Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
Alexx επειτελους φτιαχθηκε.βλεπω και menu χιλια ευχαριστουμε

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
OXI, εξακολουθει να μη μου εμφανιζεται! Αν ανοιξω, το δεσμο (link) απο το menu μου, με παει στην αρχικη σελιδα.
login/logout κανω κανονικα...

firefox -last version-(updates is ok)/(απενεργοποιημενα τα οποια scripts. Java, κλπ σε λειτουργια.

Mε τον Οpera αντιθετα εμφανιζεται...

Από το site τώρα πια δεν υπάρχει πρόβλημα. Βρήκαμε τι ήταν και το διορθώσαμε.
Μάλλον κάποιο setting στον firefox ή/και firewall στο σύστημα σου φταίει. Βάλε τα default settings στο firefox και απενεργοποίησε προσωρινά αν έχεις κάποιο software firewall στα windows γιατί μπλοκάρουν τα πάντα

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Από το site τώρα πια δεν υπάρχει πρόβλημα. Βρήκαμε τι ήταν και το διορθώσαμε.
Μάλλον κάποιο setting στον firefox ή/και firewall στο σύστημα σου φταίει. Βάλε τα default settings στο firefox και απενεργοποίησε προσωρινά αν έχεις κάποιο software firewall στα windows γιατί μπλοκάρουν τα πάντα
Δεν εχω windows!!!!  ;)
-Οκ, εχεις δικιο, καποιο extetion πρεπει να ειναι που κανει τη δουλεια.
Θα το βρω, να το απενεργοποιησω..

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Δεν εχω windows!!!!  ;)
-Οκ, εχεις δικιο, καποιο extetion πρεπει να ειναι που κανει τη δουλεια.
Θα το βρω, να το απενεργοποιησω..

Mac?
Περίεργο που παίζει και opera και όχι σε firefox.
Αν βρεις τι φταίει, ενημέρωσε εδώ.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Mac?
Περίεργο που παίζει και opera και όχι σε firefox.
Αν βρεις τι φταίει, ενημέρωσε εδώ.
LINUX.
Ναι, εφταιγε ενα extetion, που ειχα βαλει (οχι στα ετοιμα του firefox) το: prefbar.
Το οποιο επειδη ειναι & για Linux & για windoze, πιθανοτατα παντου, να δημιουργει το ιδιο προβλημα.
Η ισως & να ερχοταν σε αντιθεση με κατι αλλο. Παντως οταν εχω απεγκατεστημενο το συγκεκριμενο, μου δουλευει το μενου..

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Προσπαθώ να γράψω κριτική για μπουρδέλο στον κατάλογο, αλλά δε μπορώ.
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μπήκε η κριτική σου. ;) Απλώς Κάθε κριτική που υποβάλλουν τα μέλη μας εξετάζεται από κάποιον υπεύθυνο του site πριν δημοσιευτεί. Δες το σχετικό κείμενο www.bourdela.com/content/view/670/7/]εδώ[/url].

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Σε ευχαριστώ πολύ antisthenis.
Λάθος μου, δεν έψαξα καλά πριν τη γράψω.
Σόρρυ, για την ταλαιπωρία.

kanch

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Από τις μαλακιές που "ρίχνουν" διάφοροι εδώ μέσα κατά καιρούς και που συνεχίζουν να "ρίχνουν" το site άσπρισε.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Alexxx, σημερα μου δουλευει το menu & ας ειναι ενεργοποιημενο το παραπανω extetion...
Θα εκτιμουσα, αν μου ελεγες, αν αλλαξες κατι, για να μη καθομαι & ξανατσεκαρω οοοολα τα scripts μου.. :headbang:

-Aκομα, οτι απο χθες το βραδυ, μα & σημερα, ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η ταχυτητα του site!  :rockon:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ok! :P Το εντοπισα!! Για οπιον εχει/βαλει το extetion του firefox: Prefbar & του προκυψει το συγκεκριμενο, να εχει τη ρυθμιση στο: Real UA :P

pc:Το συνιστω, το συγκεκριμενο extetion, σαν πολυ καλο προσθετο ασφαλειας/ανωνυμιας... ;)

Επισκέπτης
By the way... σήμερα μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα (δείτε την photo). Γίνεται κάτι?

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μου έχει συμβεί και πιο παλιά....υποψιάζομαι πως είναι κάποιο limit που έθεσαν οι admins ώστε να μην ποστάρουν κάποιοι ασταμάτητα φίλε Liomas.
Και μάλλον κάποια στιγμή το έπιασες....ποστάροντας αρκετά και συνεχόμενα με το κοριτσάκι που ψάχνει αγοράκι.....

Επισκέπτης
Μου έχει συμβεί και πιο παλιά....υποψιάζομαι πως είναι κάποιο limit που έθεσαν οι admins ώστε να μην ποστάρουν κάποιοι ασταμάτητα φίλε Liomas.
Και μάλλον κάποια στιγμή το έπιασες....ποστάροντας αρκετά και συνεχόμενα με το κοριτσάκι που ψάχνει αγοράκι.....

Όχι, μου έτυχε σε πολλά threads.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όχι, μου έτυχε σε πολλά threads.

Ναι...δεν είπα ότι έχεις άδικο.
Και δεν πρέπει να έχει σχέση με τα θρεντς.
Μάλλον έχει σχέση με το χρόνο από το τελευταίο πόστ σου....ίσως να μην λειτούργησε κάτι καλά, και να μην υπολογιστικε καλα απο το σύστημα ο χρόνος αυτός.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο που λεει ο λεπιδας
εμενα μου το βγαζει οποτε στελνω πμ κ μετα παω να κανω κ ποστ
το θεμα ειναι πως κολλαει κ δεν λειτουργει σωστα.. αν κ εχει περασει το ενα λεπτο λιμιτ που βαζει
αμα πας στην αρχικη κ ξαναπροσπαθησεις να στειλεις ποστ το στελνει ομως... μετα το 1 λεπτο παντα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κατι εχει παθει το σαιτ! Δεν μπορω να στειλω pm. Συμβαινει κατι;
στειλε μου πμ να σου πω.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε φιλε εχει μια μικρη "εμπλοκη " και σε αλλα θεματα....θα το φτιαξουν ομως τα τσακαλια!!!!

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.  τι ειναι αυτο ρε παιδες???

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
στειλε μου πμ να σου πω.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε φιλε εχει μια μικρη "εμπλοκη " και σε αλλα θεματα....θα το φτιαξουν ομως τα τσακαλια!!!!

Εγώ μάγκες ούτε να στείλω pm μπορώ....ούτε εμφανίζονται τα πλήκτρα με τα οποία μπορώ να στείλω μια απάντηση στο φόρουμ.
Τυχαία πάτησα εκεί που θυμόμουν περίπου πως είναι τα κουμπιά.....και μου βγαλε το πλάισιο που στέλνουμε....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom