Νέα

Θύελλα αντιδράσεων για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας - «Είναι η ωμή αλήθεια» λένε οι διοργανωτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Επίσης η φύση αποφασίζει για ασθένειες. Ωστόσο υπάρχουν τα φάρμακα που σε κάνουν και επιζείς. Επόμενο επιχείρημα;
Τα φαρμακα ειναι ανθρωπινα κατασκευασματα οποτε και επικινδυνα

Σε σοβαρες ασθενειες απλα παρατεινουν το βασανιστηριο

Στις απλες απλα απαλυνουν τον πονο χωρις σε καμμια περιπτωση να σε κανουν καλσ

Η φυση εχει λυσεις για ολα με τα βοτανα που δινει απλοχερα

Ο ανθρωπος ξεφυγε απο την φυση του και πληρωνει το τιμημα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Τα φαρμακα ειναι ανθρωπινα κατασκευασματα οποτε και επικινδυνα

Σε σοβαρες ασθενειες απλα παρατεινουν το βασανιστηριο

Στις απλες απλα απαλυνουν τον πονο χωρις σε καμμια περιπτωση να σε κανουν καλσ

Η φυση εχει λυσεις για ολα με τα βοτανα που δινει απλοχερα

Ο ανθρωπος ξεφυγε απο την φυση του και πληρωνει το τιμημα
Χαμομήλι ή Φαντα τύπε δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία ?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
Το θέμα της υπογεννητικότητας δεν είναι επιστημονικό, δεν είναι ιατρικό.

Είναι καθαρά κοινωνικό και οικονομικό.

Αν τα νέα παιδιά είχαν εξασφαλισμένα δουλειά, σπίτι, φαγητό, παιδικό σταθμό, δωρεάν παιδεία κτλ κτλ, αν η μάνα είχε επιδόματα, άδειες κτλ τότε όλο και περισσότεροι θα έκαναν περισσότερα παιδιά.

Απλά πράγματα...
Συμφωνώ και διαφωνώ.
Ειναι αλήθεια ότι με 600-700 ευρώ μισθό ο καθένας σε εμα ζευγάρι οικογένεια δεν κάνεις.
Απο την άλλη κανεις και καμμία δεν θέλει να ξεβολευτεί και να κάνει οικογένεια.
Δλδ μου λες ότι στην πιθανότητα και μόνο ενός διαζυγίου είναι ο λόγος που δεν κάνουν παιδιά ή καθυστερούν να κάνουν με ότι προβλήματα συνεπάγεται αυτό. Μιλάμε τώρα ή κλάνουμε να ξέρω.

Πάρε τότε όλη την αλήθεια ... οι τελευταίες γενιές δεν έχουν κουραστεί για τίποτα ως επι το πλείστον, αυτό έχει περάσει στη "φύση" τους οπότε πως να κοπιάσουν για μια σταθερή σχέση που να δημιουργήσει και να μεγαλώσει παιδιά ? Ταυτόχρονα δεν έχουν ζήσει εμπειρίες (δε μιλάω για το σεξ) που να στρώνουν χαρακτήρα.
Τα παραπάνω φτιάχνουν άντρες και γυναίκες φυγόπονους και ανεύθυνους που προφανώς φοβούνται το επιχείρημα της τεκνοποίησης. Κάθονται και τρέφουν αυταπάτες ότι φτιάχνουν την "καριέρα" τους (άντε στην καλύτερη περίπτωση να έχουν μια καλή δουλειά) μέχρις ότου στα 35+, 40+ να νομίζουν ότι είναι έτοιμοι. Παπαριές ... όπως έλεγε ο πατέρας μου "ποτέ δεν θα σαι έτοιμος αν δεν το επιχειρήσεις".

Όσο για τον Ελλέηνα μεσοαστό άντρα σκατά πληροφορημένος είναι ως προς την "καταστροφή" του από πιθανό διαζύγιο. Ας επιλέγει καλύτερα ποιους δικηγόρους επιλέγει να τον εκπροσωπήσουν.
Ετσι ειναι. Όλοι γουστάρουν τη ζωαρα τους και δεν θέλουν να θυσιάσουν τίποτα για τη δημιουργία οικογένειας.
Η μέση Ελληνίδα και ο μέσος Έλληνας θέλουν να είναι αυτοί τα «παιδιά» - όχι να κάνουν οι ίδιοι παιδιά.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Ετσι ειναι. Όλοι γουστάρουν τη ζωαρα τους και δεν θέλουν να θυσιάσουν τίποτα για τη δημιουργία οικογένειας.
Η μέση Ελληνίδα και ο μέσος Έλληνας θέλουν να είναι αυτοί τα «παιδιά» - όχι να κάνουν οι ίδιοι παιδιά.
Α γεια σου !
Με όσους και όσες έχω συζητήσει περί οικογένειας και παιδιών, η ερώτηση μου είναι "είσαι διατεθημένος/η να κάνεις τις μισές έστω θυσίες που έκαναν οι γονείς σου?" Προφανώς η απάντηση τους είναι όχι
Τι συζητάμε λοιπόν ?

• Like
Αντιδράσεις: px75

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Εγώ πάντως δε ντρέπομαι να πω ότι προτιμώ τα κάποια χιλιάρικα που έχω στο λογαριασμό μου να τα φάω σε πουτανες και ταξίδια πάρα για πάνες και φροντιστήρια σε ένα μαλακισμενο.

Επίσης μ αρέσει να κοιμάμαι ένα 8ωρο το βράδυ κι όχι να πηγαίνω στη δουλειά με 3 ώρες ύπνο σα ζόμπι επειδή έχω Ν αλλάξω πάνες και να ταισω ένα μαλακισμενο

Στο πουτσο μου αν θα διαιωνιστει το έθνος και το είδος μου γενικότερα, εγω να ζήσω 60-70 χρόνια όπως γουστάρω θελω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κανένα.
Πού ξερεις ομως, λεω γω τωρα, μπορει να υπαρχει λογος.
Οκ?
Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους λοιπόν, το να κάνει και να μην κάνει, ας μη κάνουμε υποδείξεις σε κάτι τόσο προσωπικό σε κανέναν, απλή λογική

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Πάρε τότε όλη την αλήθεια ... οι τελευταίες γενιές δεν έχουν κουραστεί για τίποτα ως επι το πλείστον, αυτό έχει περάσει στη "φύση" τους οπότε πως να κοπιάσουν για μια σταθερή σχέση που να δημιουργήσει και να μεγαλώσει παιδιά ? Ταυτόχρονα δεν έχουν ζήσει εμπειρίες (δε μιλάω για το σεξ) που να στρώνουν χαρακτήρα.
Τα παραπάνω φτιάχνουν άντρες και γυναίκες φυγόπονους και ανεύθυνους που προφανώς φοβούνται το επιχείρημα της τεκνοποίησης. Κάθονται και τρέφουν αυταπάτες ότι φτιάχνουν την "καριέρα" τους (άντε στην καλύτερη περίπτωση να έχουν μια καλή δουλειά) μέχρις ότου στα 35+, 40+ να νομίζουν ότι είναι έτοιμοι. Παπαριές ... όπως έλεγε ο πατέρας μου "ποτέ δεν θα σαι έτοιμος αν δεν το επιχειρήσεις".
Σωστός !!!
Η πλειοψηφία των σημερινών νέων δεν κουράστηκε και δεν ανέλαβε ποτέ καμία ευθύνη.
Όλα στρωμένα. Κάτι Πανελλαδικές που μπαίνουν πια όλοι και ένα στρατιωτικό της πούτσας τους έχει μείνει και θέλουν 10 ψυχολόγους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
το σποτ πραγματι ηταν για τον πουτσο...σαν να ακους τον οσιο ονουφριου να κανει κηρυγμα στο ορος των ελαιων... :confused:

βεβαια το αξιο προσοχης ειναι η καιρια παρεμβαση της πολιτικης ορθοτητας, των lgbt και των αριστεροφασιστων που μυρισαν αιμα και μακελεψαν κοσμο.....
μπορεις να κανεις συνεδριο για να προσδιοριζεσαι ως ουδετερο, να κανεις συνεδριο πως να παντρευτεις μια φουσκωτη κουκλα, να κανεις συνεδριο πως θα αφησεις τριχες στην μασχαλη....αλλα συνεδριο για το πως θα κανεις παιδι νεα, απαγορευεται!!!!!
δεν το επιτρεπει η πολιτικη ορθοτητα...
:confused::confused::confused::confused::confused:

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
το σποτ πραγματι ηταν για τον πουτσο...σαν να ακους τον οσιο ονουφριου να κανει κηρυγμα στο ορος των ελαιων... :confused:

βεβαια το αξιο προσοχης ειναι η καιρια παρεμβαση της πολιτικης ορθοτητας, των lgbt και των αριστεροφασιστων που μυρισαν αιμα και μακελεψαν κοσμο.....
μπορεις να κανεις συνεδριο για να προσδιοριζεσαι ως ουδετερο, να κανεις συνεδριο πως να παντρευτεις μια φουσκωτη κουκλα, να κανεις συνεδριο πως θα αφησεις τριχες στην μασχαλη....αλλα συνεδριο για το πως θα κανεις παιδι νεα, απαγορευεται!!!!!
δεν το επιτρεπει η πολιτικη ορθοτητα...
:confused::confused::confused::confused::confused:
το οτι το ακυρωσανε γιατι καποιοι κραξανε στο τουιτερ λεει πιο πολλα για αυτους που το διωργανοναν και το ακυρωσαν παρα για αυτους που κραξανε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
το οτι το ακυρωσανε γιατι καποιοι κραξανε στο τουιτερ λεει πιο πολλα για αυτους που το διωργανοναν και το ακυρωσαν παρα για αυτους που κραξανε
δεν λεει τιποτα για αυτους...δηλαδη ποιος σοβαρος ανθρωπος θα πηγαινε σε ενα συνεδριο με ομιλητες τον αρχιμανδριτη ονουφριο, τον αγιορειτη παμβοχιο, τον ντανο και την τσιμτσιλη???!!!
το θεμα δεν ειναι αυτοι....
το θεμα ειναι οι υπερμαχοι της πολιτικης ορθοτητας και των ανθρωπινων δικαιωματων που ζητανε κρεμαλες καθε φορα που καποιος ειναι αντιθετος στα πιστευω τους....μαλλον θα προκειται για δημοκρατικες κρεμαλες... :confused:

οι ιδιοι τυποι που κλαιγονται γιατι δεν τους αναγνωριζει το κρατος ως ουδετερα και δεν μπορουν να φορανε φουστες, γινονται γενισταροι αν καποιος μιλησει για πατριδα, οικογενεια και λοιπες αξιες που μεσα στα σαπια μυαλια τους ισοδυναμουν με φασιστικες και παλιομοδιτικες εννοιες...ειναι δημοκρατες μονο οπου γουσταρουν...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
Εγώ πάντως δε ντρέπομαι να πω ότι προτιμώ τα κάποια χιλιάρικα που έχω στο λογαριασμό μου να τα φάω σε πουτανες και ταξίδια πάρα για πάνες και φροντιστήρια σε ένα μαλακισμενο.

Επίσης μ αρέσει να κοιμάμαι ένα 8ωρο το βράδυ κι όχι να πηγαίνω στη δουλειά με 3 ώρες ύπνο σα ζόμπι επειδή έχω Ν αλλάξω πάνες και να ταισω ένα μαλακισμενο

Στο πουτσο μου αν θα διαιωνιστει το έθνος και το είδος μου γενικότερα, εγω να ζήσω 60-70 χρόνια όπως γουστάρω θελω
υπαρχει και η σκέψη να σου φορολογήσει τα χιλιάρικα σου ώστε να μπορεί κάποιος/κάποια που θέλει να κάνει οικογένεια να το κάνει με ορους αξιοπρεπούς διαβίωσης.
θα είσαι και το σαν το action aid ένα πράγμα, απλά χωρίς τη θέληση σου.
Σιγουρα πάντως θα έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι προσέφερεσ στο κοινό συμφέρον.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συμφωνώ και διαφωνώ.
Ειναι αλήθεια ότι με 600-700 ευρώ μισθό ο καθένας σε εμα ζευγάρι οικογένεια δεν κάνεις.
Απο την άλλη κανεις και καμμία δεν θέλει να ξεβολευτεί και να κάνει οικογένεια.

Πολλοί ούτε αυτά δε βγάζουν και κάνουν παιδιά μόνο με τις συντάξεις των γέρων και το κεα

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
δεν λεει τιποτα για αυτους...δηλαδη ποιος σοβαρος ανθρωπος θα πηγαινε σε ενα συνεδριο με ομιλητες τον αρχιμανδριτη ονουφριο, τον αγιορειτη παμβοχιο, τον ντανο και την τσιμτσιλη???!!!
το θεμα δεν ειναι αυτοι....
το θεμα ειναι οι υπερμαχοι της πολιτικης ορθοτητας και των ανθρωπινων δικαιωματων που ζητανε κρεμαλες καθε φορα που καποιος ειναι αντιθετος στα πιστευω τους....μαλλον θα προκειται για δημοκρατικες κρεμαλες... :confused:

οι ιδιοι τυποι που κλαιγονται γιατι δεν τους αναγνωριζει το κρατος ως ουδετερα και δεν μπορουν να φορανε φουστες, γινονται γενισταροι αν καποιος μιλησει για πατριδα, οικογενεια και λοιπες αξιες που μεσα στα σαπια μυαλια τους ισοδυναμουν με φασιστικες και παλιομοδιτικες εννοιες...ειναι δημοκρατες μονο οπου γουσταρουν...
φυσικα και λεει, το κραξιμο στο τουιτερ ειναι κραξιμο στο τουιτερ σημερα ειναι αυριο το ξεχασαμε θα εχει κατι αλλο να κραξουμε, στους τυπους που λες τα ουδετερα κτλ δυναμη τους δινει η ενασχοληση μαζι τους η μονη δυναμη που εχουν ειναι η προσοχη σε αυτα που λενε και η οχι απαξιωση τους. και για να τα πουμε και λιγο σοβαρα στο θεμα υπογεννητικοτητας εχω προσωπικο παραδειγμα την αδερφη μου, μπηκε σε μια σχολη απο πιεση της οικογενειας για μορφωση κτλ που τελικα την παρατησε ουτε καριερες ουτε αλλες μαλακιες που λεει το βιντεο προφανως γνωριζε τι παιζει με τα γυναικολογικα της και μεχρι ποτε μπορει να κανει παιδια ποτε σκαει η εμυνοπαυση κτλ παντρευτηκε στην επαρχεια και ζει εκει μονιμα εχει παιδι 6 ετων δουλευουν και οι δυο οχι απο δυο δουλειες και δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτουν για δευτερο παιδι απλα δε παιζουν φραγκα, δε νομιζω να ειναι η μονη οικογενεια ετσι στην ελλαδα.τωρα αν καποιοι θελουν να μας πανε στην εποχη του προπαππου μου που χε κανει 11 παιδια και τα μισα δε φτασανε ουτε στην εφηβια , ε καλη τυχη.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
οι πουτανες εχουν φορεσει στρινγκακια .και ξεφτιλιζονται και γαμιουνται με το ενα και το αλλο.να γιατι δε κανουν παιδια

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Αντεδρασαν η πολιτικη ορθοτητα, τα νεοταξικα απολειφαδια, οι πουστηδες, οι φεμινιστριες , οι αναρχοκομμουνιστριες ,οι ΛΟΑΤΚΙ, οι αγαμητες 35αρες 40αρες που εινσι τελειωμενες κι ολοι αυτοι που καταστρεφουν την Ελλαδα εδω κ 10ετιες..
Η φυση της γυναικας ειναι η μητροτητα κι η γαλουχια..
Η φυσιολογια της, της επιτρεπει τη γονινοτητα μεχρι τα 35-40 αλλα με γηρασμενη μητρα κ αυξημενη πιθανοτητα για συνδρομο down στα παιδια κτλ κτλ
Ολες μετα τα 35 που ειναι ανυπαντρες κ χωρις οικογενεια, τρεχουν στους ψυχολογους κ κανουν γιογκα γιατι εχουν πλεον ψυχολογικα προβληματα κ ψυχικες νοσους..
Καριερα, χρημα, προβολη, ανεξαρτησια, μεγαλη ζωη, ακριβα αυτοκινητα, σπιτια κ ταξιδια. instagram , πλαστικες κ καθολικη αποδοχη...Αυτη ειναι τα ονειρα κι η ζωη της ελεεινιδας...
Αλλα αυτα ειναι εφημερα κι οταν τελικα παιρνουν τον πουλο, γιατι ελαχιστες τα καταφερνουν, ειναι αργα..Κι αυτες που τα καταφερνουν, ξερετε πώς τα καταφερνουν..
Εχουν χιλιογαμηθει για να φτασουν εκει που εφτασαν..
Και μετά αρχίζουν να μαζεύουν σκυλιά - γάτες κτλ.
Ξύπνησε ο Έλληνας επιτέλους και τις γράφει στα @@ του,λίγοι έμειναν να γίνονται σκλάβοι της κάθε ελλεηνίδας.
Είχαν βρει το σύστημα,έκαναν 1 παιδί και μετά χώριζαν ώστε να πλερώνεις 18 χρόνια για το παιδί ενώ τα λεφτά τα καβάτζωνε η ίδια .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Και μετά αρχίζουν να μαζεύουν σκυλιά - γάτες κτλ.
Ξύπνησε ο Έλληνας επιτέλους και τις γράφει στα @@ του,λίγοι έμειναν να γίνονται σκλάβοι της κάθε ελλεηνίδας.
Είχαν βρει το σύστημα,έκαναν 1 παιδί και μετά χώριζαν ώστε να πλερώνεις 18 χρόνια για το παιδί ενώ τα λεφτά τα καβάτζωνε η ίδια .
σωστοτατος....
Επαιρναν τη διατροφη, το παιδι, το εκαναν σαν τα μουτρα τους, κι εξυναν το μουνι τους, γιατι ταυτοχρονα εβρισκαν κι αλλο μαλακα να τις πληρωνει
Υπαρχει δυστυχως ακομα μεγαλο ποσοστο απο μαλακοπιτουρες που τρεχουν πισω απο τις καριολες σαν υποτακτικα σκλαβακια για να ριχνουν κανενα πουτσο..Εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
αν υπηρχε εθνικο κρατος θα εκανε αμεσα εισαγωγη λευκων γυναικων με προυποθεσεις και συμβολαια να παντρευτουν ελληνες και να τους κανουν απο 2 παιδια τουλαχιστον ,οι δικες μας δεν γεννανε οπότε τι το κουραζετε βρε απατεωνες και σκορπατε λεφτα σε συνεδρια και του πρωκτου τα 9μερα :tooth:
διαφωνω με τη διατυπωση, το πιο σωστο ειναι "με γυναικες που δεν ειναι μαυρες". Ολες οι αλλες μας κανουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom