Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Οι 15 αλλαγές προπονητών του Βαγγέλη Μαρινάκη!

To gazzetta.gr κάνει flash back, θυμάται τους προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού στα (σχεδόν) 7,5 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη και καταγράφει τα πεπραγμένα τους.

Ο Λεμονής αποχαιρετά τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες κι ο Όσκαρ Γκαρθία αναμένεται να πιάσει Λιμάνι.

Αυτή είναι η 15η αλλαγή στα 7,5 χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο τιμόνι της ομάδας.

Δηλαδή, έχουμε δύο και κάτι αλλαγές τον χρόνο περίπου.
Εκτός των Βαλβέρδε και Μίτσελ που έμειναν για περίπου δύο χρόνια, από εκεί και πέρα δεν μπορεί να βρεθεί ο τεχνικός που θα εμπνεύσει και θα προσφέρει στην ομάδα την ηρεμία που απαιτείται για να μην βλέπουμε διαφορετικά πρόσωπα συνεχώς.

Ο Μάρκο Σίλβα, για τον οποίο υπήρχε η πρόθεση να στηριχτεί και να παραμείνει στην ομάδα, είχε πάρει την απόφαση να φύγει πριν ξεκινήσει η προετοιμασία του καλοκαιριού του 2016.

Από τότε μέχρι τώρα έχουν περάσει από τον πάγκο της ομάδας 5 προπονητές.
Ο ένας μάλιστα δύο φορές και τώρα ετοιμάζεται (ο πάγκος) να υποδεχτεί τον 6ο!

Πάμε να δούμε με τη σειρά τους προπονητές του Ολυμπιακού επί Βαγγέλη Μαρινάκη:

Εβαλντ Λίνεν: 21/06/2010 έως 06/08/2010

3 ματς, 2 νίκες, 1 ήττα

Ερνέστο Βαλβέρδε: 10/08/2010 έως 31/05/2012

80 ματς, 60 νίκες, 7 ισοπαλίες, 13 ήττες

Λεονάρντο Ζαρντίμ: 07/06/2012 έως 19/01/2013

25 ματς, 19 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες

Αντώνης Νικοπολίδης: 19/01/2013 έως 4/2/2013

4 ματς, 3 νίκες, 1 ισοπαλία

Μίτσελ Γκονσάλεθ: 04/02/2013 - 06/01/2015

Αντώνης Νικοπολίδης: 6/1/2015-8/1/2015

1 ματς, 1 νίκη (με Φωστήρα)

Βίτορ Περέιρα: 07/01/2015 - 11/06/2015

27 ματς, 18 νίκες, 6 ισοπαλίες, 3 ήττες

Μάρκο Σίλβα: 07/07/2015 - 23/06/2016

48 ματς, 38 νίκες, 3 ισοπαλίες, 7 ισοπαλίες

Βίκτορ Σάντσεθ: 24/06/2016 - 09/08/2016

2 ματς, 1 ισοπαλία, 1 ήττα

Πάουλο Μπέντο: 11/08/2016 - 06/03/2017

40 ματς, 26 νίκες, 8 ισοπαλίες, 6 ήττες

Βασίλης Βούζας: 06/03/2017 - 22/03/2017

4 ματς, 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες

Τάκης Λεμονής: 23/03/2017 - 31/05/2017

7 ματς, 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα

Μπέσνικ Χάσι: 08/06/2017 - 25/09/2017

11 ματς, 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες

Τάκης Λεμονής: 25/09/2017 - 04/01/2018

18 ματς, 10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες

Όσκαρ Γκαρθία: 05/01/2018

Το αρθρο ειναι ελλειπες γιατι απουσιαζουν απο τη λιστα οι τεχνικοι διευθυντες,οι σκαουτερ,τα ιατρικα επιτελεια και οι προπονητες τερματοφυλακων που εχει αλλαξει ο Βαγγελας ολα αυτα τα χρονια σαν τα πουκαμισα... :2funny:

νταξει θα ξαναγυρισει στο δωματιο του στο ρεντη, οπου και μενει τα τελευταια 20 χρονια, και σε κανα δυο μηνες που θα τον χρειαστούμε ξανα θα επιστρεψει... :wanker:

Τυπε αυτο ειναι το ποστο που προσφερουν για να μεινει στην ομαδα; :think:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ο Μιραλάς και οι ακριβές περιπτώσεις των Σοριάνο και Τέγιο...

Οι Άγγλοι κρατούν στο προσκήνιο για Ολυμπιακό τον Μιραλάς και από Ισπανία υπάρχει η πληροφορία πως αφού κλείνει και τυπικά ο Γκαρσία θα βγουν στο προσκήνιο οι Σοριάνο και Τέγιο.

Όπως είχατε διαβάσει και χθες από την Αγγλία βγήκε ξανά η πληροφορία ότι ο Βέλγος σταρ θέλει μόνο Ολυμπιακό και ασκεί διαρκώς πρέσινγκ, όσο δύσκολη και εάν να είναι από οικονομικής πλευράς η υπόθεσή του.

Ο Μιραλάς θα το πάει μέχρι τέλους το θέμα για να πιάσει ξανά Λιμάνι.
Ο προπονητής της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, από μέρους του σχολίασε για τον Μιραλάς: 

«Η μεταγραφή του Μιραλάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Εξαρτάται από το εάν ο Κέβιν θέλει να φύγει, από το αν θα τον ικανοποιήσει ο σύλλογος που θα έρθει να τον ζητήσει και από το αν εμείς θα συμφωνήσουμε να τον παραχωρήσουμε με το ποσό που μας προσφέρεται.
Η μεταγραφή του μπορεί να γίνει, κάτι που ισχύει και για πολλούς παίκτες τον Ιανουάριο.
Ποτέ δεν μπορείς να πεις 'ποτέ' σε όσα μπορούν να συμβούν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Είναι η πιο δύσκολη περίοδος και εμείς προσπαθούμε να ενισχυθούμε εκεί που αισθανόμαστε ότι έχουμε πρόβλημα.

Δεν πρόκειται να δανείσουμε παίκτες. Τουλάχιστον αυτή θα είναι η δική μου εισήγηση.
Όμως δεν παίρνω εγώ τις τελικές αποφάσεις. Αν κάποιος πρόκειται να φύγει,αυτό θα γίνει για το σωστό αντίτιμο,ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για να δυναμώσουμε την ομάδα μας». 

Ξέχωρα από τις αναφορές του Άλαρνταϊς στο Νησί επιμένουν ότι η προσθήκη του Μιραλάς στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει.

Σε άλλα θέματα από την Ισπανία με αφορμή την επικείμενη πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία υπάρχει μία πληροφόρηση πως θα στηριχθεί για τα καλά μεταγραφικά ο Καταλανός.

Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα του 32χρονου φορ Τζόναθαν Σοριάνο που ανήκει στην κινεζική BJ Sinobo Guoan και του 26χρονου μεσοεπιθετικού Κριστιάν Τέγιο της Μπέτις, που έχει φέτος 15 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ.
Οι δύο αυτοί παίκτες έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στην μεταγραφική ερυθρόλευκη επικαιρότητα.

Πρόκειται βέβαια για δύο ακριβές και δύσκολες υποθέσεις που μόνο με έναν πιθανό δανεισμό μπορεί να προχωρούσαν.
Και τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές τους ξέρει καλά ο Γκαρσία και με τον Σοριάνο έχει δουλέψει μαζί παίρνοντας τίτλους

Επισκέπτης
Κοιταξτε σοβαρο διευθυντη επικοινωνιας που εχουμε....τι απανταει μετα το κραξιμο της αρκουδας που εχει φαει.

Επειδή δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και εγω είμαι πολύ ξεροκέφαλος για δημόσιες σχέσεις τώρα πια, θέλω να μοιραστώ κάτι με όλους σας και μετά δε θα κάνω καμμιά κουβέντα. Μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το καλό του δεν υπολογίζω τίποτα. Μπροστά στο καλό αυτού του ανθρώπου που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα, που έχει βάλει εκατοντάδες εκατομμύρια και τη ζωή του όλη μπαίνοντας μπροστά για όλους, μιλάω για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν υπολογίζω τίποτα. Δεν με πειράζουν οι ύβρεις και οι προσβολές, οι επιθέσεις και οι πέτρες σε όλα τα γήπεδα που πάμε και δίνουμε τις μάχες! Δε με πειράζουν οι ποινικοί που με παίρνουν μέσα στη νύχτα και με απειλούν. Δε με πειράζουν ούτε τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας που απο το πρωί μέχρι το βράδυ με βρίζουν. Δε με πειράζει που Υπουργοί έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, δε με πειράζει το κράτος (με όποια μορφή θέλετε) που πλαστογράφησε συνομιλίες μου. Δε χαμπαριάζω με τίποτα. Με πειράζει μόνο ένα. Να με ειρωνεύονται και να κάνουν επιθέσεις με κακία αδέρφια μου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Με πειράζει, αλλά να σας πώ κάτι; Μπροστά σε αυτό που είναι καλό για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το ξεπερνάω.
ΥΓ. ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ οι ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Η ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ. Θα σας πω ΜΟΝΟ ότι εγω για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν χαμπαριάζω. Και θέλω να είστε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ. Αυτά και δεν θα απανήσω σε κανέναν.
ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ...
Καλή χρονιά...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν και μετά  :S :S :S

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • imagehandler2_1.jpg
    imagehandler2_1.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 16

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Απόλυση Τάκη Λεμονή.

Έχουμε και λέμε. Επειδή εμείς τα μέσα της ομάδας δεν τα ξέρουμε , τους αρδ δεν τους πολυπιστεύουμε , άρα μας μένουν οι υποθέσεις.

Υπόθεση πρώτη, ο Τάκης γνώριζε ότι έρχεται μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. Η υπόθεση δεν χρήζει σχολιασμού , δέχτηκε , έκανε τη δουλειά που του ανατέθηκε , ευχαριστήθηκε , ευχαρίστησε , χαίρετε , όλοι αγαπημένοι.

Υπόθεση δεύτερη, ο Τάκης ήρθε για να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και να δώσει άλλη μια μάχη σε δύσκολη στιγμή για την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Εδώ άνετα μιλάμε για σκατοφέρσιμο του Βαγγέλα (που τους ΓΑΜΑΕΙ) στον στρατιώτη του Θρύλου που ονομάζεται Τάκης Λεμονής (sir-Τάκης κατά το ερυθρόλευκο οπαδικό λεξιλόγιο). Ήρθε , δεσμεύτηκε πως το -5 να γίνει πρωτιά έως τα χριστούγεννα , το πέτυχε και τώρα που (όπως φαίνεται) θα γίνουν και ενισχυτικές κινήσεις για το ρόστερ, η διοίκηση τον κρεμάει , λες και ευθύνεται για τα στραβά της το καλοκαίρι (επιλογή Χάσι και ταυτόχρονα τα κλειδιά στις μεταγραφές στον ίδιο) ή για το ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει τα λουριά που άφησαν λυτά κυρίως οι παροικούντες την διοίκηση. Γιατί όταν ο Βαγγέλας (ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος έτσι..?)πήγε στο Ρέντη να τους μαζέψει και την επομένη ο Σεμπά γίνεται αλλαγή και φεύγει με ταξί από το γήπεδο και δεν του έχει λυθεί ακόμα το συμβόλαιο , δεν μπορεί να τη λες στο Λεμονή για κρούσματα απειθαρχίας που μάλιστα προϋπήρχαν της παρουσίας του (βέβαια για να τα λέμε όλα , σε κάθε θητεία του δεν μπορούμε να πούμε ότι οι παίχτες στέκονταν σούζα..)

Επειδή δεν ξέρω τι από τα παραπάνω στέκει σαν σενάριο , θα πάω στην ουσία της απόφασης. Η ομάδα χρειαζόταν κανονικό προπονητή ? Ναι.
Είναι τέτοιος ο Γκαρσία. Δεν τον ξέρω.
Το βιογραφικό τι λέει ?
Ξεκίνησε στη Μασία. Το καλοκαίρι που πέρασε σήκωνε πρωτάθλημα με τη Σάλτσμπουργκ (ιδιοκτησίας redbull αδελφάκι της Λειψίας, το κρατάω αυτό) , μετά πήγε στη Σαιντ Ετιέν , πέρασε δεν ακούμπησε και τώρα είναι άνεργος. Γιατί πέρασε και δεν ακούμπησε ? Οι Γάλλοι λένε ότι μετά από 7ετη παραμονή του προκατόχου του προσπάθησε να αλλάξει τον προσανατολισμό της ομάδας από αμυντικό σε επιθετικό . Ήρθαν τα άσχημα αποτελέσματα και δρόμο. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι στο μοντέλο του δουλεύει και ο αντικαταστάτης του..

Άρα η απόφαση είναι σωστή ?
Κατά 50% ναι. Η ομάδα χρειάζεται κανονικό προπονητή.
Το υπόλοιπο 50% ? Ερωτηματικά. Το ένα είναι κατά πόσο θα χάσει η ομάδα πόντους και έδαφος στο πρωτάθλημα μέχρι να μάθει την ομάδα ο καινούριος που δεν έχει μάλιστα και ιδέα από Ελλάδα.. Το δεύτερο είναι το τάιμινγκ, ο Βαγγέλας (που τους ΓΑΜΑΕΙ) γνωρίζει ότι για να είναι επιτυχημενη μια απόφαση θα πρέπει εκτός από σωστή ως προς το σκεπτικό , να λαμβάνεται και την κατάλληλη χρονική στιγμή . Αυτή είναι τώρα..? Κατ'εμέ όχι , αλλά ίσως γι αυτό να μην είμαι και εφοπλιστής....

ΥΓ ο Τάκης είναι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Ασχέτως της γνώμης που μπορεί να έχει ο καθένας για την προπονητική του ικανότητα , δεν έχει κανένας , κανένα δικαίωμα να αμφισβητεί την ιστορία του στον σύλλογο. Μπορεί να μην ήταν ο κορυφαίος (ούτε κατά διάνοια ) που έβαλε την φανέλα , αλλά ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστής και την τίμησε. Μπορεί να μην ήταν ο κορυφαίος στην άκρη του πάγκου , αλλά όποτε του το ζήτησαν ήταν εκεί , του κόστισε επαγγελματικά (όχι ότι θα πήγαινε στην Αρσεναλ , αλλά άφηνε κανονικές τουλάχιστον δουλειές για να έρθει υπηρεσιακός) μας προσέφερε μεγάλες νίκες , ακόμα και το πρώτο διπλό στο CL  και σήκωσε μαζί μας κούπες. Είμαστε οι ίδιοι που γουστάραμε να τρέξει να γίνει κουβάρι στο απέναντι κόρνερ όταν ο Τζόλε καθάρισε το αεκάκι όταν ο Βασσάρας προσπάθησε να τους δώσει με το ζόρι εκείνο το παιχνίδι και πρωτάθλημα.
Και το χειρότερο ? Αν θα του ζητήσουν να έρθει να προπονήσει την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της σεζόν μετά από δύο χρόνια, πάλι ναι θα πει.

ΥΓ2 Ο Βασίλης ο Καραπιάλης όταν περνούσε αντίστοιχες καταστάσεις η ομάδα , με αστάθειες σε προπονητές και διοικήσεις , έλεγε , σύμφωνα με τους τότε συμπαίχτες του, φέρτε μου ρε την μπάλα εμένα και μη φοβάστε. Δεν περιμένω να το κάνει αυτό ο κωστάκης, αλλά θα πρέπει να βγει μπροστά και κανενας παίχτης κάποτε.....

Επισκέπτης
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ....τα τελευταια 2 χρονια εχει βαλθει να ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ.

Υ.Γ
Και μονο που εβαλες στην ιδια προταση τον Βασιλαρο με τα 50 κιλα μπαλα και αρχιδια με τον Κωστακη τον φλου ειναι ιεροσυλια...το ξερεις και εσυ.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ....τα τελευταια 2 χρονια εχει βαλθει να ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ.

Υ.Γ
Και μονο που εβαλες στην ιδια προταση τον Βασιλαρο με τα 50 κιλα μπαλα και αρχιδια με τον Κωστακη τον φλου ειναι ιεροσυλια...το ξερεις και εσυ.

Ποιητική αδεία..  :2funny: :2funny: :2funny:

Ζητώ συγνώμη από τα αδέρφια τους Ολυμπιακούς , τον ίδιο το σύλλογο , τον Βασίλη τον Καραπιάλη και είμαι διατεθημένος να αποστείλω εορταστικό καλάθι με τουλάχιστον δύο Χρυσούς Γιάννηδες Περιπατητές στον Μπίλαρο προς αποκατάσταση της πράξης μου και αίτηση για συγχώρεση από τον ίδιο..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
ΥΓ2 Ο Βασίλης ο Καραπιάλης όταν περνούσε αντίστοιχες καταστάσεις η ομάδα , με αστάθειες σε προπονητές και διοικήσεις , έλεγε , σύμφωνα με τους τότε συμπαίχτες του, φέρτε μου ρε την μπάλα εμένα και μη φοβάστε. Δεν περιμένω να το κάνει αυτό ο κωστάκης, αλλά θα πρέπει να βγει μπροστά και κανενας παίχτης κάποτε.....

α μιας και ανεφερες και τον κωστακη, ας του ευχηθούμε καλη ρηξη χιαστων μερες που είναι... :hi: :grouphug:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η ομαδα χρειαζεται κανονικο προπονητη για την ελλαδα

ο μονος κανονικος προπονητης για την ελλαδα ΤΩΡΑ ειναι ο λεμονης

ο μονος που κοιταγε καθε παιχνιδι σαν τελικο
στο ελληνικο πρωταθλημα φετος το δευτερο μισο θα ριξουμε κλαματα

φυσικα και τα λεμε τωρα που ειμαστε ενα βαθμο μπροστα απο τον δευτερο γιατι τον μαρτιο δεν θα εχει νοημα το κραξιμο

εννοειται πως τσου λου δεν παμε για κανεναν λογο του χρονου

Επισκέπτης
Τι εγινε ρε παιδια;Σημερα δεν θα ανακοινωνανε τον νεο προπονητη;Λετε να μεινουμε με τον Κοντη; :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Τι εγινε ρε παιδια;Σημερα δεν θα ανακοινωνανε τον νεο προπονητη;Λετε να μεινουμε με τον Κοντη; :S :S :S
με κοντη παμε στη λαρισα....απο εβδομαδα κατι ακουστηκε για λεμονη τυπε... :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
με κοντη παμε στη λαρισα....απο εβδομαδα κατι ακουστηκε για λεμονη τυπε... :wanker: :wanker: :wanker:

Τυπε θα ειναι μαλακια να μην δωσουμε μια ευκαιρια στον Κοντη που ειναι ανερχομενος προπονητης και ως γνωστον Ολυμπιακαρα... :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατι διωχνουνε τον λεμονη ??!!

ρε πάνε καλά εκεί στον ολυμπιακό ?