Έχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσουεχισ κανα χαρτι να με δανισισ ινε ακριβο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν δεν φτασει θα μας δωσεις το δικο σου απο το μπασκετΈχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσου
κλαψε μαλακοκλωνε,ετσι να μαζευεστε σιγα σιγα
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έχεις την μύγα.....τέλος πάντων δικαιολογήσαι ΄λογω ηλικίας......θα μεγαλωσεις και θα ωριμάσεις....αυ΄τα ....τα ξαναλέμε όταν ηρεμήσουμε....εγώ προτιμώ να μην έχω κανέναν σεβασμό....κ να μην είμαι μαλάκας....
όπου κ αν αναφέρεσαι...στα δικά μου παραθέτεις....τυχαία πάντα....
δεν πειράζει....μόνο νεκροί είστε καλοί...όπως κ οι αλβανοί...κ λοιποί....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....εγώ τον ξέρω τον δρόμο...εσύ κ οι ομοϊδεάτες σου κλαίτε στις κηδείες....μουαχαχαχαχαχαχα
θελο αποροφιτικο και να τραγουδαη αριεσ αλα αγνι μπαλτα στι σκαλα του μιλανουΈχετε μπόλικο χαρτί από το περσινο χάρτινο που πήρατε!Σκουπίσου
Επισκέπτης
έχεις την μύγα.....τέλος πάντων δικαιολογήσαι ΄λογω ηλικίας......θα μεγαλωσεις και θα ωριμάσεις....αυ΄τα ....τα ξαναλέμε όταν ηρεμήσουμε....
ΡΕ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ....καλύτερα,για να μη μιλάτε....με ξέρεις κ μιλας για την ηλικία μου ? έχουμε πιει κανα καφέ τίποτα άλλο παρέα κ δε το ξέρω ?
Ασε τις δικαιολογίες....
Απλα θα κλαίτε...ΣΕ ΔΙΚΕΣ Κ ΠΟΡΕΙΕΣ...Κ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.....
αντε γαμισου ρεΆντε πήγαινε να πλήνεις κανένα στριγκάκι, πλύστρα
σουγκλακος που σου χρειαζεταιθελο αποροφιτικο και να τραγουδαη αριεσ αλα αγνι μπαλτα στι σκαλα του μιλανου
Επισκέπτης
καληνύχτα μακ.....
καλό βράδυ....κ να κλειδώνεις την πόρτα....κ όπως πάντα καναπέ...μην βγεις κ πας γήπεδο....μην κρυώσεις...μουααχαχαχαχαχα
Κλάψε εσύ παραλήπτη σπέρματος με τα ψευτοπρωταθλήματα σου.αν δεν φτασει θα μας δωσεις το δικο σου απο το μπασκετ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.imageshack.gr/view.php?file=5c6a4s9dea2bdf6ik07r.jpg] [/URL]Κλάψε εσύ παραλήπτη σπέρματος με τα ψευτοπρωταθλήματα σου.
κλωνος του μαλακομαλακα που ειναι διπλα και κλαιγεται ειναι η λουγγρα;;;;;αν δεν φτασει θα μας δωσεις το δικο σου απο το μπασκετ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
2/2κλωνος του μαλακομαλακα που ειναι διπλα και κλαιγεται ειναι η λουγγρα;;;;;
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ιδιος και απαραλαχτος ο μαλακας
και μετα ρε ταλε μας λες οτι μεγαλωνοντας ωριμαζει ο ανθρωπος
εμενα μου εχι σιμιουργηθει μια απορια.εμαενα μαρεσ απο γονο ιτεσ μαριδουλα,σαδελιτσα,φρισα τιγανιτοσ με αγουρελεο πολι καλο και ρετσινα μακροπουλου
ο μαλακας ξερω ποιος ειναι...
ο χοντρομαλακας ποιος ειναι?
Επισκέπτης
Εγώ!ο χοντρομαλακας ποιος ειναι?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4