dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ακριβώς ρε Φιλε ΜΠΡΑΒΟ!!!
αυτοι εχουν ποδοσφαιριστη που τον Λενε "Μαρκο Αντωνιο".....ε ας παρουν και την Κλεοπατρα
αυτοι εχουν ποδοσφαιριστη που τον Λενε "Μαρκο Αντωνιο".....ε ας παρουν και την Κλεοπατρα
προκαλλουν πολυΧαλαρώστε Αλανια και μην Ασχολείστε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ !!!!!
Απλα αναλογιστείτε οτι είστε οπαδοί του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Συλλογου!!!!
μην ασχολειστε με ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!!
καλα τα λες κ συΜην ασχολείσαι με αγράμματα ζώα που όλη της η ζωή είναι μια ομάδα και είναι απο τους έμμισθους οπαδούς!
Ταρατσα κοντευεις να φτασεις τον παλερμο με το κομπλεξ.Μην ασχολείσαι με αγράμματα ζώα που όλη της η ζωή είναι μια ομάδα και είναι απο τους έμμισθους οπαδούς!
Κοιτα επειδη τον περνουμε στον χαβαλε το νουμερο δεν παει μα πει οτι θα μας βγαλεις τρελους οχι και δεν εβρισε μανες μονο μανες βριζει το νουμερο.Χαλάρωσε, κανείς δεν σου έβρισε την μάνα, μην με τρελαίνεις
Ενώ εσύ που του βρίζεις τη μάνα είσαι ο άρχοντας της σύνεσης, του διαλόγου και της νηφαλιότητας παληκάρι μου;προκαλλουν πολυ
Είπε κάτι που δεν του άρεσε, έβρισε την ομάδα του και αυτός βρίζει την μάνα του και όχι μόνο και το θεωρείς ανάξιο σχολιασμού?Ταρατσα κοντευεις να φτασεις τον παλερμο με το κομπλεξ.
Και γω του την έχω πει πολλάκις. Κάποια πράγματα είναι ιερά όμως ρε σεις, μην τα ισοπεδώνετε όλα γαμώ τις ομάδες σαςΚοιτα επειδη τον περνουμε στον χαβαλε το νουμερο δεν παει μα πει οτι θα μας βγαλεις τρελους οχι και δεν εβρισε μανες μονο μανες βριζει το νουμερο.
Αντί να μου πουλάς τρελίτσα παρέθεσε το σχόλιο που σου βρίζει τη μάνα να τον βρίσουμε μαζί.ποιος ξεκινησε να βριζει ειδες η φορας τα οπαδικα γυαλια σου?
εσυ τι ασχολεισε?για χαβαλε εισαι εσυ κ σε εβρισα ποτε η ασχοληθηκα μαζι σου?Ταρατσα κοντευεις να φτασεις τον παλερμο με το κομπλεξ.
Κοιτα επειδη τον περνουμε στον χαβαλε το νουμερο δεν παει μα πει οτι θα μας βγαλεις τρελους οχι και δεν εβρισε μανες μονο μανες βριζει το νουμερο.
πιο απο τουσ 12 προτιμασ κολιτε!!!!!!!!!!!!!...μάγκες,Χριστούγεννα πλησιαζουν(παρόλο που είμαι δωδεκαθεϊστής) οπότε καλό θα ναι να μείνετε μέσα στο πνεύμα των ημερών.
Το επιθυμεί αυτό κ η Σαρλίζ μου.
λεει την παλιο πουτανα απο τον πειραια.πολυ γενικο δεν νομιζεις?κ του απαντω για την μανα σου κ την αδερφη σου μην μιλας.ειπα κατι διαφορετικο?Αντί να μου πουλάς τρελίτσα παρέθεσε το σχόλιο που σου βρίζει τη μάνα να τον βρίσουμε μαζί.
Παρεπιπτόντως τι χρώμα έχουν τα οπαδικά γυαλιά μου ξέρεις ή πέταξες απλά μια μαλακία;
Για τον παλερμο μιλας? κανεις το κοροιδο η μας δουλευεις ? ο παλερμο τα μονα ποστ που εχει κανει εδω ειναι για να μας πει οτι οι μανες μας ειναι πουτανες ασε ρε ταρατσα σε επιασε η ευαισθησια μονο για να χαρακτηρησεις ολυμπιακους.Είπε κάτι που δεν του άρεσε, έβρισε την ομάδα του και αυτός βρίζει την μάνα του και όχι μόνο και το θεωρείς ανάξιο σχολιασμού?
Συμφωνο φιλαρακο αλλα για ορισμενους δεν ισχυουν καποια πραγματα ανεξαρτητου ομαδας.Και γω του την έχω πει πολλάκις. Κάποια πράγματα είναι ιερά όμως ρε σεις, μην τα ισοπεδώνετε όλα γαμώ τις ομάδες σας
Σίγουρα δεν εννοούσε την μάνα σου αλλά συνεχίζεις να πουλάς τρελίτσα. Σε αφήνω στον υπέροχο κόσμο σου. Καλά Χριστούγενναλεει την παλιο πουτανα απο τον πειραια.πολυ γενικο δεν νομιζεις?κ του απαντω για την μανα σου κ την αδερφη σου μην μιλας.ειπα κατι διαφορετικο?
επισης...Σίγουρα δεν εννοούσε την μάνα σου αλλά συνεχίζεις να πουλάς τρελίτσα. Σε αφήνω στον υπέροχο κόσμο σου. Καλά Χριστούγεννα