Φίλε μου είσαι τυπικός πούστης βάζελος. Στο ξαναγράφω έχεις τα αρχίδια να γράψεις ότι το καρφί ήτανε άουτ στο βόλει γυναικών ? Γράφεις κατεβατά επί κατεβατών και είσαι τόσο ξεφτιλισμένος για να παραδεχθείς το προφανές που φαίνεται , τόσο από το βίντεο , όσο και από το παγωμένο καρέ. Αυτό δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα σου.
- Το πόσα λεφτά έχουν δώσει οι Αγγελόπουλοι όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό και φαίνεται από τους ισολογισμούς της ΚΑΕ. Από τους ισολογισμούς του μπουρδέλου σου φαίνεται μόνο η φοροδιαφυγή.
- Ας δεχόσουν ξένους διαιτητές (μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια) , για να στερήσεις από τους Αγγελόπουλους το άλλοθί τους.
- Είναι ψέμα ότι περυσι στον 1ο τελικό το γήπεδο ήταν άδειο και έκραζε ο Τράκης στο ινστα και στον 3ο έβαλε είσοδο 1 ευρώ, για να μην γίνει το ματς μεταξύ συγγενών και φίλων?
- Μήπως σου έχει περάσει από το μυαλό ότι ο Αλαφούζος σας δουλεύει τόσα χρόνια και για να καλύψει την ανυπαρξία του μιλάει για την διαιτησία ?
- Έχουμε μαρτυρίες και ντοκουμέντα φίλε για το χουντέμπλει, μόνο εσείς νομίζεις έχετε ιστορικους ερευνητές ?
- Πάρε και μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων. Στον βασιλιά των σπορ είμαι μεγαλύτερος από σένα και όλους τους άλλους μαζί. Στο μπασκετ είμαι ελαφρώς μικρότερος. Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είμαι μεγαλύτερος, λόγω των ευρωπαικών διακρίσεών μου. Άρα, μεγαλύτερο μέγεθος από εσένα.
Αιντε να δω , που αλλού θα πας την κουβέντα για να μην απαντήσεις στην αρχική ερώτηση, αν το τελευταίο καρφί ήταν άουτ ?