pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν απαντάω σε αδιάκριτες ερωτήσεις.πέρασες κανά μάθημα ;
Δεν απαντάω σε αδιάκριτες ερωτήσεις.πέρασες κανά μάθημα ;
Δεν απαντάω σε αδιάκριτες ερωτήσεις.
ο μονος λογος που παει ο παπαζολης στη σχολη ειναι για να χατζηλικωνει τους πακηδεςπου'σαι τρόλη παπαζόλη που σε γαμάνε όλοι;
πέρασες κανά μάθημα ;
Και λίγα λες.σε κόβω για χαλαρά 15 μαθήματα το Σεπτέμβρη
Για τεκνά πάω θέατρο...αντε και για να βρει κανα τεκνο....
ο μονος λογος που παει ο παπαζολης στη σχολη ειναι για να χατζηλικωνει τους πακηδες
αντε και για να βρει κανα τεκνο....
Και λίγα λες.
Κοιτανα αραξεις λιγο τωρα που βρηκες αποκουμπι για ταγεραματα..... έκανε να μ κάτσει 3 μήνες
To πρόβλημα είναι ότι χαλάμε κ λεφτά όποτε βγαίνουμε.Να το ριχνετε πιο συχνα κυριοι admin και mod,να βγαινουμε στα μπαρ,να γνωριζουμε κοσμο και να χαλαμε τα συκωτια μας με μπομπε tanqueray
Στ'αρχίδια σου εσυ μας κουνάς μαντίλι και τέλος, σώθηκες αδερφέ.χθες το site εμοιαζε με την χωρα
Fou οντως θα την κανεις για Γερμανια?χθες το site εμοιαζε με την χωρα
Στ'αρχίδια σου εσυ μας κουνάς μαντίλι και τέλος, σώθηκες αδερφέ.
Και εγω απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη λεω να την κανω για Βερολινο,ειναι και οι αδελφικοι μου φιλοι εκει 4-5 χρονια ο καθενας,σπιτι φθηνο παιζει μαζι τους,λεφτα καβατζα για την αρχη παιζειυν,φιλους-γνωστους εχω πανω το μονο μεγαλο προβλημα ειναι η γλωσσα.Ετσι λεω
με την νεα χρονια
να παω εκει να ψαχτω, γιατι απο ιντερνετ αρχιδια..δεν κανεις δουλεια
αγγλια που το ψαχνω παραλληλα εχει μεγαλη κριση
Και εγω απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη λεω να την κανω για Βερολινο,ειναι και οι αδελφικοι μου φιλοι εκει 4-5 χρονια ο καθενας,σπιτι φθηνο παιζει μαζι τους,λεφτα καβατζα για την αρχη παιζει,φιλους-γνωστους εχω πανω το μονο μεγαλο προβλημα ειναι η γλωσσα.
Xωρίς καλή γνώση της γλώσσας δύσκολα τα πράγματα χάρε.Και εγω απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη λεω να την κανω για Βερολινο,ειναι και οι αδελφικοι μου φιλοι εκει 4-5 χρονια ο καθενας,σπιτι φθηνο παιζει μαζι τους,λεφτα καβατζα για την αρχη παιζειυν,φιλους-γνωστους εχω πανω το μονο μεγαλο προβλημα ειναι η γλωσσα.