Επισκέπτης
Η ρετσινιά μένει όμως!Αφού είχες αδυνατισεί
Η ρετσινιά μένει όμως!Αφού είχες αδυνατισεί
Ποιά φίλε μου? Η πάρακάτω μήπως?Η ρετσινιά μένει όμως!
εσυ εισαι η χοντροαδελφω
Ε όχι ρε ιμπις να μιλάς εσύ για μπέρδεμα, ανοίγεις thread για τα είδη καγκουρών ή για την ψυχική σου διάθεση κάθε 4 λεπτα και λες εμάς μπερδεμένους!μπερδεμα εισαστε..............................
Δεν είναι απαραίτητο να τους παίρνει όλους η μπάλα επειδή σε νευρίασε κάποιος!!! ;) ;) ;)ΡΕ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ....καλύτερα,για να μη μιλάτε....με ξέρεις κ μιλας για την ηλικία μου ? έχουμε πιει κανα καφέ τίποτα άλλο παρέα κ δε το ξέρω ?
Ασε τις δικαιολογίες....
Απλα θα κλαίτε...ΣΕ ΔΙΚΕΣ Κ ΠΟΡΕΙΕΣ...Κ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.....
μια ζωή η ίδια βρωμιά
σκατά,σκατά στην εφτά
μουνόπανα
μες στα σκατά μια ζωή
με μπερδευεις ειπα μπαριδακο δε θελω πολλες κουβεντεςΕ όχι ρε ιμπις να μιλάς εσύ για μπέρδεμα, ανοίγεις thread για τα είδη καγκουρών ή για την ψυχική σου διάθεση κάθε 4 λεπτα και λες εμάς μπερδεμένους!
Γιατι κανεις δε λεει για το ανυπαρκτο οφσαιντ του Οσκαρ,που στη συνεχεια μπηκε γκολ;
Χαλάρωσεγια τη μανα σου κ την αδερφη μην μας λες.αυτα αλλου.οχι εδω.
για τη μανα σου κ την αδερφη μην μας λες.αυτα αλλου.οχι εδω.
αυτοι τα ξεκινανε επειδη δεν εχουν τπτ αλλο να πουν,οι ασχετοι ολοι που βλεπουν τον γκαρσια ποδοσφαιριστη.μονο απο καναπε εχουν δει τζιο ριμπο καρεμπε κ ολους τους αλλους!!!!τα νουμερα.Χαλάρωσε
Μην ασχολείσαι με αγράμματα ζώα που όλη της η ζωή είναι μια ομάδα και είναι απο τους έμμισθους οπαδούς!Χαλάρωσε
Χαλάρωσε, κανείς δεν σου έβρισε την μάνα, μην με τρελαίνειςαυτοι τα ξεκινανε επειδη δεν εχουν τπτ αλλο να πουν,οι ασχετοι ολοι που βλεπουν τον γκαρσια ποδοσφαιριστη.μονο απο καναπε εχουν δει τζιο ριμπο καρεμπε κ ολους τους αλλους!!!!τα νουμερα.
Ακριβώς ρε Φιλε ΜΠΡΑΒΟ!!!αυτοι τα ξεκινανε επειδη δεν εχουν τπτ αλλο να πουν,οι ασχετοι ολοι που βλεπουν τον γκαρσια ποδοσφαιριστη.μονο απο καναπε εχουν δει τζιο ριμπο καρεμπε κ ολους τους αλλους!!!!τα νουμερα.