Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καποιος κανονικος μοντ (οχι ο ψευτομοντ ο γλ) να κλεισει το παραθυρο στις κριτικες....χιονιζει εκει  :jerking:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
otan den eimai sthn arxikh σελιδα και βρισκομαι σε ενα θρεντακη ή σε ενα προφιλ α μπαριερα -αρχικη μπουρδλα στουντιο που ειναι οριζοντια στην αρχικη σελιδα του σαιτ τοτε οταν ειμαι σε θρεντακια δεν εμφανιζεται οριζοντια αλλα καθετα? πως μπορω να την εχω την μπαριερα του μενου οριζοντια και οχι καθευτα?
εκανα και καθαρισμο ιστορικου
αυτα εμφανιζονται καθετα
    Αρχική
    Μπουρδέλα
    Studio
    Strip
    Μπαρ
    Citytours
    Call-girls
    Μασάζ
    Transexual
    Ξεν/χεία
    Sex-Shop
    Εξωτερικό
    Forum
    Τσόντες
    Σινεμά

ενω παλια ητνα οριζοντια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
otan den eimai sthn arxikh σελιδα και βρισκομαι σε ενα θρεντακη ή σε ενα προφιλ α μπαριερα -αρχικη μπουρδλα στουντιο που ειναι οριζοντια στην αρχικη σελιδα του σαιτ τοτε οταν ειμαι σε θρεντακια δεν εμφανιζεται οριζοντια αλλα καθετα? πως μπορω να την εχω την μπαριερα του μενου οριζοντια και οχι καθευτα?
αυτα εμφανιζονται καθετα
    Αρχική
    Μπουρδέλα
    Studio
    Strip
    Μπαρ
    Citytours
    Call-girls
    Μασάζ
    Transexual
    Ξεν/χεία
    Sex-Shop
    Εξωτερικό
    Forum
    Τσόντες
    Σινεμά

ενω παλια ητνα οριζοντια

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτα εμφανιζονται καθετα
    Αρχική
    Μπουρδέλα
    Studio
    Strip
    Μπαρ
    Citytours
    Call-girls
    Μασάζ
    Transexual
    Ξεν/χεία
    Sex-Shop
    Εξωτερικό
    Forum
    Τσόντες
    Σινεμά

ενω παλια ητνα οριζοντια

Εμένα μου εμφανίζονται έτσι κατακόρυφα όπως λές μόνο όταν επιλέγω την Underground εμφάνιση (μαύρο background).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
αυτα εμφανιζονται καθετα
    Αρχική
    Μπουρδέλα
    Studio
    Strip
    Μπαρ
    Citytours
    Call-girls
    Μασάζ
    Transexual
    Ξεν/χεία
    Sex-Shop
    Εξωτερικό
    Forum
    Τσόντες
    Σινεμά

ενω παλια ητνα οριζοντια
σωαστα οπως ειπε και ο φιλος εμφανθζεται μονο στο αντεργρααουντ  ετσι αλλα πω; μπορει να ειναι οριζοντια/??????????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σωαστα οπως ειπε και ο φιλος εμφανθζεται μονο στο αντεργρααουντ  ετσι αλλα πω; μπορει να ειναι οριζοντια/??????????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δεν φαίνεται να είναι θέμα browser. Ίδια κατάσταση σε Google Chrome και Mozilla Firefox πάντως.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
γιατι ενω διαβαζω καποια θεματα και σε μερικα συμμετεχω κιολας στην κουβεντα,συνεχιζει να ειναι ακομα αναμμενη η κοκκινη ειδοποιηση,ενω και δεν υπαρχουν νεες απαντησεις και τα εχω δει ορισμενα?
επισης στην αρχικη σελιδα γινεται το ιδιο.ενω βλεπω ολα τα νεα θεματα μολις κανω ανανεωση σελιδας δειχνει ακομα αδιαβαστο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
πατησα τωρα παλι την επιλογη του φορουμ: σημανση ολων ως αναγνωσμενα και ενω σβηστηκαν οι νεες απαντησεις απο το φορουμ,στην αρχικη σελιδα η ενοτητα νεα θεματα συνεχιζει να ειναι κοκκινα ολα τα νεα θεματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
πατησα τωρα παλι την επιλογη του φορουμ: σημανση ολων ως αναγνωσμενα και ενω σβηστηκαν οι νεες απαντησεις απο το φορουμ,στην αρχικη σελιδα η ενοτητα νεα θεματα συνεχιζει να ειναι κοκκινα ολα τα νεα θεματα

Συμβαινει αυτο οντως , αλλα προτιμω να γινεται αυτο παρα αυτο που ειχε παθει παλια που τα θεματα τα ειχε κανει μουνι και στα εβγαζε ολα αναγνωσμενα

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
:cool2: :cool2:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 15

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απανωτα χτυπηματα....θαναι απ τον εορτασμο τηs προεδριαs, γι αυτο εχουμε δονησειs

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
σημερα τωρα που μπηκα μου βγαζει τα παλια θεματα με ειδοποιηση σαν να ειναι νεα ακομα και τα τρια νεα που ανοιχτηκαν δεν εχουν ειδοποιηση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον πρέπει να έχουμε εργασίες στο σάϊτ πάλι... :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom