GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
προφίλ---> Αλλαγή προφίλ - Ρυθμίσεις προσωπικών μηνυμάτων----> Αποθήκευση αντιγράφου κάθε απεσταλμένου Προσωπικού Μηνύματος στα Απεσταλμένα.
Ευχαριστώ ;)
προφίλ---> Αλλαγή προφίλ - Ρυθμίσεις προσωπικών μηνυμάτων----> Αποθήκευση αντιγράφου κάθε απεσταλμένου Προσωπικού Μηνύματος στα Απεσταλμένα.
αμα το κλεισει τι θα μεινει να κοιτας ρε φιλε;καποιος κανονικος μοντ (οχι ο ψευτομοντ ο γλ) να κλεισει το παραθυρο στις κριτικες....χιονιζει εκει
otan den eimai sthn arxikh σελιδα και βρισκομαι σε ενα θρεντακη ή σε ενα προφιλ α μπαριερα -αρχικη μπουρδλα στουντιο που ειναι οριζοντια στην αρχικη σελιδα του σαιτ τοτε οταν ειμαι σε θρεντακια δεν εμφανιζεται οριζοντια αλλα καθετα? πως μπορω να την εχω την μπαριερα του μενου οριζοντια και οχι καθευτα?
εκανα και καθαρισμο ιστορικου
αυτα εμφανιζονται καθετα
Αρχική
Μπουρδέλα
Studio
Strip
Μπαρ
Citytours
Call-girls
Μασάζ
Transexual
Ξεν/χεία
Sex-Shop
Εξωτερικό
Forum
Τσόντες
Σινεμά
ενω παλια ητνα οριζοντια
σωαστα οπως ειπε και ο φιλος εμφανθζεται μονο στο αντεργρααουντ ετσι αλλα πω; μπορει να ειναι οριζοντια/???????????otan den eimai sthn arxikh σελιδα και βρισκομαι σε ενα θρεντακη ή σε ενα προφιλ α μπαριερα -αρχικη μπουρδλα στουντιο που ειναι οριζοντια στην αρχικη σελιδα του σαιτ τοτε οταν ειμαι σε θρεντακια δεν εμφανιζεται οριζοντια αλλα καθετα? πως μπορω να την εχω την μπαριερα του μενου οριζοντια και οχι καθευτα?
εκανα και καθαρισμο ιστορικου
αυτα εμφανιζονται καθετα
Αρχική
Μπουρδέλα
Studio
Strip
Μπαρ
Citytours
Call-girls
Μασάζ
Transexual
Ξεν/χεία
Sex-Shop
Εξωτερικό
Forum
Τσόντες
Σινεμά
ενω παλια ητνα οριζοντια
σωαστα οπως ειπε και ο φιλος εμφανθζεται μονο στο αντεργρααουντ ετσι αλλα πω; μπορει να ειναι οριζοντια/???????????
πατησα τωρα παλι την επιλογη του φορουμ: σημανση ολων ως αναγνωσμενα και ενω σβηστηκαν οι νεες απαντησεις απο το φορουμ,στην αρχικη σελιδα η ενοτητα νεα θεματα συνεχιζει να ειναι κοκκινα ολα τα νεα θεματα
Να μπει σωστα το 2014 τυπε
αλλαζε αβαταρΜολις τωρα ξανακολλησε! Internal server error.
αλλαζε αβαταρ