Επισκέπτης
Όντως έχει καλή....... κοιλιά!γιατι ρε για λιμπερο θα τον παρει
Όντως έχει καλή....... κοιλιά!γιατι ρε για λιμπερο θα τον παρει
τσακαλε ο μπλακοσ δε ινε για τιν αεκ που εσι θεσ,και ουτε ο Σκοκο ινεΟ Μπλάνκο μπάλλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.Αλλά είναι απίστευτη η ικανότητά του να παίρνει θέσεις καίριες στην περιοχή και επιπλέον είναι ψυχρός εκτελεστής και δύσκολα χάνει γκολ όταν βρεθεί σε πλεονεκτική θέση.
Ο Σκόκο είναι μεγάλος μπαλλαδόρος κ θα αφήσει εποχή.
εχουν γνωση οι φυλακες,αν και θα ερθουν παλι με 10 διμοιριες δεν θα γλυτωσουν την πουτσαοσοι ειδαν το παιχνιδι του μπασκετ το σαββατο μεταξυ αμαρουσιου-παο σιγουρα θα προσεξαν ειδικα στα τελευταια κρισιμα λεπτα ενα κυριο με πρασινη μπλουζα και μουστακι που καθοταν (τροπος του λεγειν γιατι ηταν συνεχως ορθιος) διπλα στον μπολεκ και σκυμμενος πανω απο τα καγκελα εβριζε απο αποσταση αναπνοης τους παιχτες του αμαρουσιου με χυδαιο και προκλητικοτατο τροπο (ευκολα καταλαβαινε καποιος τι ελεγε μεσα απο το φακο)και υπο την ανοχη του μπολεκ.....
ο κυριος αυτος λεγεται ΠΛΥΤΑΣ και φυσικα ειναι ο ''γνωστος'' εφορος του πολο ,ο ηθικος αυτουργος δηλαδη των επεισοδιων και των τραυματισμων των αθλητων του θρυλου κατα τη διαρκεια του μεταξυ μας αγωνα πολο στο χαλανδρι....
αυτος ο κυριος φυσικα θα ειναι επικεφαλης της ομαδας(ας την πουμε ετσι )
πολο του βαζελου στο μεταξυ μας παιχνιδι στο παπαστρατειο.....
δωρητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ακους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
απο που θα παρουμε μπρατσακια;;;;;;εχουν γνωση οι φυλακες,αν και θα ερθουν παλι με 10 διμοιριες δεν θα γλυτωσουν την πουτσα
μεσα στη πισινα εννοω απο τους πολιστες μας
μπα,θα ριξουμε τα καραβισια τα σωσιβια με το φελοαπο που θα παρουμε μπρατσακια;;;;;;
μπα,θα ριξουμε τα καραβισια τα σωσιβια με το φελο
Καλημερα Αλανια !!!!
Παλι Μπαναρισματα Βλεπω??
Τι εγινε ρε Μαγκες παλι?
Τι είναι το Ντερμπισάιρ?www.sport-fm.gr/article/162769]ντερμπισαιρ[/url] ο εκλεκτος λοιπον...
Εγώ ξενέρωσα. Τι Ντερμπυσάιρ και πίπες. Σαν όνομα για κυνηγόσκυλο μου ακούγεται αυτό. Ο Φιλομένο καλύτερος θα ήταν.μωρε κατι μου λεει σαν ονομα
μπλακμπερν,πιτσιρικας τωρα τι να πω
απο που θα παρουμε μπρατσακια;;;;;;
Μα είναι να μην ξενερώνεις ρε φίλε;Ακούς διάφορα και ξαφνικά σου'ρχεται η μούφα(που μπορεί και να μην είναι,αλλά λέμε τώρα)Εγώ ξενέρωσα. Τι Ντερμπυσάιρ και πίπες. Σαν όνομα για κυνηγόσκυλο μου ακούγεται αυτό. Ο Φιλομένο καλύτερος θα ήταν.
Να δούμε αν θα πάρουμε και κανέναν άλλο, αλλιώς Μήτρογλου και πάλι Μήτρογλου. Τουλάχιστον, τον πήραμε δανεικό.
Τέλως πάντων, θα τον δούμε. Μακάρι να με διαψεύσει.
Πάργκο ρεεεεε