gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρει ρε!Ούτε αυτός θα το δει!Ξέρει ότι θα τον ξεκωλιάσουν πάλι οι κοντοί!στα μουτρα σου αχρειε!
δε βοηθας ενα φτωχο πλην τιμιο παιδακι !!!
Δεν ξέρει ρε!Ούτε αυτός θα το δει!Ξέρει ότι θα τον ξεκωλιάσουν πάλι οι κοντοί!στα μουτρα σου αχρειε!
δε βοηθας ενα φτωχο πλην τιμιο παιδακι !!!
τη επιχειρημα!!!! παγουραδικο γιαυτο η ν. σμυρνη!!!!
ωχ ο καθηγητης πανεπιστημιου ρε ακομα να με ξεπερασεις απο το 85 εχουν περασει 24 χρονια αλλα η ακομα τη θυμασαι
Y.Γ. τι ορθογραφία Θεέ μου...το δημοτικό το τέλειωσες άραγε
ωχ ο καθηγητης πανεπιστημιου ρε ακομα να με ξεπερασεις απο το 85 εχουν περασει 24 χρονια αλλα η ακομα τη θυμασαι
ναι προφεσορα πρεπει να εψαξες πολυ για να το βρεις!! αλλα σε παρακαλω μηπως μπορεις να μου βρεις και την ψωλια του 85 γιατι την εχω χασει και την θελω για το αρχειο μου
Πάρτο θα σου χρειαστεί...
ναι προφεσορα πρεπει να εψαξες πολυ για να το βρεις!! αλλα σε παρακαλω μηπως μπορεις να μου βρεις και την ψωλια του 85 γιατι την εχω χασει και την θελω για το αρχειο μου
ετσι τωρα και πολλα απωθημενα σου εχω αφησει απο τοτε!!!βαρεθηκα να ασχολουμε με τυρογαλαδες!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-*ετσι τωρα και πολλα απωθημενα σου εχω αφησει απο τοτε!!!βαρεθηκα να ασχολουμε με τυρογαλαδες!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-*
ευτυχως που το ειπες και εσυ ρε γιατι αν το γραφα εγω θα ελεγαν οτι ειμαι φανατιλας και τα γραφω ετσιΌταν ακούω το: ''αιώνια λαγός...''...τρελλαίνομαι!!!!
Καλά...ίδια εισητήρια δεν έχουμε???Μάλλον οι δικοί μας φωνάζουν (ως συνήθως) πιό πολύ ή τα μικρόφωνα είναι κοντά στην δικιά μας εξέδρα (είναι η δικαιολογία των βάζελων αυτή... )
ΥΓ--->Ο Σουηδός είναι μέσα????
παλι πουτσα κλαψε η διατησια φταιει οχι ο γιαννακηςτελος
κοιμηθηκε ο κλαψας και ξυπνησε στο 3 συνεχομενο τριποντο