memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πιο μαλακας και απο τον πορνοπαπο θα γραφειΟταν σε λιγο καιρο πλάι στο νικ μου θα γραφει "global moderator", θα ειστε πιο προσεκτικοι
πιο μαλακας και απο τον πορνοπαπο θα γραφειΟταν σε λιγο καιρο πλάι στο νικ μου θα γραφει "global moderator", θα ειστε πιο προσεκτικοι
Οταν σε λιγο καιρο πλάι στο νικ μου θα γραφει "global moderator", θα ειστε πιο προσεκτικοι
Εγω εχω την απορια. Γιατι με λετε εμενα "γαλαζιο πορνοπαπο" και οχι τον πορνοπαπο "κοκκινο αλεξ"?πιο μαλακας και απο τον πορνοπαπο θα γραφει
μπορει να του δοθει ενας τιμητικος τιτλος global pirforator ή master pm-diaris οπως στον βασο που ηταν master frapediarisουτε μιστερ μαλακας δε μπορεις να βγεις και θελεις και μοντεριλικια, πιρφορε
Θα σε θυμαμαι οταν ελθω εν τη Βασιλεία μου...Τύπε,οι 1-2-3 του σάιτ είναι φίλοι μου... Μόνο αν συμφωνήσω εγώ θα γίνεις... ;)
γιατο ο ΠΠος ειναι το σημειο αναφορας, ειναι το πανθεον της μαλακιας ρε ρουκιΕγω εχω την απορια. Γιατι με λετε εμενα "γαλαζιο πορνοπαπο" και οχι τον πορνοπαπο "κοκκινο αλεξ"?
Θελω και γαλαζια αστερια ομωςμπορει να του δοθει ενας τιμητικος τιτλος global pirforator ή master pm-diaris οπως στον βασο που ηταν master frapediaris
κανε τα κουμαντα σου ;)μπορει να του δοθει ενας τιμητικος τιτλος global pirforator ή master pm-diaris οπως στον βασο που ηταν master frapediaris
Θα σε θυμαμαι οταν ελθω εν τη Βασιλεία μου...
σε κανα πιρφοροθρεντ για ελλεηνιδες θα τον βαλουνε τυπεΤύπε,πάρ'το λίγο αλλιώς...γιατί σε βλέπω απλό mod...σε τίποτα τσοντοθρέντ και εσένα(νε)...
Στο σαιτ της αγαπουλας βεβαια. Το οποιο εχει παροπλισθει ανεπιτρεπτα και θα το επαναφερω.σε κανα πιρφοροθρεντ για ελλεηνιδες θα τον βαλουνε τυπε
σε κανα πιρφοροθρεντ για ελλεηνιδες θα τον βαλουνε τυπε
Κι εγω...Με ξεχασατε ρεμαλια...Τύπε,οι 1-2-3 του σάιτ είναι φίλοι μου... Μόνο αν συμφωνήσω εγώ θα γίνεις... ;)
μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι τυπε ;)Μάλλον δεν έχει καταλάβει με ποιον μιλάει...ήδη πολλούς τους έφαγε η μαρμάγκα...
γιατι ο παπιας υπηρξε πριν απο σενα τυπεΕγω εχω την απορια. Γιατι με λετε εμενα "γαλαζιο πορνοπαπο" και οχι τον πορνοπαπο "κοκκινο αλεξ"?
μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι τυπε ;)
Κι εγω...Με ξεχασατε ρεμαλια...
Τρελά."έπεσε" η αρχική σελίς;