Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτα που εγιναν τα τελευταια 20 χρονια δεν συγκρινονται με τιποτα στο παρελθον.

Και επισης τα φετινα (υπερ του ΠΑΟΚ να υποθεσω εννοεις) δεν εχουν παλι καμια συγκριση με τις χρονιες του Ολυμπιακου.

μια χαρά συγκρίνονται. και αυτά με Ρίνγκο πολύ χειρότερα. επίσης η παράγκα του μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη παράγκα με διαφορά

Επισκέπτης
ξέχασα και το πρωτάθλημα του 2004. άλλο καθαρό πρωτάθλημα του παο στο ποδόσφαιρο. γενικά τα πρωταθλήματα του παο ειδικά στο μπάσκετ ξεχειλίζουν από καθαριότητα. τόση καθαριότητα ούτε οι χλωρίνες

Επισκέπτης
όταν έχεις πόσα χρόνια παράγκα στο μπάσκετ και γίνονται τα όργια και οι σφαγές δεν δικαιούσαι να μιλάς για το ποδόσφαιρο. τόσο απλά

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ναι ολα τα ειχαμε ...το προπονητικο κεντρο μας ελειπε ....

Ολη αυτη η κατασταση μου θυμιζει πολυ αλλες ομαδες που ...καθε χρονο μενανε με το ..πουλι στο χερι ...και οι δικοιησεις τους ανακοινωνανε ...Καινουργια γηπεδα ...προπονητικα κεντρα ...και μαλακιες του κερατα .

Αντι για προπονητικο κεντρο ,καλο θα ειναι να φτιαξουν καμμια Τεραστια Ντουλαπα ....διοτι που θα κρεμασεις ...τοσα παλτα που ειναι μαζεμενα ???? ε ?

Επισκέπτης

Ολη αυτη η κατασταση μου θυμιζει πολυ αλλες ομαδες που ...καθε χρονο μενανε με το ..πουλι στο χερι ...και οι δικοιησεις τους ανακοινωνανε ...Καινουργια γηπεδα ...προπονητικα κεντρα ...και μαλακιες του κερατα .

Αντι για προπονητικο κεντρο ,καλο θα ειναι να φτιαξουν καμμια Τεραστια Ντουλαπα ....διοτι που θα κρεμασεις ...τοσα παλτα που ειναι μαζεμενα ???? ε ?

Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ...

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6

Την προυγούμενη εβδομάδα ήταν ο Κόκκαλης, τώρα το προπονητικό, δεν αποκλείεται την επόμενη να βγάλουνε θέμα για ανακαίνηση και αύξηση θέσεων στο Καραισκάκη  :S

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ναι λίγο είναι να έχεις καλό προπονητικό κέντρο/εγκαταστάσεις κλπ. Η γκρίνια έχει ξεπεράσει τα όρια μου φαίνεται.

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Ναι λίγο είναι να έχεις καλό προπονητικό κέντρο/εγκαταστάσεις κλπ. Η γκρίνια έχει ξεπεράσει τα όρια μου φαίνεται.

Τύπε αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, μέσα στις άκρες το γνωρίζαμε. Κάνει μπαμ ότι το θέμα είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Μου θυμίζει τις ειδήσεις όταν ο ΠΑΟ είχε εγκαταστήσει κάτι PAO Lab στην Παιανία και έλεγαν ότι παγκοσμίος υπάρχουν μόνο στο προπονητικό της Μίλαν  :S

Επισκέπτης
Τύπε αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, μέσα στις άκρες το γνωρίζαμε. Κάνει μπαμ ότι το θέμα είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Μου θυμίζει τις ειδήσεις όταν ο ΠΑΟ είχε εγκαταστήσει κάτι PAO Lab στην Παιανία και έλεγαν ότι παγκοσμίος υπάρχουν μόνο στο προπονητικό της Μίλαν  :S

Και τι σημασια εχει που το γνωριζαμε;Δηλαδη δεν πρεπει να αναφερεται οταν γινεται κατι σωστο;Καλο ειναι το ρεπορταζ γιατι μαθαινουμε και τα λειτουργικα εξοδα αλλα και τι εχει γινει επι προεδριας Χοντρου.

Δηλαδη επειδη τα σκατωσε με την αντρικη ομαδα τα τελευταια 2 χρονια πρεπει να τα ισοπεδωσουμε ολα;

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Και τι σημασια εχει που το γνωριζαμε;Δηλαδη δεν πρεπει να αναφερεται οταν γινεται κατι σωστο;Καλο ειναι το ρεπορταζ γιατι μαθαινουμε και τα λειτουργικα εξοδα αλλα και τι εχει γινει επι προεδριας Χοντρου.

Δηλαδη επειδη τα σκατωσε με την αντρικη ομαδα τα τελευταια 2 χρονια πρεπει να τα ισοπεδωσουμε ολα;

Δεν είναι κακή η είδηση, αλλά το ταιμινγκ που βγήκε τώρα για προφανείς λόγους. Γιατί δεν το βγάλανε το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα όταν η ομάδα ήταν πρώτη?

Επισκέπτης
Δεν είναι κακή η είδηση, αλλά το ταιμινγκ που βγήκε τώρα για προφανείς λόγους. Γιατί δεν το βγάλανε το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα όταν η ομάδα ήταν πρώτη?

Ναι ρε τυπε γιατι θα πουμε οτι χασαμε το πρωταθλημα και η ομαδα ειναι για το πουτσο αλλα τουλαχιστον εχουμε καλο προπονητικο κεντρο....

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
:2funny:

Συνημμένα

• γαυρος27541034_1546462412137309_3344197941374745948_n.jpg
    γαυρος27541034_1546462412137309_3344197941374745948_n.jpg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Τύποι πολύ ήσυχους σας βλέπω.
Τόσο σίγουροι ειστε για τον τελικό με ΑΕΚ;
ΚΑλα ρε πουστη μου.. με την τσσκα παίζουμε;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
όπως δείχνει τ' αρχίδια μας κι εδώ θα πάρουμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
εμοιαζαν οι μαυροι της αεκ σαν να παιζουν αλα τζορνταν χαχ α
χειρουρηοι οι διαιτητες αλλα και καλη η αεκ
εμεις σαν να ειμαστε αλλου οταν παιζουμε ελλαδα σαν απογοητευμενοι απ την ελλαδα και παιζουν μονο στην ευρωπη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι