Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αδερφε να νοιωθεις ...το ''νεοκοπος'' παει σε κουλτουρα και νοοτροπια και οχι σε ηλικια και χρονια ...μπορει να εισαι μεγαλος και να παρακολουθεις χρονια αλλα να εισαι μπολιασμενος με αυτη τη νοοτροπια ....και μπορει ενας πιτσιρικας να νοιωθει και να κοζαρει πολυ παραπανω και να ειναι πραγματικος γαυραρος και να μην πιανεται ροιδι απο τα ντιολυμπιακα μουνια ....απλα ...φιλαρακι νεοκοπος γαυρο με διαρκειας απο το 1999 εως το 2015 σερι δεν με λες
Με τα πετρινα χρονια στην 7
ειμαι στρατιωτης του θρυλου με παρουσιες Τουμπα χαριλαου πουστρολεοφωρο....μεσα στο 1-4 εχω παρει αδεια το 92 απο φανταρος στους τοξοτες ξανθης που ημουν και ειδα το σπασιμο του σερι της τουμπας λαιβ
το οτι ειναι μουνοπανα οι συριζαιοι και στο ποδοσφαιρο ναι στους ξενους διαιτητες ενω στο μπασκετ κοκο του πουστροβασιλειαδη τα ξερουμε και τα βλεπουμε
στρατιωτης ομως μονο του θρυλου οχι των προεδρων.....δεν θα σβησω ουτε νταιφα που τους πηγαινε πιπα κωλο ουτε κοκαλη που φερε παιχταραδες και οταν φυγει ο βαγγελας θα κανουμε τον απολογισμο αν ηταν ο μεγαλυτερος προεδρος της παε η οχι. εχεις τον καθε οπαδο του ιντερνετ να λεει σε αυτους που εφαγαν τα νιατα τους και τρωνε την μεση ηλικια τους οπως τωρα στα γηπεδα
εγω σαν τους μπαουγκ δεν θα γινω σαββιδης και μπαουγκ αφου...οτι πει ο ποντιος κλαρινο!!!
θρυλος ουμπερ αλες