Έχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσουεχισ κανα χαρτι να με δανισισ ινε ακριβο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσουεχισ κανα χαρτι να με δανισισ ινε ακριβο
αν δεν φτασει θα μας δωσεις το δικο σου απο το μπασκετΈχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσου
έχεις την μύγα.....τέλος πάντων δικαιολογήσαι ΄λογω ηλικίας......θα μεγαλωσεις και θα ωριμάσεις....αυ΄τα ....τα ξαναλέμε όταν ηρεμήσουμε....εγώ προτιμώ να μην έχω κανέναν σεβασμό....κ να μην είμαι μαλάκας....
όπου κ αν αναφέρεσαι...στα δικά μου παραθέτεις....τυχαία πάντα....
δεν πειράζει....μόνο νεκροί είστε καλοί...όπως κ οι αλβανοί...κ λοιποί....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....εγώ τον ξέρω τον δρόμο...εσύ κ οι ομοϊδεάτες σου κλαίτε στις κηδείες....μουαχαχαχαχαχαχα
θελο αποροφιτικο και να τραγουδαη αριεσ αλα αγνι μπαλτα στι σκαλα του μιλανουΈχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσου
έχεις την μύγα.....τέλος πάντων δικαιολογήσαι ΄λογω ηλικίας......θα μεγαλωσεις και θα ωριμάσεις....αυ΄τα ....τα ξαναλέμε όταν ηρεμήσουμε....
αντε γαμισου ρεΆντε πήγαινε να πλήνεις κανένα στριγκάκι, πλύστρα
σουγκλακος που σου χρειαζεταιθελο αποροφιτικο και να τραγουδαη αριεσ αλα αγνι μπαλτα στι σκαλα του μιλανου
καληνύχτα μακ.....
Κλάψε εσύ παραλήπτη σπέρματος με τα ψευτοπρωταθλήματα σου.αν δεν φτασει θα μας δωσεις το δικο σου απο το μπασκετ
κλαψε μαλακοκλωνε,ετσι να μαζευεστε σιγα σιγα![]()
www.imageshack.gr/view.php?file=5c6a4s9dea2bdf6ik07r.jpg]Κλάψε εσύ παραλήπτη σπέρματος με τα ψευτοπρωταθλήματα σου.
κλωνος του μαλακομαλακα που ειναι διπλα και κλαιγεται ειναι η λουγγρα;;;;;αν δεν φτασει θα μας δωσεις το δικο σου απο το μπασκετ
κλαψε μαλακοκλωνε,ετσι να μαζευεστε σιγα σιγα![]()
2/2κλωνος του μαλακομαλακα που ειναι διπλα και κλαιγεται ειναι η λουγγρα;;;;;
εμενα μου εχι σιμιουργηθει μια απορια.εμαενα μαρεσ απο γονο ιτεσ μαριδουλα,σαδελιτσα,φρισα τιγανιτοσ με αγουρελεο πολι καλο και ρετσινα μακροπουλου
Εγώ!ο χοντρομαλακας ποιος ειναι?
εσυ εισαι η χοντροαδελφω