redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τον χάκεψε κανενας μπαχαλάκιας τύπε ? :S
τον χάκεψε κανενας μπαχαλάκιας τύπε ? :S
Τι σημαινει <<ελεπφτθερος σκοπετφθτης???>>
ομάδα β αγγλίας είναι αυτή;
file εσυ πρεπει να ειοσαι χακερας !που τα ξες ολα αυτα σαν κινεζικα μου ακουγονται!!Εχω παρατηρησει κατι...
To site βασιζεται στην πλατφορμα joomla (το πορταλ με τις κριτικες κτλ) και το forum ειναι το ετοιματζιδικο Simple Machine forums.
Λοιπον η μαλακια με το bridge (το component-προγραμματακι ας πουμε που ενωνει joomla και SMF) γαμιεται ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!Γιατι μπορει εσυ να κανεις αποσυνδεση πανω ψηλα απο το Joomla αλλα στο φορουμ παραμενεις συνδεμενος αφου δεν ειναι καλα συνγχρονισμενο joomla και smf forum στους χρηστες. Εχουμε να κανουμε ουσιαστικα με 2 διαφορετικες πλατφορμες με αποτυχη συνχρονισμο τους οσον αφορα τους χρηστες.
Οποτε δεν ειναι θεμα οτι στο χακαρανε η κατι άλλο.
Και δια του λογου το αληθες κανε το εξης...οπως φαινεσαι αποσυνδεμενος πηγαινε πατα click σε καποιο username και δες οτι μπορεις να του στειλς και προσωπικο μηνυμα και να δεις και τα πμ σου απο την καρτελα εισερχομενα μηνυματα που θα σου παρουσιαστει οταν πας να γραψεις μηνυμα.
το extension adlock,kαι τελος οι διαφημισεις!Επισης τελος και οι ηλίθιες διαφημισεις στο Youtube.
Ετσι ακριβως.Άμα καθαρίσεις τα μπισκότα σου αφότου κάνεις λογκάουτ δε σε δείχνει συνδεδεμένο
ώπα, βλέπω ότι πήγατε πάλι στο σλοβάκικο σέρβερ, ενώ μέχρι χτες προχτές μου έδειχνε ιρλανδία.με 'γεια ο καινούριος σέρβερ
και ο καινούριος host
Συνεχιζει το σιτε να κανει τα δικα του , οταν πας απο την πανω μπαρα στο φορουμ και μετα κλικαρεις στα νεα μηνυματα καποιες φορες σου βγαζει ολα τα νεα και καποιες φορες μονο 5 θεματα.
Παραδειγμα , ειχα νεα μηνυματα 3 σελιδες , διαβαζω ενα θεμα απο την 2 σελιδα και μετα οταν ξαναπατησα τα νεα μηνυματα μου εβγαλε 4 θεματα , στο καπακι ξαναπατησα και μου εβγαλε παλι 3 σελιδες ...ενω δεν εχω πατησει να κανει τα θεματα ολα αναγνωσμενα ...
Το ίδιο περίπου μου κάνει κ εμένα...
μίλησα με τον Αντισθένη κ μου πρότεινε κάποιες λύσεις οι οποίες δεν άλλαξαν την κατάσταση...
Κρίμας...
Μπραβο ρε φιλε,αψογος!!!!!Καλησμπερα!κατι γαμάτο που ανακάλυψα σημερα,ενω ηταν τοσο απλό, ειναι πως να διακοπουν οι διαφημισεις με τις πουτανες απο τα διαφορα στούντιο που βρισκοντε δεξια και αριστερα στο σαιτ και μας γαμαν την ταχύτητα!Αν εχετε chrome κατεβαζετε το extension adlock,kαι τελος οι διαφημισεις!Επισης τελος και οι ηλίθιες διαφημισεις στο Youtube.Αν εχετε firefox υπαρχει παρόμοιο extension .