Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Ρε τυπε τι ακυρωσε?
Ο ανθρωπος σου λεει
Στο μπασκετ διαχρονικα σχεδον ειμαστε οι καλύτεροι στην ελλαδα και φαινεται στην ευρωπη
Στο ποδοσφαιρο στην ελλαδα κάνατε κουμαντο εσεις αλλα στην ευρωπη ειχαμε μακραν καλύτερες πορείες
Εσυ μου εχεις βρει 1-2 χρονιες και εχεις ακυρώσει όλο το επιχείρημα.

Το πονηρό πουλί δεν απάντησε στην ερώτηση που έθεσα αν υπάρχει euroleague mafia και αν ναι , από πότε.

Όταν ανέφερα χρονιές στο μπασκετ με ευρωπαικές επιτυχίες του Ολυμπιακού και αποτυχίες εντός Ελλάδος, το πουλί επικαλέστηκε το πλεονέκτημα έδρας, την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων κλπ

Αρα , κατ αντιστοιχία, όταν θα επικαλεστεί κανείς χρονιά με πορεία του ποα στην Ευρώπη και κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό, θα ισχύσει η ίδια λογική (σε τι κατάσταση βρίσκοταν τότε οι ομάδες, αν είχαν τραυματιστεί πάικτες κλπ).

ίδια μέτρα και ίδια σταθμά

Το διαχρονικά δεν το κατάλαβα παντως.

Λόγω του Γουέμπλει επι χούντας, θα λέτε δηλαδή ότι αν ο Ολυμπιακός δεν παίξει τελικό ΤΣ Λ, είναι διαχρονικά τα πρωταθλήματα στημένα ?
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Ρε τυπε δεν με ενδιαφερει τι εγραψε ενας αρδ σας
Εγω σου ποσταρα τον κανονισμο της ομοσπονδίας που λεει ξεκαθαρα οτι αν δεν ειναι ξεκαθαρη η φαση απο το βαρ επαναλαμβανεται ο ποντος
Περιμενω να μου δειξεις αν εδω στην Ελλαδα εχουμε διαφορετικο κανονισμο γιατι σε αυτον που σου εδειξα δεν υπαρχει καμια διευκρίνιση
για φιλέ

Ο δικός σας αρδ δεν εξήγησε ότι ο κανόνισμός αυτός ισχύει σε παραβάσεις φιλέ και όχι σε περιπτώσεις μέσα-έξω.
Το γράφει συγκεκριμένα για τον κανονισμό 15.

Αλλά άσχετα από τον κανονισμό, από το βίντεο φαίνεται ότι η μπάλα είναι έξω. Τι γράφεις δηλαδή τόσες ώρες ?
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
κοιτα, υπαρχουν οι απλες κλοπες και οι ΛΗΣΤΕΙΕΣ
το 1997 το εκλεψες απο την αεκ (εκεινη τη χρονια μιλησαν και οι μουγγοι με τη διαιτησια)
το 1998 το εκλεψες απο εμενα
το 2000 το ΛΗΣΤΕΨΕΣ απο εμενα (επρεπε να εχει τελειωσει με +10 βαθμους πρωτος ο παο)
το 2002 το ΛΗΣΤΕΨΕΣ απο την αεκ (η 2η μεγαλυτερη ληστεια της 20ετιας μετα το πρωταθλημα κυραστα)
το 2003 το ΛΗΣΤΕΨΕΣ απο μενα (γεγονοτα ριζουπολης που θα επρεπε να εχεις μηδενιστει, 3η μεγαλυτερη ληστεια μετα τις 2 απο πανω)
το 2005 το εκλεψες απο μενα
το 2008 το εκλεψες απο την αεκ (χαρτινο πρωταθλημα βαλνερ)
(το πρωταθλημα του 2011 δεν το αφησε ο καλοπουλος να παιχτει στα ισια γιατι θα πηγαινε στο -4 η διαφορα)
το 2012 το εκλεψες απο εμενα
τυπε διοπε περιμενω να μου τα εξηγησεις ωραια για τα παραπανω κλεμμενα πρωταθληματα
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Eπισης τυπε ειναι τελείως διαφορετικα αθληματα
Στο μπασκετ ο τιτλος κρίνεται παντα στο τελος μεταξυ 2 ομαδων και αν μια ομαδα σφαχτεί γινεται ξεκαθαρα σε αυτους τους 3 εως 5 αγωνες
Στην μπαλα υπαρχουν πολυ παραμετροι το πως σφυρανε εσας οταν παίζετε με αλλες ομαδες , η το πως παιζουν εμας.
Δεν μετράνε μόνο τα 2 μεταξύ μας ματς δηλαδή.
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι αυτα τα 20 χρονια ολα ηταν επι ισοις οροις , εχεις καποιο προβλημα.

Ακριβώς φίλε.

Αν σε μια σειρά τελικών έχεις αβάντα σε 1-2 παιχνίδια και ο άλλος σε κανένα, τότε ο άλλος δικαιούται να αμφισβητήσει το πρωτάθλημά σου, ακόμα και αν την ίδια χρονιά έχεις πάρει ευρωλίγκα.

Στο ποδόσφαιρο που έχουμε 34 αγωνιστικές, για να μπορείς να βγαζεις ένα πρωτάθλημα κάλπικο, πρέπει να βάλουμε κάτω τους βαθμούς που έχασες και κέρδισες με την διαιτησία και τους βαθμούς που έχασε και κέρδισε ο άλλος με την διαιτησία και να δούμε τι βγάζει η σούμα, ανεξααρτήτως ευρωπαικών πορειών
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
τυπε διοπε περιμενω να μου τα εξηγησεις ωραια για τα παραπανω κλεμμενα πρωταθληματα

Έχει πέσει δουλειά σήμερα πουλί.

Καταρχήν αναφέρεις μόνο 8 χρονιές, όχι 20, άρα μαλλον για τα άλλα 12 δεν έχεις να πεις τίποτα.
Κάτι είναι και αυτό.

Νομίζω από το 1999-2000 ισχύει ο νόμος για την πολυιδιοκτησία, αλλά ας μην επεκταθούμε στη σχέση ποα-οφη.

Ας ξεκινήσουμε με το 1997. Έχεις να θυμάσαι τον Παπουτσέλη και ένα πέναλτι στην Καβάλα. Η διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ καμμιά 15αριά βαθμοί.

Το 1998 θυμαμαι το μαιμου πέναλτι του Βζέχα και τον Κυράστα, τότε προπονητή Πανηλειακού να ωρύεται. Είχες προπονητή Βασίλη Δανιήλ και το έχασες εύκολα.

Το 2005 , δεν έκλεψα εγώ πρωτάθλημα, εσύ έκλεψες την δεύτερη θέση από την ΑΕΚ με το πέναλντι στον Μπούρμπο, που δεν έδωσε ο Βασσάρας.

Το 2008, πήγαμε στο CAS και μας δικαίωσε. Ποιά είναι η παρανομία ?

Το 2011, θα μείωνες στο -4 (αν ήμουνα βάζελος θα σου έλεγα ότι είχαμε ακόμα 15 λεπτά παιχνιδιου και θα το γυρίζαμε) , αλλά ρεαλιστικά δεν είχες ελπίδες να το πάρεις.

Το 2012 ήταν η 2η χρονιά του Βαλβέρδε, που διέκοψες το ματς στο ΟΑΚΑ μετά το γκολ του Αμπντουν. Τι άλλο παίχτηκε εκείνη τη χρονιά ?

Περιμένω σχόλια πουλιου , για να πιάσουμε μετά 2000+2002+2003

 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Ναι. Και φαντάζομαι ότι όλες οι άλλες χρονιές που ξεφτιλίστικες (και που είναι οι πολύ περισσότερες), είναι "παρενθέσεις", έτσι;
Γιατί όλες μαζί οι συμμετοχές στο Πρωταθλητριών/Champions League, δίνουν την εξής όλων των εποχών βαθμολογία απ' το 1955 (σύμφωνα με το επίσημο site της UEFA):


θέση 24η Olympiacos FC GRE
θέση 28η Panathinaikos FC GRE (πάο Αμπελοκήπων)

Σύμφωνα με το φοβερό αυτό στατιστικό είναι επίσης η Μάντσεστερ Γ. πιο πάνω από Μίλαν και Λίβερπουλ αχαχαχαχαχαχαχα. Σε όλον τον κόσμο τους τίτλους μετράνε, και όταν αυτοί δεν υπάρχουν συμμετοχές σε τελικούς, ημιτελικά κλπ. Τώρα αν εσείς ψάχνετε να βρείτε κάνα επί μέρους στατιστικό μπας και βγείτε στον φαντασιακό σας κόσμο από πάνω είναι δικό σας θέμα, συνεχίστε να ζείτε στον κόσμο σας.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα κατάλαβα φίλε σε ποιόν τύπο αναφέρεσαι και γιατί γράφεις νούμερα που δεν ισχύουν.

Για όσους δεν ξέρουν, υπάρχει ένας τύπος, που γράφει και στον πορτοκαλί βόθρο και κάθε εξάμηνο ανακαλύπτει ξεχασμένους τίτλους του πούστη, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσαν οι ίδιοι οι πρόεδροι του ή οι παλαίμαχοί του.

Με βάση αυτό το βιβλίο, ο βάζελος κατέκτησε από το 2010 μέχρι το 2018, που βγήκε το βιβλίο περίπου 1000 (χίλιους τίτλους).

Μήπως είσαι και ο συγγραφέας ρε τύπε και ψάχνεις πελάτες ? Πόσο το δίνεις ?

Για να μην ξεχνιόμαστε, έχεις τα αρχίδια να γράψεις ότι η μπάλα ήταν αουτ ?

Συγγνώμη, αλλά είσαι παντελώς άσχετος, και επειδή βαριέσαι να διαβάσεις πετάς ό,τι ανακρίβεια σου έχουν πει για να κάνεις τον έξυπνο. Κάτσε να διαβάσεις και μετά συζητάμε με επιχειρήματα και όχι με τις αερολογίες σου.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου είσαι τυπικός πούστης βάζελος. Στο ξαναγράφω έχεις τα αρχίδια να γράψεις ότι το καρφί ήτανε άουτ στο βόλει γυναικών ? Γράφεις κατεβατά επί κατεβατών και είσαι τόσο ξεφτιλισμένος για να παραδεχθείς το προφανές που φαίνεται , τόσο από το βίντεο , όσο και από το παγωμένο καρέ. Αυτό δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα σου.

- Το πόσα λεφτά έχουν δώσει οι Αγγελόπουλοι όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό και φαίνεται από τους ισολογισμούς της ΚΑΕ. Από τους ισολογισμούς του μπουρδέλου σου φαίνεται μόνο η φοροδιαφυγή.

- Ας δεχόσουν ξένους διαιτητές (μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια) , για να στερήσεις από τους Αγγελόπουλους το άλλοθί τους.

- Είναι ψέμα ότι περυσι στον 1ο τελικό το γήπεδο ήταν άδειο και έκραζε ο Τράκης στο ινστα και στον 3ο έβαλε είσοδο 1 ευρώ, για να μην γίνει το ματς μεταξύ συγγενών και φίλων?

- Μήπως σου έχει περάσει από το μυαλό ότι ο Αλαφούζος σας δουλεύει τόσα χρόνια και για να καλύψει την ανυπαρξία του μιλάει για την διαιτησία ?

- Έχουμε μαρτυρίες και ντοκουμέντα φίλε για το χουντέμπλει, μόνο εσείς νομίζεις έχετε ιστορικους ερευνητές ?

- Πάρε και μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων. Στον βασιλιά των σπορ είμαι μεγαλύτερος από σένα και όλους τους άλλους μαζί. Στο μπασκετ είμαι ελαφρώς μικρότερος. Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είμαι μεγαλύτερος, λόγω των ευρωπαικών διακρίσεών μου. Άρα, μεγαλύτερο μέγεθος από εσένα.

Αιντε να δω , που αλλού θα πας την κουβέντα για να μην απαντήσεις στην αρχική ερώτηση, αν το τελευταίο καρφί ήταν άουτ ?

Ο Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να κάνει τα χατίρια σε ένα κατώτερο σωματείο, ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί έγινε, και τώρα παλεύετε για την 6αδα στην Α2. Περαστικά σας, συνεχίστε να είστε πρόβατα των άφραγκων αφών που σας έριξαν κατηγορία .

Το πόσο θα βάλουμε το εισιτήριο είναι δικό μας θέμα, το δικό σου θέμα είναι να κερδίζεις το Χαρίλαο Τρικούπη και το Διαγόρα Δριοπιδέων.

Στο ποδόσφαιρο Ευρωπαϊκά είμαι 1ος και εσύ 3ος, στα εγχώρια εγώ 2ος και εσύ 1ος. Στο μπάσκετ προφανώς εγώ 1ος τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Ελλάδα. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, όσο και αν θέλεις να καταργήσεις στα μαθηματικά. Ελαφρώς μικρότερος λέει το νούμερο ,αχαχαχαχαχα, με 6-3 Ευρωπαϊκά, 38-12 πρωταθλήματα και 19-9 Κύπελλα, ναι πολύ ελαφρώς, δύσκολη επιστήμη τα μαθηματικά όντως αχαχαχαχαχα.

Σε σύνολο ποδοσφαίρου και μπάσκετ δηλαδή υπερέχω στα 3 από τα 4 κριτήρια συγκρίσεως, και είμαι 2ος στο άλλο. Εσύ μόλις στο 1 από τα 4, στα υπόλοιπα είσαι μία φορά 3ος και 2 φορές 2ος.

Επίσης, σε σύνολο ποδοσφαίρου και μπάσκετ είμαι σε χαώδη απόσταση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά σε περνάω και σε συνολικούς εγχώριους τίτλους.

Για τα μυθεύματα περί 1971, τα οποίο έχουν τελειώσει προ πολλού απλά έχεις κενά στη ροή των γεγονότων.

 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Κατάφερα και σε πέρασα όμως, οπότε πάει το παραμυθι του ευρωπέου.

Πριν τον Κόκκαλη , είχαμε τα αγνά χρόνια του Ριγκο (να και κάτι άλλο που μοιάζετε με τους μπουγατσοβάζελους), οπού ο Ολυμπιακός κατέκτησε από το 1983 μέχρι το 1987 ένα πρωτάθλημα. Όλοι επιτρέποταν να πάρουν πρωτάθλημα, εκτός από τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως , οι γνήσιοι βάζελοι είναι πρώτα αντιΟλυμπιακοί και μετά βάζελοι (όπως ο Θανάσης).

Ως το 1997 εννοείς . Ακόμα ένα τραγικό επιχείρημα επιπέδου γαύρου. Την ίδια περίοδο εγώ είχα μόλις 6/13, με κλάσεις καλύτερη ομάδα από όλους, κάτι που φαινόταν από τις σπουδαίες Ευρωπαϊκές πορείες ( 1985, 1988, 1992, 1996 ) ενώ εσύ ήσουν Ευρωπαϊκά ανύπαρκτος. Και τότε έκλεψες 2 Κύπελλα ( 1990, 1992 ) με τα πέναλτι του Κουκούλα, και πήγες να κλέψεις και 3ο το 1995 με Νικάκη αλλά αστόχησε ο Αλέκος.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ακριβώς, Ισχυρίζομαι ότι σπρώχνεσαι και στο ποδόσφαιρο, έχοντας πετσοκόψει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (πχ από ΑΕΚ με ενα πεναλτι στο Μπούρμπο της έκλεψες την 2η θέση). Αλλά ας μην επεκταθούμε τόσο.

Ανέφερες ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει σπρώξιμο ελληνικών ομάδων. Υπάρχει ή δεν υπάρχει τελικά euroleague mafia ?

Αν ακολουθήσουμε την λογική σου, τότε ο μπασκετικός Ολυμπιακός
-το 2010 έπαιξε τελικό Ευρωλίγκας και στην Ελλάδα έχασε το πρωτάθλημα από τον ποα, που δεν πέρασε εκείνη την χρονιά στο τοπ16
-το 2012 πήρε Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα εχασε το κύπελλο από τον ποα
-το 2013 πήρε Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα ο ποα (που δεν πήγε ούτε φαιναλ φορ) πήρε νταμπλ.
-το 2015 έπαιξε τελικό Ευρωλίγκας και ο ποα πήρε το Κύπελλο.
-το 2017 έπαιξε πάλι τελικό Ευρωλίγκας και στην Ελλάδα ο ποα πήρε νταμπλ

δικαιούται να ομιλεί για 3 κλεμμένα πρωταθλήματα και 4 κλεμμένα κύπελλα.

Συμφωνείς με τα παραπάνω ?

Ακόμα ένα τραγικό επιχείρημα. Και η ντροπή του Πειραιά πήρε πρωτάθληματα ( 1996, 2016 ) και Κύπελλα ( 2002, 2011 ) σε χρονιές που ο διαχρονικός βιαστής της ήταν πιο πάνω στην Ευρώπη. Το συνολικό κοιτάμε πάντα και βάση αυτού από το 1993 που κυριαρχούν τα 2 σωματεία υπάρχει διπλάσια κατάκτηση τόσο πρωταθλημάτων όσο και Ευρωπαϊκών. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο που η κατανομή των τίτλων ( επί πράκτορα ) ήταν ανάποδη της Ευρωπαϊκής παρουσίας.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Και μιας και τονίσαμε ότι στην Ευρώπη δεν ευνοούνται οι ελληνικές ομάδες, κλείνω με το ότι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς έχει τους περισσότερους διεθνείς τίτλους από κάθε άλλο ελληνικό σύλλογο, όντας ταυτόχρονα και ο μοναδικός σύλλογος της Ελλάδας που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους σε περισσότερα από ένα αθλήματα.

Στα πρωταθλήματα Ευρώπης το σκορ είναι 6-6. Μόνο που τα δικά μου είναι και τα 6 στο 2ο δημοφιλέστερο, ενώ τα δικά σου τα μισά στο πόλο ( 2 άντρες, 1 γυναίκες ), το οποίο δεν έχει ούτε το 1% της δημοφιλίας της καλαθοσφαιρίσεως.

Οι υπόλοιποι τίτλοι σου είναι αντίστοιχοι με αυτόν που πήρε η ΑΕΚ στο μπάσκετ πρόπερσι.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Σου κάνω τη χάρη και βγάζω το Κυπελλο εκτός, μόνο το πρωτάθλημα.

Το 2013 και το 2017 είχα πλεονέκτημα έδρας, την μία χρονιά ήμουνα πρωταθλητής Ευρώπης και την άλλη φιναλίστ και πήρε το πρωτάθλημα ο εξασφύριχτρος. Άρα με την δική σου λογική (όχι την δική μου), από το 2012 μεχρι το 2017 έχεις 2 κλεμμένα πρωταθλήματα.

Συμφωνούμε για να πάμε παρακάτω ?

Και εσύ είχες κλεμμένο το πρωτάθλημα του 2016 και παλιότερα του 1996 και του 1978 με την ίδια ακριβώς λογική. Κούνα τον εγκέφαλο.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Το πονηρό πουλί δεν απάντησε στην ερώτηση που έθεσα αν υπάρχει euroleague mafia και αν ναι , από πότε.

Όταν ανέφερα χρονιές στο μπασκετ με ευρωπαικές επιτυχίες του Ολυμπιακού και αποτυχίες εντός Ελλάδος, το πουλί επικαλέστηκε το πλεονέκτημα έδρας, την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων κλπ

Αρα , κατ αντιστοιχία, όταν θα επικαλεστεί κανείς χρονιά με πορεία του ποα στην Ευρώπη και κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό, θα ισχύσει η ίδια λογική (σε τι κατάσταση βρίσκοταν τότε οι ομάδες, αν είχαν τραυματιστεί πάικτες κλπ).

ίδια μέτρα και ίδια σταθμά

Το διαχρονικά δεν το κατάλαβα παντως.

Λόγω του Γουέμπλει επι χούντας, θα λέτε δηλαδή ότι αν ο Ολυμπιακός δεν παίξει τελικό ΤΣ Λ, είναι διαχρονικά τα πρωταθλήματα στημένα ?

Σε όλες τις δεκαετίες την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ήταν πιο πάνω από τη ντροπή του Πειραιά, εκτός της δεκαετίας του 2010. Κάτσε να διαβάσεις λίγο, πλέον με το διαδίκτυο είναι όλα καταγεγραμένα. 
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς φίλε.

Αν σε μια σειρά τελικών έχεις αβάντα σε 1-2 παιχνίδια και ο άλλος σε κανένα, τότε ο άλλος δικαιούται να αμφισβητήσει το πρωτάθλημά σου, ακόμα και αν την ίδια χρονιά έχεις πάρει ευρωλίγκα.

Στο ποδόσφαιρο που έχουμε 34 αγωνιστικές, για να μπορείς να βγαζεις ένα πρωτάθλημα κάλπικο, πρέπει να βάλουμε κάτω τους βαθμούς που έχασες και κέρδισες με την διαιτησία και τους βαθμούς που έχασε και κέρδισε ο άλλος με την διαιτησία και να δούμε τι βγάζει η σούμα, ανεξααρτήτως ευρωπαικών πορειών

Αρκετά πρωταθλήματα κρίθηκαν σε 1 ματς ( 2002 Ευθυμιάδης, 2003 Ριζούπολη, 2005 ακύρωση ποινής για Ν. Σμύρνη, 2008 Βάλνερ ). Το 2000 πρόχειρα πρόχειρα να βάλουμε τις αλλοιώσεις που μου έρχονται στα Ιωνικός-Παναθηναϊκός, Καλαμάτα- Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Ιωνικός-Ολυμπιακός το -4 γίνεται +5. Και ήταν και άλλα πολλά παιχνίδια που ξεχνάω. Το 1999 με τις ψεύτικες νίκες σε Τουμπα ( Παπαπέτρου ) και ΟΑΚΑ ( Παπαδάκος ) ξέφυγες στο +3 ενώ έπρεπε να ήσουν στο -6. Το 2011 με τη νίκη μου στο Φάληρο θα πήγαινα στο -4 και είχες να πας εκτός σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που εγώ τους είχα βγάλει. Άλλο τελείως πρωτάθλημα δηλαδή. Και έμεινες και ατιμώρητος για όσα ακολούθησαν μετά, ενώ άλλες ομάδες έχουν τιμωρηθεί με μηδενισμούς και αφαιρέσεις βαθμών για πολύ μικρότερα .

Το 2016 που πήρες το πρωτάθλημα στο μπάσκετ με τα βήματα του Σπανούλη ενώ ήσουν πιο κάτω στην Ευρώπη δικαιούται κανείς να το αμφισβητήσει ή εκεί κάνουμε εξαίρεση; Μιλάς για πρωταθλήματα όπως το 2013 και το 2017 που κρίθηκαν με υψηλές διαφορές, ενώ αυτό του 2016 κρίθηκε στον πόντο.
 

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.706
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Αρκετά πρωταθλήματα κρίθηκαν σε 1 ματς ( 2002 Ευθυμιάδης, 2003 Ριζούπολη, 2005 ακύρωση ποινής για Ν. Σμύρνη, 2008 Βάλνερ ). Το 2000 πρόχειρα πρόχειρα να βάλουμε τις αλλοιώσεις που μου έρχονται στα Ιωνικός-Παναθηναϊκός, Καλαμάτα- Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Ιωνικός-Ολυμπιακός το -4 γίνεται +5. Και ήταν και άλλα πολλά παιχνίδια που ξεχνάω. Το 1999 με τις ψεύτικες νίκες σε Τουμπα ( Παπαπέτρου ) και ΟΑΚΑ ( Παπαδάκος ) ξέφυγες στο +3 ενώ έπρεπε να ήσουν στο -6. Το 2011 με τη νίκη μου στο Φάληρο θα πήγαινα στο -4 και είχες να πας εκτός σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που εγώ τους είχα βγάλει. Άλλο τελείως πρωτάθλημα δηλαδή. Και έμεινες και ατιμώρητος για όσα ακολούθησαν μετά, ενώ άλλες ομάδες έχουν τιμωρηθεί με μηδενισμούς και αφαιρέσεις βαθμών για πολύ μικρότερα .

Το 2016 που πήρες το πρωτάθλημα στο μπάσκετ με τα βήματα του Σπανούλη ενώ ήσουν πιο κάτω στην Ευρώπη δικαιούται κανείς να το αμφισβητήσει ή εκεί κάνουμε εξαίρεση; Μιλάς για πρωταθλήματα όπως το 2013 και το 2017 που κρίθηκαν με υψηλές διαφορές, ενώ αυτό του 2016 κρίθηκε στον πόντο.
έλα μάγκα ξύδι οι ομάδες μας τεράστια διαφορά και σε Ελλάδα και στην Ευρώπη σε βαθμολογία νίκες και συγκομιδή βαθμών.. έχεις καταντήσει μια ανυπόληπτη ομαδούλα της πλάκας και ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό .. μιλάς για πορείες του ΠΟΑ από την εποχή του Κολοκοτρώνη που βέβαια η δυσκολία τώρα είναι απείρως μεγαλύτερη για ελληνική ομάδα να κάνει κάτι σπουδαίο στο C.L.
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
βέβαια η δυσκολία τώρα είναι απείρως μεγαλύτερη για ελληνική ομάδα να κάνει κάτι σπουδαίο στο C.L.
και τοτε που η δυσκολια ηταν απειρως μικροτερη για ελληνικη ομαδα να κανει κατι σπουδαιο στο CL γιατι δεν εκανες τιποτα;
 

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.706
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
και τοτε που η δυσκολια ηταν απειρως μικροτερη για ελληνικη ομαδα να κανει κατι σπουδαιο στο CL γιατι δεν εκανες τιποτα;
εσύ τι έκανες είχες γεννηθεί τότε? και που είσαι στην Ευρώπη  εφόσον έχεις κάνει όλα αυτά που λες δεσ τη βαθμολογία για όλα τα χρόνια στην Ευρώπη άντε με τις πορείες από την εποχή του Κολοκοτρώνη μας πήξατε έχετε κάτι άλλο να πείτε ομαδούλα της πλάκας?
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
έλα μάγκα ξύδι οι ομάδες μας τεράστια διαφορά και σε Ελλάδα και στην Ευρώπη σε βαθμολογία νίκες και συγκομιδή βαθμών.. έχεις καταντήσει μια ανυπόληπτη ομαδούλα της πλάκας και ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό .. μιλάς για πορείες του ΠΟΑ από την εποχή του Κολοκοτρώνη που βέβαια η δυσκολία τώρα είναι απείρως μεγαλύτερη για ελληνική ομάδα να κάνει κάτι σπουδαίο στο C.L.

Έχετε τερματίσει το κοντέρ της βλακείας. Σε ΟΛΕΣ τις δεκαετίες ήσουν χειρότερος στην Ευρώπη εκτός της δεκαετίας του 2010. Αν θεωρείς εποχή του Κολοκοτρώνη τις δεκαετίες του 2000 και του 1990 είναι δικό πρόβλημα άγνοιας της ιστορίας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom