Νέα

Θύελλα αντιδράσεων για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας - «Είναι η ωμή αλήθεια» λένε οι διοργανωτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ας κάνουμε δέκα παιδιά , που δεν θα μπορούμε να τα ταΐσουμε δεν θα μπορούμε να τα σπουδάσουμε για να μας λέει ο καθείς ότι μαζί τα φάγαμε
Μα συμφωνησαμε ρε τύπε, ας κανουμε μισο παιδι και το 2100 εδω να ειναι Πακισταν

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.253
Πόντοι
3.556
Ε δεν πειραζει ρε τύποι, ας εχουμε μισο παιδι ανα οικογενεια αφου "αλλαξαν οι εποχες", δεν τρεχει τιποτα.
Απλως σε εξηντα χρονια δεν θα υπαρχουμε. Ολα καλα. Αλλά θα φταιει το κρατος που δεν εδωσε επιδοματα.
Μην λαϊκίζεις ... δεν είναι όλα επιδόματα ... ίσα ίσα φτιάξε κίνητρα ... φοροαπαλλαγή για κάθε παιδί ... παιδικούς να μπορείς να το αφήσεις κλπ κλπ ... όχι πετάμε ένα σκέτο "κάντε παιδιά" λες και μεγαλώνουν στον αυτόματο

Βέβαια αυτό που καταλήγουμε να συζητάμε έχει διαφορετικό περιεχόμενο από την ουσία του video/ spot

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην λαϊκίζεις ... δεν είναι όλα επιδόματα ... ίσα ίσα φτιάξε κίνητρα ... φοροαπαλλαγή για κάθε παιδί ... παιδικούς να μπορείς να το αφήσεις κλπ κλπ ... όχι πετάμε ένα σκέτο "κάντε παιδιά" λες και μεγαλώνουν στον αυτόματο

Βέβαια αυτό που καταλήγουμε να συζητάμε έχει διαφορετικό περιεχόμενο από την ουσία του video/ spot
Εγω φιλε δεν συμφωνω οτι ειναι θεμα κινητρων και κρατους.
Ειναι θεμα οτι εχει αλλαξει πληρως η νοοτροπια των γυναικων.
Και ετσι δεν γινεται δουλεια.
Εκατο κινητρα να δωσεις, οι γυναικες σημερα παιδια δεν κανουν με τη νοοτροπια που εχουν χτισει. Βλεπεις εσυ καμια γυναικα γυρω σου να λεει "θα εκανα τεσσερα παιδια αλλά το κρατος δεν μου δινει κινητρα"?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Πακισταν θα γινουμε σιγουρα απλα αν δεν εχουμε κρατος θα μας σφαξουν ολους οι πακιστανοι που εχουμε εδω μεσα,τον Κουλη τον βγαλαμε για να κυνηγησει το δημοσιο και να φτιαξει αποτελεσματικο κρατος που θα συγκρατησει οσο οσο μπορει τις μη αναστρεψιμες συνεπειες της δημογραφικης καταρρευσης οχι για να παιρνει και καλα πρωτοβουλιες για κατι που οριστικα πια δε λυνεται απλα για να δειξει σε κατι χαζοδεξιους οτι ταχα νοιαζεται για πατριδα,εθνος ,χωρα κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πακισταν θα γινουμε σιγουρα απλα αν δεν εχουμε κρατος θα μας σφαξουν ολους οι πακιστανοι που εχουμε εδω μεσα,τον Κουλη τον βγαλαμε για να κυνηγησει το δημοσιο και να φτιαξει αποτελεσματικο κρατος που θα συγκρατησει οσο οσο μπορει τις μη αναστρεψιμες συνεπειες της δημογραφικης καταρρευσης οχι για να παιρνει και καλα πρωτοβουλιες για κατι που οριστικα πια δε λυνεται απλα για να δειξει σε κατι χαζοδεξιους οτι ταχα νοιαζεται για πατριδα,εθνος ,χωρα κλπ
Οχι αγαπητε μου καποιο λαθος κανεις, δεν "βγαλαμε" τον Κουλη. Μην βαζεις και τον εαυτο σου μεσα, γιατι εσυ δεν τον ψηφισες. Εμεις που τον ψηφισαμε δικαιουμαστε να ομιλουμε.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Ναι βεβαια, γιατι το 1950 που κάνανε 10 παιδια η καθε οικογενεια, ειχαν και παιδικο σταθμο και επιδοματα.
Και οι Τουρκοι που κανουν 7-8 παιδια ανα γυναικα, τα εχουν ολα αυτα.
Βεβαιοτατα.
Βρηκαμε την αιτια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ειναι οι γυναικες ρε τύπε, γιαουρτια?
το 50 με μια καλη δουλιτσα δουλευε ενας σε μια οικογενεια και ζουσαν και τους εφταναν τωρα δουλευουν δυο και δε φτανουν για το νοικι

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Οχι αγαπητε μου καποιο λαθος κανεις, δεν "βγαλαμε" τον Κουλη. Μην βαζεις και τον εαυτο σου μεσα, γιατι εσυ δεν τον ψηφισες. Εμεις που τον ψηφισαμε δικαιουμαστε να ομιλουμε.
τις αποφασες του ομως τις λουζομαστε και αυτοι που δεν τον ψηφισαμε,εξαλλου ο ιδιος πρωτος λέει οτι ειναι πορδυπουργος ολων των ελληνων,ευχη και καταρα στη παρωδια δημοκρατιας που εχουν φτιαξει

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.253
Πόντοι
3.556
Εγω φιλε δεν συμφωνω οτι ειναι θεμα κινητρων και κρατους.
Ειναι θεμα οτι εχει αλλαξει πληρως η νοοτροπια των γυναικων.
Και ετσι δεν γινεται δουλεια.
Εκατο κινητρα να δωσεις, οι γυναικες σημερα παιδια δεν κανουν με τη νοοτροπια που εχουν χτισει. Βλεπεις εσυ καμια γυναικα γυρω σου να λεει "θα εκανα τεσσερα παιδια αλλά το κρατος δεν μου δινει κινητρα"?
Λες τη μισή αλήθεια ... και των ανδρών η νοοτροπία έχει αλλάξει ... και ναι τώρα προφανώς δεν ονειρεύονται 4 να ξασκατίζουν 24/7 αλλά τουλάχιστον ένα σχεδόν όλες το θέλουν είτε το παραδέχονται είτε όχι

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.522
Πόντοι
9.931
Εγω πιστευω οτι η Ελληνιδα σημερα βαριέται και δεν εχει την υπομονή να κανει παιδια και να τα μεγαλώσει, δεν πα να της προφέρεις ανεσης και πλούτο, προτιμάει να γυρνάει με τις φιλες της για καφε και να ασχολείται ολοι μερα με τα λουσα.
Και οταν κανει ενα παιδι για να δεσει το γαιδαρο της και για να μην φαει σουτ απο τον ανδρα, το παραδιδει στην μανα της και στην πεθερα της να το μεγαλωσουν και αυτη ασχολείται ελάχιστα. Και αν της πεις για δευτερο σου βρισκει χιλιες δυο δικαιολογίες για να μην το κανει.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
Φαντάζομαι ότι έχεις καμμία δεκαριά κουτσούβελα τα έχεις σπουδάσει , έχουν πάει φαντάροι κάποια από αυτά και σου έχουν πάει όλα πρίμα .
Φίλε σου βγάζω το καπέλο .
Γιατί ξέρω πολλές οικογένειες με δύο παιδιά , το ένα στο πανεπιστήμιο το άλλο φαντάρος και των γονιών τους έχει φύγει ο πάτος για να τα φέρουν βόλτα .
Μέχρι να φτάσουν έως εκεί να τα φροντιστήρια αγγλικών να τα φροντιστήρια για τις τρεις τάξεις του λυκείου και βέβαια όλα μαύρα ..... Είπαμε τεκμήριο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε μη λέτε μαλακίες,ποιες ελληνίδες δεν κάνουν παιδιά;

Πάντε καμια επαρχία και βρείτε μου 30αρα να μην έχει έστω ένα παιδί.Μην κοιτάτε μόνο την Αθήνα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φαντάζομαι ότι έχεις καμμία δεκαριά κουτσούβελα τα έχεις σπουδάσει , έχουν πάει φαντάροι κάποια από αυτά και σου έχουν πάει όλα πρίμα .
Γιατί ξέρω πολλές οικογένειες με δύο παιδιά , το ένα στο πανεπιστήμιο το άλλο φαντάρος και των γονιών τους έχει φύγει ο πάτος για να τα φέρουν βόλτα .
Μέχρι να φτάσουν έως εκεί να τα φροντιστήρια αγγλικών να τα φροντιστήρια για τις τρεις τάξεις του λυκείου και βέβαια όλα μαύρα ..... Είπαμε τεκμήριο
To οτι το γυριζεις στο προσωπικο, το αφηνω ασχολιαστο.
Εγω παντως φροντιστηριο στο λυκειο δεν εκανα ποτέ.

Τωρα αν θελετε να κανουν τα παιδια φροντιστηριο και στο δημοτικο, μαλλον αλλού πρεπει να ψαξετε τις αιτιες.

Πάντε καμια επαρχία και βρείτε μου 30αρα να μην έχει έστω ένα παιδί.Μην κοιτάτε μόνο την Αθήνα
Ασε μας ρε ληξίαρχε

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
To οτι το γυριζεις στο προσωπικο, το αφηνω ασχολιαστο.
Εγω παντως φροντιστηριο στο λυκειο δεν εκανα ποτέ.

Τωρα αν θελετε να κανουν τα παιδια φροντιστηριο και στο δημοτικο, μαλλον αλλού πρεπει να ψαξετε τις αιτιες.

Ασε μας ρε ληξίαρχε
Προφανώς δεν έχω καμία πρόθεση να σε θίξω , συζήτηση κάνουμε.
Αλλά θα είναι τελείως ανακόλουθο να έχεις ένα δύο παιδιά και να υποστηρίζεις ότι σώνει και ντε οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν πολλά περισσότερα .
Το γεγονός ότι εσύ δεν χρειάστηκες φροντιστήριο αγγλικών ή γαλλικών και ούτε ακόμα φροντιστήριο σε κάποιο από τα μαθήματα του λυκείου ομολογώ ότι με εκπλήσσει .
Για να ελαφρύνω την κουβέντα , η πρώτη μου σκέψη όταν το διάβασα , ήταν να σου απαντήσω με την ατάκα της Βλαχοπούλου
"Και ψευδεσαι και τρως "
Μολαταύτα η παραπαιδεία καλά κρατεί και σίγουρα όλα αυτά τα παιδιά ούτε τεμπέληδες είναι ούτε και βλάκες .
Οπόταν δεν είναι θέμα επιδομάτων το δημογραφικό , αλλά πραγματικής αδυναμίας του κράτους να προσφέρει σε πολλούς τομείς την ανταπόδοση των φόρων στους πολίτες του .

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
ΑΥΤΤΟ σε εφαγε τυπε οτι πρεπει να γινουν ολοι επιστημονες

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Η γαλλια που εχει το πιο υποστηρικτικο πλαισιο για τις οικογενειες στο θεμα των παιδιων ειναι η χωρα με τον καλυτερο δεικτη στο δημογραφικο στην ΕΕ αρα αυτο που λεει το παιδι για την υποστηριξη του κρατους εχει καποια βαση.
Αλλο πραγμα να σε κουραζει η ανατροφη των παιδιων και αλλο να σου ριχνει το επιπεδο της ζωης στα ταρταρα ,το πρωτο παλευεται το δευτερο ειναι ζορι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Είσαι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια λέει η μεγαλοκοπέλα στο σποτάκι. Αχρείαστος θόρυβος από το λεσβιοκουλτουρικό στρατόπεδο και τους πολιτικά ορθούς φλώρους.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ναι βεβαια, γιατι το 1950 που κάνανε 10 παιδια η καθε οικογενεια, ειχαν και παιδικο σταθμο και επιδοματα.
Και οι Τουρκοι που κανουν 7-8 παιδια ανα γυναικα, τα εχουν ολα αυτα.
Βεβαιοτατα.
Βρηκαμε την αιτια
Εσυ με όλες τις ανέσεις πόσα παιδιά έκανες τύπε;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Οι λαθρο μουσουλμάνες έχουν γονιμότητα, αυτό έχει σημασία για την θείτσα προεδρο και τον κουλη
Δεν είχα ξανακούσει την εξωφρενική άποψη ότι η γονιμότητα (ή υπογονιμότητα) και τα ωάρια/μήτρες σχετίζονται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Αν συνέβαινε αυτό, τότε σίγουρα τότε το χρυσό μετάλλιο παίρνουν οι Ινδοί (ινδουιστές) και οι Κινέζοι (που αν στη δεκαετία του 80 δεν είχαν birth-control θα είχαν φτάσει 2 δισ.). Σε κάθε περίπτωση η γονιμότητα έχει 2 παίκτες και αυτοί είναι και οι άνδρες που και αυτοί σε μεγάλη ηλικία έχουν λιγότερο γόνιμα σπερματοζωάρια. Μερίδιο ευθύνης έχουν και οι άνδρες που κι αυτοί (όπως και μεις εδώ μέσα) κοιτάμε να χαρούμε τη ζωή πηγαίνοντας με όσο το δυνατόν πιο πολλές κοπέλες μπορούμε και αντέχει η τσέπη μας.
Το πρόβλημα είναι ένα πολυσύνθετο κοινωνικό πρόβλημα και κυρίως ευθύνεται για μένα ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αλλαγές προτύπων που έχει επιβάλλει. Δεν παίζει ρόλο η θρησκεία (η γονιμότητα είναι θέμα βιολογίας) καθώς θα θυμίσω ότι πριν 100 χρόνια όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα ήταν πολύτεκνες (τώρα είναι μόνο των θρησκόληπτων τύπου Τσιόδρα).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.686
Πόντοι
9.297
το 50 με μια καλη δουλιτσα δουλευε ενας σε μια οικογενεια και ζουσαν και τους εφταναν τωρα δουλευουν δυο και δε φτανουν για το νοικι
Με τις παρουσες συνθηκες οποιος εχει λεφτα κανει ο,τι θελει, οποιος δεν εχει κανει ο,τι μπορει.Στο θεμα των παιδιων παει αυτο αλλα και γενικως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom