Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Μάγκες ποιο μαλακιστηρι είναι ο whois?
τι ρωτας τους αλλους μωρη ψωλα???Μάγκες πιο μαλακιστηρι είναι ο whois?
τι ρωτας τους αλλους μωρη ψωλα???
ελα αυριο να "δουμε" τον αγωνα..
Ελα ρε στρακι..Μίλησε μας για εσένα
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ εσενα θα σε βρω & σου αλλαξω σαν καλτσα μεσα-εξω το κωλαντερο..
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ οτι εγινα-γιναμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,γιατι καποτε στο παρελθον ειχαμε σαρωσει τα ευρωπαικα,γιατι καποτε στο μελλον θα τα σαρωσουμε??(Ασε που το εχω ηδη κανει δηλαδη & ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αθλητικος οργανισμος με τοσες επιτυχιες διεθνους επιπεδου,σε τοσα μαλιστα διαφορετικα συλλογικα & ατομικα αθληματα)..
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΕ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ..
ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
αντε να δουμε σήμερα την ολυμπιακάρα μας να τα δίνει όλα!!να μας κάνει περήφανους!!!έχω προαίσθημα καλό μάγκες!!
Moλις εβαλε τον Ανδρουτσο μεσα,σκεφτηκα οτι πεσαμε σε μυρωδια προπονητη
Και μολις εβαλε τον Ντουρμαζ και του εφυγε η μπαλα στο κοντρολ,ειπα οτι αριστα εκανε που εβαλε τον πιτσιρικα..
Για να ειμαι ειλικρινης εχω αρχισει ν αναθεωρω καποια πραγματα σε σχεση με τον Μαρινακη μετα απο αυτα που βλεπω με Κοντονη
Προφανως ο ανθρωπος το μισει το ποδοσφαιρο και πολυ περισσοτερο τον Ολυμπιακο
Παμε για πληρη απαξιωση του ελληνικου πρωταθληματος οποτε ειλικρινα δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα ν ασχοληθει ο προεδρος με το αθλημα
Περισσοτερους ελληνες πιτσιρικαδες μεσα τελικα,βγαζουν περισσοτερη ενεργεια
Γενικά ναι σε όλα
Τωρα όσον αφορά τη δεύτερη παράγραφο ο περσινος ολυμπιακός θα το έπαιρνε ανεξαρτήτως διαιτησίας
Άλλωστε και η Αεκ και ο Παοκ πέρυσι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη διαιτησία και τερμάτισαν πολλούς βαθμούς πίσω
Ο Παναθηναϊκός όντως αντιμετωπίζεται πολυ πιο αυστηρά,ως άδικα κάποιες στιγμές,αλλά έχει πέσει και θύμα της λανθασμένης τακτικής με την οποία χειρίζεται γενικά το θέμα ο Αλαφούζος
Φέτος ο ολυμπιακός είναι πολύ πιο αποδυναμωμένος και αν δεν ενισχυθεί ουσιαστικά, θ απωλέσει τον τίτλο λόγω έλλειψης και επαρκούς ποιότητας αλλά και ενέργειας που είναι πολύ σημαντικό
Kαι πολυ καλα τους καναμεμα δεν ισχύριζομαι οτι ο ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε το περσινό όπως και τα περισσότερα από τα πρωταθλήματα που πήρε. Αλλά όπως και να το κάνουμε τους γαμήσαμε σχεδόν 20 χρόνια διαιτητικά. Βέβαια στα πρώτα χρόνια να σου πώ την μαύρη μου αλήθεια μου άρεσε(ειδικά τον παπουτσέλη τον λάτρεψα)
Kαι πολυ καλα τους καναμε
Οσοι εχουν ζησει τα πετρινα χρονια μπορουν να το καταλαβουν