Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με Μαιστοροβιτς κοντά το βλέπω!
να και οι κωλοτούμπες από την ομορφιάαααα μου...........

Εψές έβλεπα παρέα με Μπουλ και χρηστίδη την Μπάρτσα........
Πουστε αεκάκια....
Οι γαύροι τιε 4άρες δεν τις αφήνουν ατιμώρητες............
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......

Επισκέπτης
να και οι κωλοτούμπες από την ομορφιάαααα μου...........

Εψές έβλεπα παρέα με Μπουλ και χρηστίδη την Μπάρτσα........
Πουστε αεκάκια....
Οι γαύροι τιε 4άρες δεν τις αφήνουν ατιμώρητες............
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......
Ποια κωλοτούμπα βρε μπαγλαμα, απο την αρχή της χρονιάς τον κράζω! :birdman:
Πρότεινα και αλλαγή Μαιστοροβιτς με Κοντρέρας αλλά δεν το δέχονται! :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ενα έχω να πω και όποιος θέλει ας το καταλάβει.

Ας γυρίσει η γη ανάποδα σήμερα. Να κατεβεί ο Θρύλος με 5 παίκτες μόνο και οι www.freesmileys.org] [/url] με 25 παίκτες συν τα τσικό και τους διαιτητές/επόπτες.
Παρακαλάτε να κερδίσει με μισό γκόλ ο Ολυμπιακός για να μην γεμίσουμε......κλώνους  :grin: :grin: :grin: :grin:

Βρήκαμε την ησυχία μας, μην την χάσουμε  ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημέρααααααααα............ζωγράφε έχεις απόλυτο δίκιο.....άλλο η πλάκα και άλλο η καφρίλα.....και επειδή στα πολύ νιάτα μου τέτοιος μαλάκας κάφρος είχα υπάρξει γι αυτό φωναζω εδώ...γιατί εγώ καλώς ή κακώς την γλύτωσα με μόνο μερικούς μόλωπες και όχι νοσοκομεία και τέτοια, ή τίποτα χειρότερα,.....άμα μπλέξεις στο τρυπάκι μετά δεν ξέρεις που θα καταλήξεις........

hadesg7...δεν δικαιολογώ κανέναν να βρίζει νεκρούς......οποιουδήποτε χρώματος.......τα ίδια που λέω ισχύουν και γι αυτούς.....τόση μαλακία τους δέρνει .......εδώ απο την μαλακία που δέρνει ορισμένους μέχρι ραντεβου για ξύλο ή οτιδήποτε άλλο ζητάνε.....γαμώ το μυαλό μου γαμώ.....τίποτα δεν σκέφτονται?.......τεσπα αυτά...ας έχουμε τον ελάχιστο αυτοέλεγχο που χρειάζεται για αποφυγή χειροτέρων καταστάσεων......μην καταντήσουμε όλοι σαΝ ΤΟΝ....ΠΕΡΣΌΝΑ...... ;) ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια κωλοτούμπα βρε μπαγλαμα, απο την αρχή της χρονιάς τον κράζω! :birdman:
Πρότεινα και αλλαγή Μαιστοροβιτς με Κοντρέρας αλλά δεν το δέχονται! :grin:
εγώ λέω να κατέβετε με κοινή ομάδα......
Νέο χρώμα Κιτρινομαυρόασπρο...... ΣμΠΑΕΚ ονομάστε την ΠΑΕ μπάς και βγειτε τσου λου....
για πρωτάθλημα μετά από άλλα 15.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ας γυρίσει η γη ανάποδα σήμερα. Να κατεβεί ο Θρύλος με 5 παίκτες μόνο και οι www.freesmileys.org] [/url] με 25 παίκτες συν τα τσικό και τους διαιτητές/επόπτες.
Παρακαλάτε να κερδίσει με μισό γκόλ ο Ολυμπιακός για να μην γεμίσουμε......κλώνους  :grin: :grin: :grin: :grin:

γιατί νομίζεις ότι χτυπιέμαι ρε μαλάκα τόσες μέρες;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλημέρααααααααα............ζωγράφε έχεις απόλυτο δίκιο.....άλλο η πλάκα και άλλο η καφρίλα.....και επειδή στα πολύ νιάτα μου τέτοιος μαλάκας κάφρος είχα υπάρξει γι αυτό φωναζω εδώ...γιατί εγώ καλώς ή κακώς την γλύτωσα με μόνο μερικούς μόλωπες και όχι νοσοκομεία και τέτοια, ή τίποτα χειρότερα,.....άμα μπλέξεις στο τρυπάκι μετά δεν ξέρεις που θα καταλήξεις........

hadesg7...δεν δικαιολογώ κανέναν να βρίζει νεκρούς......οποιουδήποτε χρώματος.......τα ίδια που λέω ισχύουν και γι αυτούς.....τόση μαλακία τους δέρνει .......εδώ απο την μαλακία που δέρνει ορισμένους μέχρι ραντεβου για ξύλο ή οτιδήποτε άλλο ζητάνε.....γαμώ το μυαλό μου γαμώ.....τίποτα δεν σκέφτονται?.......τεσπα αυτά...ας έχουμε τον ελάχιστο αυτοέλεγχο που χρειάζεται για αποφυγή χειροτέρων καταστάσεων......μην καταντήσουμε όλοι σαΝ ΤΟΝ....ΠΕΡΣΌΝΑ...... ;) ;) ;) ;) ;)
αμα ήταν ρε καμμένε όλοι σαν τον ΠΕΡΣΟΝΑ θα βλέπατε γήπεδο αγκαλιά και θα παρηγορούσατε ο ένας τον άλλο.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Οι κλώνοι θα μπουκάρουν όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

αστα ρε αρχικλωναρά εσύ....4 θα φάτε και σήμερις......τα 3 θα τα βάλει ο μαιστόροβιτς....[σε ποιό τέρμα δεν ξέρω]..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εδώ οι καλές πίτες... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• majstorovic.jpg
    majstorovic.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • pita_gyros.jpg
    pita_gyros.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 17

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ελα βασαρα κανε το χρεος σου παλι αποψε! :S

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε Βάσο, λίγο νωρίς δεν μπήκες??? Ξαναδοκίμασε σε κανένα τρίωρο που θα έχουν μαζευτεί και οι υπόλοιποι  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αστα ρε αρχικλωναρά εσύ....4 θα φάτε και σήμερις......τα 3 θα τα βάλει ο μαιστόροβιτς....[σε ποιό τέρμα δεν ξέρω]..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άστα αυτά που ξέρεις κύριε Τάλε μας.
Είπαμε σήμερα παίζουμε το 12 του Λεβαδειακού  (με βλέπω να το παίζω :think: :think: :think: :think: :think:  :grin: :grin: ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom