Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χρειάζεται να κάνω αποσύνδεση και επανασύνδεση 4-5 φορές για να μπορέσω να σχολιάσω  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε μπορούσα να μπω με τίποτα χθες το βράδυ...
Έκανα κάποιες προσπάθειες και το πρωί,οι οποίες είχαν κάποιο αποτέλεσμα,αλλά περίμενα πάρα πολύ ώρα...
Τώρα που μπήκα,τρέχει κανονικά μέχρι στιγμής.
Κανενας δεν μπορουσε να μπει χθες.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Περιμενω σα μαλάκας να συνδεθώ. Και όταν η φότο είναι πανω από 400KB τον πούλο  :headbang:
Μία από τα ίδια...

Τουλάχιστον τώρα δείχνει να βελτιώθηκε η κατάσταση...Μέχρι την επόμενη φορά πάλι. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περιμενω σα μαλάκας να συνδεθώ. Και όταν η φότο είναι πανω από 400KB τον πούλο  :headbang:
γιατι ρε τυπε κανεις τα ευκολα δυσκολα;οταν δεν εισαι συνδεδεμενος ενω φαινεσαι πατα πανω σε ενα νικνειμ να δεις προφιλ ή στα πμ σου.....θα σε βγαλει σε μια σελιδα μνμ οτι σ αυτες τις πληροφοριες εχουν προσβαση μονο τα μελη οποτε θα συνδεθεις με τον κωδικο σου......απλο

τωρα για τις φωτο ανεβασε τες σε καποιον hoster καλυτερα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γιατι ρε τυπε κανεις τα ευκολα δυσκολα;οταν δεν εισαι συνδεδεμενος ενω φαινεσαι πατα πανω σε ενα νικνειμ να δεις προφιλ ή στα πμ σου.....θα σε βγαλει σε μια σελιδα μνμ οτι σ αυτες τις πληροφοριες εχουν προσβαση μονο τα μελη οποτε θα συνδεθεις με τον κωδικο σου......απλο

τωρα για τις φωτο ανεβασε τες σε καποιον hoster καλυτερα

Βασικά έχω αποθηκεύσει το username και pass, και με 2κλικ συνδέομαι...το θέμα είναι ότι ενώ ειμαι συνδεδεμένος δεν μπορώ να σχολιάσω  :headbang: Πάντως για τις φωτογραφίες έχω ένα online πρόγραμμα που απλά τις αποθηκεύει σε μικρότερο μέγεθος και γενικά είναι καλό για επεξεργασία εικόνας.

Αυτό με το hoster τι είναι?

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.809
Πόντοι
3.057
Καλησπέρα εδω και δύο μέρες δεν εμφανίζονται στην οθόνη τα banners των στουντιο με τις φώτο των κοριτσιών που εργάζονται, παρά μόνο η γραματοσειρά. Εχω τα συγχωρεμένα win xp και τον firefox τι παίζει εχει τύχει σε κανέναν???

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ανεβάζω κριτική στο site(κάποιο thrend)και αλλάζω name.Ξέρω ποστάρω σε λάθος thrend,αλλά ζητώ την  κατανόηση σας και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιο μέλος έχει διάθεση να βοηθήσει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom