Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
είπα να μην το ξεφτυλίσω τελείως...τα πέντε μ αρέσουν πγιότερο γιατί έρχονται και σε πακέτο φάσκελου.....
είπα να μην το ξεφτυλίσω τελείως...τα πέντε μ αρέσουν πγιότερο γιατί έρχονται και σε πακέτο φάσκελου.....
Με Μαιστοροβιτς κοντά το βλέπω!Καλημέρα κορίτσια...
Ωραία μέρα για 4άρα...εεε???
Λες να σκοράρει?Με Μαιστοροβιτς κοντά το βλέπω!
να και οι κωλοτούμπες από την ομορφιάαααα μου...........Με Μαιστοροβιτς κοντά το βλέπω!
Κάνει εντατική προπόνηση με Σαριέγκι.Λες να σκοράρει?
έτσι είπαν και χθες στο Καμπ Νου....είπα να μην το ξεφτυλίσω τελείως...
Ποια κωλοτούμπα βρε μπαγλαμα, απο την αρχή της χρονιάς τον κράζω!να και οι κωλοτούμπες από την ομορφιάαααα μου...........
Εψές έβλεπα παρέα με Μπουλ και χρηστίδη την Μπάρτσα........
Πουστε αεκάκια....
Οι γαύροι τιε 4άρες δεν τις αφήνουν ατιμώρητες............
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......
εγώ λέω να κατέβετε με κοινή ομάδα......Ποια κωλοτούμπα βρε μπαγλαμα, απο την αρχή της χρονιάς τον κράζω!
Πρότεινα και αλλαγή Μαιστοροβιτς με Κοντρέρας αλλά δεν το δέχονται!
γιατί νομίζεις ότι χτυπιέμαι ρε μαλάκα τόσες μέρες;Ενα έχω να πω και όποιος θέλει ας το καταλάβει.
Ας γυρίσει η γη ανάποδα σήμερα. Να κατεβεί ο Θρύλος με 5 παίκτες μόνο και οι www.freesmileys.org] [/url] με 25 παίκτες συν τα τσικό και τους διαιτητές/επόπτες.
Παρακαλάτε να κερδίσει με μισό γκόλ ο Ολυμπιακός για να μην γεμίσουμε......κλώνους
Βρήκαμε την ησυχία μας, μην την χάσουμε ;) ;)
αμα ήταν ρε καμμένε όλοι σαν τον ΠΕΡΣΟΝΑ θα βλέπατε γήπεδο αγκαλιά και θα παρηγορούσατε ο ένας τον άλλο.......καλημέρααααααααα............ζωγράφε έχεις απόλυτο δίκιο.....άλλο η πλάκα και άλλο η καφρίλα.....και επειδή στα πολύ νιάτα μου τέτοιος μαλάκας κάφρος είχα υπάρξει γι αυτό φωναζω εδώ...γιατί εγώ καλώς ή κακώς την γλύτωσα με μόνο μερικούς μόλωπες και όχι νοσοκομεία και τέτοια, ή τίποτα χειρότερα,.....άμα μπλέξεις στο τρυπάκι μετά δεν ξέρεις που θα καταλήξεις........
hadesg7...δεν δικαιολογώ κανέναν να βρίζει νεκρούς......οποιουδήποτε χρώματος.......τα ίδια που λέω ισχύουν και γι αυτούς.....τόση μαλακία τους δέρνει .......εδώ απο την μαλακία που δέρνει ορισμένους μέχρι ραντεβου για ξύλο ή οτιδήποτε άλλο ζητάνε.....γαμώ το μυαλό μου γαμώ.....τίποτα δεν σκέφτονται?.......τεσπα αυτά...ας έχουμε τον ελάχιστο αυτοέλεγχο που χρειάζεται για αποφυγή χειροτέρων καταστάσεων......μην καταντήσουμε όλοι σαΝ ΤΟΝ....ΠΕΡΣΌΝΑ...... ;) ;) ;) ;) ;)
Στερητικό σε έπιασε καλέ μου???γιατί νομίζεις ότι χτυπιέμαι ρε μαλάκα τόσες μέρες;
Οι κλώνοι θα μπουκάρουν όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα...Ενα έχω να πω και όποιος θέλει ας το καταλάβει.
Ας γυρίσει η γη ανάποδα σήμερα. Να κατεβεί ο Θρύλος με 5 παίκτες μόνο και οι www.freesmileys.org] [/url] με 25 παίκτες συν τα τσικό και τους διαιτητές/επόπτες.
Παρακαλάτε να κερδίσει με μισό γκόλ ο Ολυμπιακός για να μην γεμίσουμε......κλώνους
αστα ρε αρχικλωναρά εσύ....4 θα φάτε και σήμερις......τα 3 θα τα βάλει ο μαιστόροβιτς....[σε ποιό τέρμα δεν ξέρω].....Ενα έχω να πω και όποιος θέλει ας το καταλάβει.
ελα βασαρα κανε το χρεος σου παλι αποψε! :S
Άστα αυτά που ξέρεις κύριε Τάλε μας.αστα ρε αρχικλωναρά εσύ....4 θα φάτε και σήμερις......τα 3 θα τα βάλει ο μαιστόροβιτς....[σε ποιό τέρμα δεν ξέρω].....
Βρε Βάσο, λίγο νωρίς δεν μπήκες??? Ξαναδοκίμασε σε κανένα τρίωρο που θα έχουν μαζευτεί και οι υπόλοιποι ;)