Αυτο σου εξηγω τυπε , οτι για να μην μπορεις εσυ να συνδεεσαι σαν αντμιν
πρεπει να παρει καποιον που εχει και καποιες γνωσεις για να αντιμετωπισει εσενα ;)
Δεν σκαμπαζεις μια γιατι τρεχεις να διαβαζεις για τα γουιντοους και να λυνεις αποριες
των αλλων
να τις ψαξουν μονοι τους και οτι μπορεις πανω σε αυτα που σε ρωτανε απαντησε το αλλα οχι να παει πισω η ασφαλεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Μειζον ΘΕΜΑ
Λοιπον οσο για τις διακοπες εχω βρει εδω ενα τουτοριαλ αλλα δινει πολυ γενικους ορισμους
λεει μεν "Οι διακοπές ενημερώνουν τον επεξεργαστή ότι συνέβη ένα γεγονός ή ότι έχει αλλάξει η κατάσταση μιας εξωτερικής συσκευής." αλλα δεν λεει ΤΙ φυσης ειναι αυτο το γεγονος... τι ειναι ας πουμε? εισοδος απο το πληκτρολογιο? ή κατι αλλο :- αλλα κοιτα εγω μια φορα το ειχα διαβασει κλεφτα αυτο τυπε... γιατι αυτο παει προς αρχιτεκτονικη σε HW ΕΠΙΠΕΔΟ Και απο αυτα ξερω μονο τα πολυ βασικα ισα ισα αμα με ρωτησει καποιος κατι να ξερω να του δωσω μια πρωτη ιδεα μεχρι να τον στειλω σε σενα
ή σε καναν HW-λογο
οπως ο ΦΙκιωρης τυπε... δινει μια συμβουλη αλλα λεει μετα "ααα πρεπει να πας στον χειρουργο"
τεσπα αυτο με τα χαντλερς ηταν απλα 5 γραμμες σημειωση να φανταστεις σε ενα τετραδιο με προσωπικες μου σημειωσεις των 500 σελιδων
Α και κατι αλλο... να ξερεις πως οσο απομακρυνεσαι απο το πανεπιστημιο απλα θα σε ρωταει ο αλλος και θα του τα εξηγεις σε γλωσσα πρακτικη.. πχ ειναι αυτο και κανει αυτο μην περιμενεις επιστημονικες αναλυσεις να σου εχουν μεινει στο μυαλο εκτος και αν γινεις μπουχεσας διδακτορικος και γλειφτης