Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα στα παππούδια, όπου γη και πατρίς!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.783
Πόντοι
41.813
καλησπερα.
ξερει κανεις πως σβηνουμε τα likes στο φορουμ που εχουμε?

MRD

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη ή πρέπει να διαγράψω τον λογαριασμό και να κάνω καινούριο; Επίσης ενώ έχει δημοσιευθεί μια κριτική μου, δυο άλλες δεν έχουν και δεν καταλαβαίνω τι έκανε την διαφορά απ' την πρώτη που δημοσιεύθηκε. Επιπλέον, ενώ έχω βάλει και έχω αποθηκεύσει με τον κωδικό μου επανειλημμένως νέο email, όταν ξαναμπαίνω αργότερα στο προφιλ, μου βγάζει πάλι το παλιό.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
URL που περιεχουν ελληνικούς χαρακτήρες ενώ γινετε post ειναι κενό και δε δειχνει το link...

π.χ.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σωστός.

Όπως και σε λινκ κριτικών που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες πχ ονόματα κοριτσιών στα Ελληνικά.

Επισκέπτης
Admins, κρεμάει το θρεντ της σεξοκουκουβάγιας κι έριξα εις διπλούν το ποστ (1639 page δεν άνοιγε οι άλλες ΟΚ), ούτε έντιτ παίζει και μετά ανέβασα φωτό, για τσεκάρετε :grin:
Ενώ τούτο θρεντ είναι ΟΚ, να δοκίμασα και έντιτ....

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Admins, κρεμάει το θρεντ της σεξοκουκουβάγιας κι έριξα εις διπλούν το ποστ (1639 page δεν άνοιγε οι άλλες ΟΚ), ούτε έντιτ παίζει και μετά ανέβασα φωτό, για τσεκάρετε :grin:
Ενώ τούτο θρεντ είναι ΟΚ, να δοκίμασα και έντιτ....
:dancing:

Επισκέπτης
Θα το φας το κεφάλι σου γιατί δεν ποστάρεις εκεί που θέλω, αλλά ξέρεις με παρακολουθείς ΓΚΡ..........
Μου αρέσουν όμως τα δύσκολα κορίτσια, θέλω να παίζω μπάλα με δυνατές ομάδες όπως εσύ Ρεάλ Μαδρίτης!
Μην ξεχνάς όμως ότι θα σε σφυροκοπώ συνεχώς με το δεξί εξτρέμ ;)
Admins μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να κάνω off topic εξαιτίας της Σεξοχώτατης....

Επισκέπτης
Αdmins, πάλι πρόβλημα με τη Σεξοχώτατη, επισυνάπτω 3 φωτογραφίες για να καταστώ σαφής. Εγώ ΔΕΝ επιχείρησα να ποστάρω τώρα (εκτός από τα 2-3 πρωινά σχόλια) και φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναβάλω φωτογραφίες εκεί όπως μου υποδείξατε...
Η πρώτη φωτο δείχνει αυτό που βλέπω ως ρουτ στον φάκελο, η 2η το λαστ ποστ της προηγούμενης σελίδας και η 3η αν κλικάρω την τελευταία.....
Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη => όλα του σεξ δύσκολα κι η Σεξοκουκουβάγια μας (σας) ταλαιπωρεί :grin:

Συνημμένα

• 01.png
    01.png
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 02.png
    02.png
    112,7 KB · Εμφανίσεις: 72
  • 03.png
    03.png
    128,8 KB · Εμφανίσεις: 34

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Γίνετε να πάιξει live μετάδοση σε θρέντ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom