Επισκέπτης
και εκει να παιξει η σλαβια τουμπας,κουπα δεν θα δει
ρεεεεε....συνεχεια στο κλαμα θα ειναι....
και εκει να παιξει η σλαβια τουμπας,κουπα δεν θα δει
Ψάξε μέσα στο σπίτι σου καλύτερα. ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ...........
Ετσι???Τι θελει να πει ο ποιητης?Ενας στην 5,ενας στην 8 και 5 στην 3 μη βρεχομαστε κιολας!!! Διαβαζε και τιποτα απο δεκαετιες πριν να μαθαινεις ποιος κατεβαζε οργανωμενα χιλιαδες κοσμο στη χαβουζα και μην παραμυθιαζεσαι απο τις φυλλαδες που διαβαζεις!το 89 ειπα οργανωμενα μεχρι τοτε ερχομασταν ετσι
τι προσπαθεις να μας πεις τωρα οτι ολος ο κοσμος σας φοβατε?
εχω ερθει 2 φορες τουμπα και αλλες τοσες αλεξανδρειο,αποτελεσμα?μου κλασατε τα αρχιδια
το κεφαλι μου μια φορα ανοιξε και ηταν στην πατρα με την παναχαικη,με την λογικη σου οι πατρινοι γαμανε και δερνουν ολη την ελλαδα?
σε φχαριστο πατερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ψάξε μέσα στο σπίτι σου καλύτερα. ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ...........
Ναι δεν το έκανε γαργάρα σαν τον κωλόγαυρο τον Τσώχο!Κλάψτε αδελφαρες!αυτος ο ΚΑΡΑΛΗΣ στη νοβα ειναι ''επικυνδυνα'' αντιολυμπιακος.....
Ελα πάρε εσύ τη μανούλα σου....κ θα βρούμε τον πατέρα μας....ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ...
Ζηλεύεις που τα παίρνω απο παντού ?????Πετάχτηκε και η κλανιά δεν άντεξε... το τσιράκι του cleopatra
Ψάξε μέσα στο σπίτι σου καλύτερα. ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ...........
Ναι δεν το έκανε γαργάρα σαν τον κωλόγαυρο τον Τσώχο!Κλάψτε αδελφαρες!
http://[URL unfurl="true"]www.learntoquestion.com/seevak/groups/2004/sites/zana/images/turkishflag.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η χορα μου η σιμεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζηλεύεις που τα παίρνω απο παντού ?????
Κλάψε μωρη καριόλααααααααααααααααα................
Άργισες... φύγε να προλάβεις να πας στο Cleopatra για δουλειά. Θα φας παντόφλα από το αφεντικό
Μακ μι ξεχασισ να φερισ μετα κανα κοτο αφου γιρισι απο τι δουλια και περνα απο το σπιτι να φαμεΚλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Έλα με τον κώλο πουστόγαυρε!Εσύ μωρή τουρκάλα τι πετάγεσαι ??? Εσένα δε σε γαμάω τόσα χρόνια ? Άσε να χορτάσουν πούτσα κ οι άλλοι....