FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
E τοτε η λυση ειναι να ψηφισετε εε παρδον να το αναφερετε στον γλ
Κατι θα ξερει
Μπα...δεν είδες στην προηγούμενη σελίδα? Μια χαρά τα βλέπει λέει...
E τοτε η λυση ειναι να ψηφισετε εε παρδον να το αναφερετε στον γλ
Κατι θα ξερει
Ναι και εγώ αυτό φαντάζομαι...Κάτι άλλο φταίει,αλλά τι?δεν νομιζω οτι φταινε τα κουκις.
Δοκιμασε να δειs τα μηνυματα σου...Αν σου ζηταει passwordi τοτε σε θεωρει επισκεπτη και μαλλον δεν στα δειχνειΝαι και εγώ αυτό φαντάζομαι...Κάτι άλλο φταίει,αλλά τι?
Life97,δοκίμασα... Τα βλέπω,τα βλέπω...
Τα π.μ εννοώ,όχι τα άβαταρ...
Επίσης δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες...Έχει τύχει και άλλες φορές αυτό και μου είχε απαντήσει ο Αντισθένης.Μόλις έγραφε εδώ δοκίμασε τώρα,το πρόβλημα είχε λυθεί.Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και τώρα.
Μάλλον κάτι σκαλίζει,γι' αυτό είπα στις προηγούμενες σελίδες ότι έχουμε εργασίες στο σάϊτ...
-Ε αμα τα σκαλιζει ο Αντι......παω πασο
Μαζι????Δλδ εχουν παρει παρτουζωσει καποια που δεν φοβαται τα νυστερια???ο αντι δεν σκαλιζει, λογικα ειναι με τον λακη κ γαμανε
Online: 5942 επισκέπτες και 329 μέλη
Γεννάνε οι κλώνοι;πολλά ή λίγα
Γεννάνε οι κλώνοι;
οι κλωνοι αντεπιτιθονται τυπεη περίοδος αναπαραγωγής είναι κυρίως κάθε τέλος του χρόνου με τον ερχομό της ψηφοφορίας του μίστερ μαλάκα ;)
μπαινουν ξενοι μαν να κατεβασουν ταινιες ΧΧΧ απο το τεραστιο θρεντ που με κοπο εκτισα φερνοντας εκατομμυρια επισκεπτες στο σαιτ.....Online: 5942 επισκέπτες και 329 μέλη
μπαινουν ξενοι μαν να κατεβασουν ταινιες ΧΧΧ απο το τεραστιο θρεντ που με κοπο εκτισα φερνοντας εκατομμυρια επισκεπτες στο σαιτ.....
μπαινουν και πολλοι ιαπωνες μαν.....συνηθως τους καταλαβαινεις απο το οτι ανοιγουν εικοσιπεντε νεα θρεντ ταυτοχρονα μεχρι να βρουν τα πατηματα τους στο σαιτ