You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 418K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
Και εμένα μου βγάζει αρκετά, για την ακρίβια ίσα που φαίνονται τα γραμματα σε μερικά πλήκτρα εντολών
Εγώ μάγκες ούτε να στείλω pm μπορώ....ούτε εμφανίζονται τα πλήκτρα με τα οποία μπορώ να στείλω μια απάντηση στο φόρουμ.
Τυχαία πάτησα εκεί που θυμόμουν περίπου πως είναι τα κουμπιά.....και μου βγαλε το πλάισιο που στέλνουμε....
Να ζητήσω και συγγνώμη από τους φίλους που μου έχουν στείλει pm.....
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω απάντηση στο φόρουμ.....κι αυτό με ΠΑΡΑΘΕΣΗ σε σχόλιο άλλου χρήστη....είναι το μόνο κουμπί που βλέπω.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ PM.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
OK Blade.Κ ανησύχησα μήπως μου κρατάς τίποτα μούτρα.
Τελικά ,έπρεπε να δημιουργηθεί πρόβλημα για να ανακαλύψουμε οτι είμαστε κολλημένοι με το .!!!!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
english in this site is forbidden..Houston, we have a problem....
Houston, we have a problem....
παρακαλειστε να γραφετε με ελληνικα υπαρχει τροπος να επεξεργαστειτε το μηνυμα σας αλλιως θα διαγραφει....επισης οτιδιποτε πειτε μπορει και θα χρησιμοποιηθει εναντιων σαςenglish in this site is forbidden..
Ναι αλλα αμα του πεις "Χιουστον εχουμε προβλημα" θα σου απαντησει :
"This is Greek to me"
Επισκέπτης
Οντως μεγα προβλημα εκανα και αλλαγη εμφανισης. Ασε που χθες εσπασα και το ρόδι στα μασαζ και δεν μπορω να εξιστορήσω την εμπειρια.
Το μόνο αξιολογο ηταν η σαβουθρα που παραλίγο να φαω οταν κατεβηκα απο το κρεββατι επειδη γλυστραγαν τα ποδια μου απο τα λάδια στην πατούσα.
(πηραμε και φραπέ αλλα μειναμε με ένα κενό)
Και τωρα ψανω το κουμπι της αποστολης
Το βρηκα αλλα καποιος με προλαβε. Apollo 13 calling
Αφου επεσε τωρα ποσταρω.
Ενα this is Bourdela Dot που βγαινει στην αρχικη σελίδα πανω πανω διπλα στο σημα του explorer εκει που τωρα γραφει bourdela.com Σεξ κλπ τι ειναι???
κατi σαν το this football this is AEK???
Τωρα δοκιμαζω το αριστρεο κουμπι
Το μόνο αξιολογο ηταν η σαβουθρα που παραλίγο να φαω οταν κατεβηκα απο το κρεββατι επειδη γλυστραγαν τα ποδια μου απο τα λάδια στην πατούσα.
(πηραμε και φραπέ αλλα μειναμε με ένα κενό)
Και τωρα ψανω το κουμπι της αποστολης
Το βρηκα αλλα καποιος με προλαβε. Apollo 13 calling
Αφου επεσε τωρα ποσταρω.
Ενα this is Bourdela Dot που βγαινει στην αρχικη σελίδα πανω πανω διπλα στο σημα του explorer εκει που τωρα γραφει bourdela.com Σεξ κλπ τι ειναι???
κατi σαν το this football this is AEK???
Τωρα δοκιμαζω το αριστρεο κουμπι
Επισκέπτης
Να ρωτησω και εγω κατι.
Γιατι διαλεξατε το SMF και οχι ας πουμε phpBB η IPB που ειναι και ποιο δημοφιλη forum?
Οχι οτι ξερω πολλα απο υπολογιστες αλλα βλεπω απο αλλα forum που χρησιμοποιουν phpBB η IPB να μην εχουν τοσα προβληματα.
Γιατι διαλεξατε το SMF και οχι ας πουμε phpBB η IPB που ειναι και ποιο δημοφιλη forum?
Οχι οτι ξερω πολλα απο υπολογιστες αλλα βλεπω απο αλλα forum που χρησιμοποιουν phpBB η IPB να μην εχουν τοσα προβληματα.
Δεν ξέρω αν φταίει το ότι βρισκόμαστε στο κατακαλόκαιρο,αλλά πραγματικά το σάιτ έχει πάρει έναν κατήγφορο δίχως τέλος....με θεματάκια μαλακισμένα του δημοτικού για το αν η Στεφανίδου ή η Λιβανίου έχουν μακριά ή κοντά πόδια......αναμασήματα,φιλοσοφικές συζητήσεις του κώλου, δώστε και σε μένα κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά να γαμήσω απόψε, πείτε μου ποια αγγελία είναι καλή κλπ....
ενώ οι καινούριες πληροφορίες για το θέμα που μας ενδιαφέρει έχουν εξαφανιστεί εντελώς....
σε τέτοιο σημείο που δεν σου κάνει κέφι ούτε καν να μπεις στη σελίδα....
ενώ οι καινούριες πληροφορίες για το θέμα που μας ενδιαφέρει έχουν εξαφανιστεί εντελώς....
σε τέτοιο σημείο που δεν σου κάνει κέφι ούτε καν να μπεις στη σελίδα....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Προς τους ΜODS tou site:
Στον κεντρικο τιτλο λειπει ενα ΤΑ στη φραση-
Σεξ και μπουρδελοκαστασεις-Ειναι το τωρινο
Στον κεντρικο τιτλο λειπει ενα ΤΑ στη φραση-
Σεξ και μπουρδελοκαστασεις-Ειναι το τωρινο
GEKAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 141
- Πόντοι
- 11
Καλημερα! Προσπαθω να ανεβασω καποιες φωτο στο topic "Θεικοι Κωλοι" και μου εμφανιζει το παρακατω μυνημα:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
και να το αναφερω στους mods! Μπορειτε να κανετε κατι;;;
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Επειδη χρησιμοποιω Linux,σημερα ειναι η πρωτη φορα που λειτουργουν ολα τα κουμπια του μενου της ιστοσελιδας κανονικα(μπορεσα να αλλαξω την εμφανιση),επισης περιπου 1 φορα καθε 10 μερες δεν ανοιγει η ιστοσελιδα...
Αντε καθε μερα και καλυτερα...
Αντε καθε μερα και καλυτερα...
Σε κάθε περίπτωση πήγαινε στο θέμα σχετικά με το site και διάβασε οδηγίες από antisthenis για το πως να ανεβάσεις φωτό.Καλημερα! Προσπαθω να ανεβασω καποιες φωτο στο topic "Θεικοι Κωλοι" και μου εμφανιζει το παρακατω μυνημα:
Internal Server Error
Μήπως το μέγεθος της φωτό είναι μεγάλο?
GEKAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 141
- Πόντοι
- 11
Εχω ξαναανεβασει φωτο πολλες φορες αλλα τις τελευταιες μερες εμφανιζει αυτο το μηνυμα! Το ιδιο οταν προσπαθησα να ανοιξω νεο θεμα! Δεν νομιζω να ειναι κατι σχετικο με τα αρχεια γιατι ειναι μικρα σε μεγεθος και οχι κατι ιδιαιτερο!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K