσω καποιες φωτο στο προφιλ μου.
εσβησα μερικες αν ειναι προβλημα χωρου.
συμβαινει κατι διαφορετικο?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.909
- Πόντοι
- 41.813
ε τι?
ειπα κι εγω τον πονο μου. θα ξαναδοκιμασω σημερα να δω μηπως φτιαχτηκε.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K