NightStalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω την εσπαγα πετοντας τη στο δρομο να την πατησουν τα αυτοκινητα
αυτον ξερω μονο
ειναι καθαρα ποδοσφαιρικη φραση αγορι μου!!!''προσπαθησε να σπασει την μπαλα ο Μενδρινος '' ????
Γινεται ?
ετσι ειναι αλλα ευρωπη δεν ειναι ελλαδα καθε βουτια και πενελτυΜέχρι και το Εγγλεζάκι έμαθε -τις λιγες εβδομάδες που είναι στην ομάδα- να βουτάει για πέναλτυ.
Η μεγάλη του Ρεντη σχολή
Αυτός είναι playomobil από το Λονδίνο. Από τον επόμενο αγώνα θα του βάζουν και καπελάκι με φάρο σαν τον αστυνόμο Σαΐνι για να μην τον πατήσει κανείς κατα λάθος.Μέχρι και το Εγγλεζάκι έμαθε -τις λιγες εβδομάδες που είναι στην ομάδα- να βουτάει για πέναλτυ.
Η μεγάλη του Ρεντη σχολή
Αυτός είναι playomobil από το Λονδίνο. Από τον επόμενο αγώνα θα του βάζουν και καπελάκι με φάρο σαν τον αστυνόμο Σαΐνι για να μην τον πατήσει κανείς κατα λάθος.
Αδερφε ολη την διαφορα την κανει ο μεγαλος [size=40pt]ΑΛΕΞ ΤΖΙΟΛΗΣ[/size]ΕΛΑ ΡΕ!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΚΑ,Ο ΡΟΝΙ,Ο ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΑΡΟ KAI ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 'ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ' ΤΗΣ ΒΕΡΝΤΕΡ;
ΝΑΙ ΝΑΙ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΕΡΝΤΕΡ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑΛΗΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (που λεει και το γνωστο συροπιαστο γλυκισμα με τις ραβδωσεις)!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...
Η ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ...
ΤΣΟ+ΛΟ
Έλα ρε παπάρα και εσύ, Άγγλος στο εξωτερικό είναι ανέκδοτο!
Σκληρεεεεεεεε
ενω ο ολυμπιακος περισυ δεν τις εκανε τον κωλο να ε?ΕΛΑ ΡΕ!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΚΑ,Ο ΡΟΝΙ,Ο ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΑΡΟ KAI ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 'ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ' ΤΗΣ ΒΕΡΝΤΕΡ;
ΝΑΙ ΝΑΙ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΕΡΝΤΕΡ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑΛΗΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (που λεει και το γνωστο συροπιαστο γλυκισμα με τις ραβδωσεις)!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...
Η ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ...
ΤΣΟ+ΛΟ
ετσι ειναι αλλα ευρωπη δεν ειναι ελλαδα καθε βουτια και πεν[size=19pt]ε[/size]λτυ
πες τα σαν πιο παλιος...εσυ πολυ εχεις ενω ο ολυμπιακος περισυ δεν τις εκνε τον κωλο να ε?
παντως πολυ εχεις ανοιχτει σημερα, και σε βλεπω οπως παντα σε τετοιες περιπτωσεις την κυροακη το βραδυ και για καμια βδομαδα να σε χανουμε...
οκ κουκλε?
μην μου χαθεις οπως τοσοι και τοσοι εδω μεσα...
μην ασχολεισε.οτι κοροιδευουμε μην τα κανουμε κ μεις.Να θυμισω λιγο στα Βαζελακια την ΛΑΝΣ!!
Σας λεει κατι;
85 2-0 πουτσα!!!!!!!!!!!!