Αν και στο παρελθον εχω στειλει πανω απο 200 φωτογραφιες (ειδικα στη Συλλογη "Θεικα βυζια") θα ηθελα να πω οτι προτιμω το site ετσι οπως ειναι τωρα δηλαδη χωρις φωτο αλλα να "τρεχει" τριμματα παρα οπως ηταν πριν δηλαδη με πληθος ωραιων συλλογων αλλα να κρεμαει συνεχως.Θα ηθελα να παρακαλεσω τους υπευθυνους να προσθεσουν παλι τις συλλογες (αν σκοπευουν να το κανουν) ΜΟΝΟ αν μπορει να συνεχιστει ομαλα η λειτουργια του site.Δηλαδη να μην χρειαζονται 2 λεπτα με DSL για να ανοιξει η επομενη σελιδα.Και σας το λεει καποιος που εχει σπαταλησει 2-3 ωρες κανοντας upload.Ευχαριστω!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Φιλαράκι ʼλεξ,μήπως μπορείτε να επαναφέρετε τα κίτρινα μου γράμματα πίσω;
Χωρίς τα κίτρινα γράμματα είμαι μισός εδώ μεσα.
Yes, άσε με να το δω και θα σου απαντήσω σε pm
Επισκέπτης
Μήπως θα έπρεπε μαζί με τα "πιπίνια" και τη "φωτογραφία της ημέρας" (κατά το αυγά ημέρας!!!),να διαγραφούν και οι φωτογραφίες με τα τραβέλια;Εκτός αν είναι πιο σιχαμένα τα "πιπίνια" από τα τραβέλια...Ελπίζω να οφείλεται σε αμέλεια η μη διαγραφή.
Μήπως θα έπρεπε μαζί με τα "πιπίνια" και τη "φωτογραφία της ημέρας" (κατά το αυγά ημέρας!!!),να διαγραφούν και οι φωτογραφίες με τα τραβέλια;Εκτός αν είναι πιο σιχαμένα τα "πιπίνια" από τα τραβέλια...Ελπίζω να οφείλεται σε αμέλεια η μη διαγραφή.
Αν και δεν έχω δει ακόμα εκεί, δεν καταλαβαίνω το νόημα του ποστ σου. Δεν μίλησε κανείς για διαγραφή λόγω σιχαμένου περιεχομένου. Μιλάμε για φωτογραφίες που ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στο site και στους διαχειριστές του (ειδικά αυτές με πρόσωπο και σε δημόσιους χώρους). Το αν θα δει κάποιος μια φώτο από τραβέλι δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Στην τελική το έχουμε ξαναπεί. Όταν κάτι δεν σου αρέσει ΔΕΝ μπαίνεις καθόλου μέσα στο thread να το δεις.
Επισκέπτης
Αν είναι απαγορευμένη μια φωτογραφία από επαγγελματία μοντέλο,γιατί να μην είναι και από επαγγελματία μοντέλο τράβελο;Απορία έχω απλώς.
Κανείς δεν είπε για επαγγελματία μοντέλο που βρίσκουμε σε διάφορα πορνοsite. Μιλάμε ΜΟΝΟ για ερασιτεχνικές φώτο που μπορεί να αναγνωριστεί κάποιο πρόσωπο και φυσικά teens.................Αν παρακολούθησες και διάβασες από νωρίς κανείς δεν είπε για κανονικές μοντέλες. Όλες οι συλλογές περνάνε από κόσκινο μέχρι να ξαναβγούν σε χρήση. Ελπίζω να βοήθησα κάπως σε όποιες απορίες.
Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ?Ενημερώνω ότι οι συλλογές δεν έχουν διαγραφεί, αλλά έχουν βγει προς το παρόν εκτός του forum.
Γιατί δεν μπορω να συνδεθώ στο παλιό forum ?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ μένα.
αν το pcash.imlive.com δεν έχει καμία σχέση με το site (έστω και μέσω διαφημίσεων) τότε κάτι περίεργο παίζει.... Πάντως μην βάλετε username και password στα κουτάκια.
Eμένα κάτι από basic authentication μου θυμίζει και ίσως να έρχεται από τον web server. Από την άλλη ρίξτε μια ματιά στο url που κάνετε το refresh, ίσως και να μην είναι τόσο αθώος... ψάξτε για τις λέξεις script ή javascript πάνω στο url και αν ξέρετε ρίξτε και μια ματιά στα cookies και καθαρίστε τα.
Βέβαια από την άλλη μπορεί και να άρχισαν οι συνδρομές
Eμένα κάτι από basic authentication μου θυμίζει και ίσως να έρχεται από τον web server. Από την άλλη ρίξτε μια ματιά στο url που κάνετε το refresh, ίσως και να μην είναι τόσο αθώος... ψάξτε για τις λέξεις script ή javascript πάνω στο url και αν ξέρετε ρίξτε και μια ματιά στα cookies και καθαρίστε τα.
Βέβαια από την άλλη μπορεί και να άρχισαν οι συνδρομές
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλωσορίζω την ενότητα "συλλογές'' και πάλι στα ενεργά θέματα του site.Εύγε ALEX κερνάμε μία βραδιά σε όποιο club θέλεις
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλά ρε παιδιά άμα δεν θέλετε κέρασμα δεν υπάρχει πρόβλημα.Αλλά γιατί ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ οι συλλογές εκτός?????Καλωσορίζω την ενότητα "συλλογές'' και πάλι στα ενεργά θέματα του site.Εύγε ALEX κερνάμε μία βραδιά σε όποιο club θέλεις
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ξαναανοίξαμε κ σας περιμένουμε.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K