doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παλι πουτσα κλαψε η διατησια φταιει οχι ο γιαννακης
παλι πουτσα κλαψε η διατησια φταιει οχι ο γιαννακης
περαστικα η εβδομαδα πηγε τελεια απο πουτσα σε πουτσα κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O Παπαλουκας και ειδικα ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ οποτε παιζουν με αντιπαλο τον παναθηναικο χεζονται πανω τους
τελος
κοιμηθηκε ο κλαψας και ξυπνησε στο 3 συνεχομενο τριποντο
Δικαιώθηκες δυστυχώς...δλδ...πόσο έπρεπε να μείνει μέσα ο Βούισιτς και πόσους πόντους έπρεπε να φάμε απ' τον Διαμαντίδη???Η άλλη μαλακία με τον Μιλόσεβιτς???Ο Τεόντοσιτς δεν ήταν τελικά τραυματίας...ο Πάργκο γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε???Και εντάξει...ο Διαμαντίδης που ακόμα βαράει τρίποντα μόνος του???
Τζάμπα τα λεφτά Αγγελόπουλοι...τζάμπα....
απλα ειναι τα πραματα φιλε,αν βλεπεις χωρις παρωπιδες και αντικειμενικα χωρις να σου φταινε οι διαιτητες,ο ανεμος και δεν ξερω τι αλλο βλεπεις τα λαθη σουΔικαιώθηκες δυστυχώς...δλδ...πόσο έπρεπε να μείνει μέσα ο Βούισιτς και πόσους πόντους έπρεπε να φάμε απ' τον Διαμαντίδη???Η άλλη μαλακία με τον Μιλόσεβιτς???Ο Τεόντοσιτς δεν ήταν τελικά τραυματίας...ο Πάργκο γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε???Και εντάξει...ο Διαμαντίδης που ακόμα βαράει τρίποντα μόνος του???
Τζάμπα τα λεφτά Αγγελόπουλοι...τζάμπα....
Παιδια εγω Αεκτζης ειμαι [size=10pt]αλλα[/size] μου αρεσει το μπασκετ.
Στο μπασκετ υποστηριζει αλλη ομαδα.πράγμα πρωτοφανές για αεκτζή ε;
ο Γιαννάκης είναι εξαιρετικός σε θέματα πειθαρχίας, στο να εμπνέει τους παίκτες του κλπ, αλλά σε καθαρά τεχνικά θέματα δυστυχώς χάνει.
ή για διασκεδαστη..Ε ας τον κρατήσουμε για φροντιστή , γυμναστή κτλ ...
Νάνι νάνι τώρα...Δίκαια νίκησε ο βάζελος .
Με loser παίκτες και μαλάκα προπονητή προκοπη δεν κάνεις .
αφου ειναι ψευτικες ρε οι σφαλιαρες που πεφτουν στο wweΑυτη τη βδομαδα φαγαμε απανωτες σφαλιαρες σαν κι αυτες στο avatar μου.
πράγμα πρωτοφανές για αεκτζή ε;