KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Εγώ θα το βάλω..αλλά για να με δείρει δεν κάθομαι..E βαλε chrome καλε.το καλυτερο,με διαφοραααααααααααααααα
Για το άλλο...θα το σκεφτώ... 5 δευτερόλεπτα..
Εγώ θα το βάλω..αλλά για να με δείρει δεν κάθομαι..E βαλε chrome καλε.το καλυτερο,με διαφοραααααααααααααααα
Ποιος σου ειπε καλο μου να βαζεις πειρατικά στον υπολογιστη σου?κολλαει πολυ ρε συ.
ασε που τον εβαλα την 9 εκδοση μου κολλησαν τα γουιντοους.
ποιος σου ειπε καλο μου πως ειναι πειρατικα?Ποιος σου ειπε καλο μου να βαζεις πειρατικά στον υπολογιστη σου?
βάζεις την έκδοση 4 του firefoxΕγώ πάντως Mozilla έχω..
Πιο γρήγορα ανεβοκατεβαίνεις την Κατεχάκη 5 φορές σε ώρα αιχμής..παρά να ανοίξεις μια σελίδα εδώ..
Internet Explorer = vivere pericolosamenteΩΩΩ..ουί μεσιέ..
Ζε σουί Mozilla..
Εxplorer..ζαμάν φου ντεκολορασιόν..
τσολια? που βλεπω τι add ons exw στον μοζιλα?βάζεις την έκδοση 4 του firefox
και δεν βάζεις αυτά τα addon γιατί είναι κακοφτιαγμένα και καθυστερούν τον φυλλομετρητή.
Firefox uber Alles.
E βαλε chrome [size=80pt]καλε[/size].το καλυτερο,με διαφοραααααααααααααααα
Ποιος σου ειπε καλο μου να βαζεις πειρατικά στον υπολογιστη σου?
οχι,τα εχω κρατησει αλλα δεν τα περασα ακομη.εδω
ανοίγουν πατώντας και ctrl+shift+A
Υ.Γ. τα win που σου έδωσα έχεις;
άμα έχεις ήδη τα 7 αυθεντικά, πάσαρέ τα σε κάποιον/α που δεν τα έχει αυθεντικά.οχι,τα εχω κρατησει αλλα δεν τα περασα ακομη.
ειναι υπο επεξεργασια η σκεψη.
θενξ φορ δε ινφο!
βιστα εχω και μου ερχεται να κανω φρισμπι το λαπτοπ και να φυγει απτο παραθυρο.άμα έχεις ήδη τα 7 αυθεντικά, πάσαρέ τα σε κάποιον/α που δεν τα έχει αυθεντικά.
εγώ δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω ποτέ, καθώς έχω αρκετά licence
ναι έχεις διαφορετικό skin.βιστα εχω και μου ερχεται να κανω φρισμπι το λαπτοπ και να φυγει απτο παραθυρο.
ρε συ δες πως εμφανιζεται σε μενα αυτο που λες...
βιστα εχω και μου ερχεται να κανω φρισμπι το λαπτοπ και να φυγει απτο παραθυρο.
ρε συ δες πως εμφανιζεται σε μενα αυτο που λες...
άμα έχεις ήδη τα 7 αυθεντικά, πάσαρέ τα σε κάποιον/α που δεν τα έχει αυθεντικά.
εγώ δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω ποτέ, καθώς έχω αρκετά licence
έχω αρκετά αυθεντικά λόγω του MSDNAA δικαιούμαι 1 licence από κάθε προιόν της M$ εκτός του office, εεε και έσπρωξα μερικά δεξιά και αριστερά, όπως και αυτό που είχε το λαπτοπ όταν το πήρα.νατος νατος αρχισε τα δικα του τα κινεζικα
μην τον κακοχαρακτηρισετε απλα εννοει πως εχει αρκετες αδειες απο αλλα Λειτουργικα συστηματα
δεν σας εβρισε...
πλακα πλακα αν εισαι πληροφορικαριος ειναι ντροπη να παιζεις σε γουιντοους . Εχω 2-3 γνωστους που εχουν μεχρι και μεταπτυχιακο στην ασφαλεια... και μια ζωη επαιζαν με Windows. ΕΝταξει αν δεν μπουν στο δημοσιο πανω στον τομεα τους τα πραγματα θα ειναι αρκετα ζορικα. Απλα θα γυριζουν απο την δουλεια και θα διαβαζουν ολη νυχτα ας πουμε γιατι αν δεν διαβασουν θα πρεπει να απολυθουν.
ΑΝθρωπος να μην ξερει απο λινουξ εξ ορισμου δεν ξερει απο ασφαλεια
απευθειας δηλαδη... και μετα λενε γιατι με κοβουν οι αγγλοι αμα παω εξω... ειναι σαν να πας και να τους πεις ξερω απο ασφαλεια πχ... ωραια απο λινουξ ξερεις? ΟΧΙ. Ε τραβα σπιτι σου τι να σε κανουμε
Με φώναξες;!κινεζικα!!!! >
έχω αρκετά αυθεντικά λόγω του MSDNAA δικαιούμαι 1 licence από κάθε προιόν της M$ εκτός του office, εεε και έσπρωξα μερικά δεξιά και αριστερά, όπως και αυτό που είχε το λαπτοπ όταν το πήρα.
δυστυχώς η ευτυχώς το dual-boot είναι αναγκαίο.
θέλω linux για προγραμματισμό και λοιπές μαλακίες της σχολής, όπως και για να εξασκώ ένα πρόσφατο χόμπυ μου, ανάπτυξη δικού μου λειτουργικού, ψιλοπράγματα όμως όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά έχω ξεκινήσει από το uEFI και μετά θα πάω σε bootloader σε kernel επίπεδο με διεργασίες, interrupts και τέλος σε GUI και ότι αυτό συνεπάγεται.
από την άλλη δεν μπορώ να κόψω τον ομφάλιο λώρο που με συνδέει με τα Windows. Πρώτα από όλα είναι τα παιχνίδια, μετά είναι τα σχεδιαστικά προγράμματα CAD που ασχολούμαι ενίοτε και τέλος είναι όλοι αυτοί που θέλουν βοήθεια στα windows που αν τα παρατήσω δεν θα μπορώ να απαντώ ακριβέστατα και άμεσα στις απορίες και στα προβλήματά τους.
και τα 2 λειτουργικά τα αγαπάμε τόσο πολύ , όσο τα σιχαινόμαστε.
όπως και τις γυναίκες μας ;)