Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μίλησε μας για εσένα  :coffee:
Ελα ρε στρακι..
Θα σε κερασω μπυρα μεγαλο ποτηρι..
Θα στο λοκαρω μια χαρα..
Μετα θα σε στειλω στον Λιλα για περαιτερω εκπαιδευση..
[xhamster]
]

Υ.Γ Αν σε τρωει,ρωτα την μαννα σου..
Εχεις περασει την εφηβεια ετσι???
Σου ειχε πει για τις μελισσουλες???
Ε του σογιου σου εγω τις σουφρετοσουβλιζα..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ εσενα θα σε βρω & σου αλλαξω σαν καλτσα μεσα-εξω το κωλαντερο..
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ οτι εγινα-γιναμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,γιατι καποτε στο παρελθον ειχαμε σαρωσει τα ευρωπαικα,γιατι καποτε στο μελλον θα τα σαρωσουμε??(Ασε που το εχω ηδη κανει δηλαδη & ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αθλητικος οργανισμος με τοσες επιτυχιες διεθνους επιπεδου,σε τοσα μαλιστα διαφορετικα συλλογικα & ατομικα αθληματα)..
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΕ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ..
ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. 

γιατί ενώ βρίζει χυδαία μάνες οικογένειες κλπ δεν τρώει άραγε αποβολή ο κύριος whois???

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
αντε να δουμε σήμερα την ολυμπιακάρα μας να τα δίνει όλα!!να μας κάνει περήφανους!!!έχω προαίσθημα καλό μάγκες!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.248
Πόντοι
5.006
Καπινο φιγκειρας μποτια ντα κοστα ντε λαπενια μιλι καμπιασο τσορι σεμπα παρντο ιντεγε. :rockon:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τελικο

[size=15pt]Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1[/size]

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πάλι στο τέλος κόντεψε να γίνει η μαλακία.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τίποτα. Συνεχίζει να είναι χτικιό η ομάδα. Πήγαμε να ελπίσουμε ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά ήρθε το δεύτερο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.248
Πόντοι
5.006
Θα στρωσουν τα παραγματα ας μπει στους ομιλους με το καλο και με τις προσθηκες και το προπονητη θα παει καλυτερα.σε 10 μερες δεν θα γινουν θεαματικες αλλαγες.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Για τον μπουτσον η ομάδα μας... Με τον Πανιωνιο της Πορτογαλίας παιζαμε,  μη πανηγυριζουμε κιολας. Σιγα μη βγαλουν πάθος οι Σεμπαδες και οι λοιποι λεγεωναριοι. Με 9 αλλοδαπα τελειωσαμε τον αγωνα. Κατι ειναι κι αυτο... Οι απεναντι ειχαν 11/11.....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Moλις εβαλε τον Ανδρουτσο μεσα,σκεφτηκα οτι πεσαμε σε μυρωδια προπονητη
Και μολις εβαλε τον Ντουρμαζ και του εφυγε η μπαλα στο κοντρολ,ειπα οτι αριστα εκανε που εβαλε τον πιτσιρικα..
Για να ειμαι ειλικρινης εχω αρχισει ν αναθεωρω καποια πραγματα σε σχεση με τον Μαρινακη μετα απο αυτα που βλεπω με Κοντονη
Προφανως ο ανθρωπος το μισει το ποδοσφαιρο και πολυ περισσοτερο τον Ολυμπιακο
Παμε για πληρη απαξιωση του ελληνικου πρωταθληματος οποτε ειλικρινα δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα ν ασχοληθει ο προεδρος με το αθλημα
Περισσοτερους ελληνες πιτσιρικαδες μεσα τελικα,βγαζουν περισσοτερη ενεργεια

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Moλις εβαλε τον Ανδρουτσο μεσα,σκεφτηκα οτι πεσαμε σε μυρωδια προπονητη
Και μολις εβαλε τον Ντουρμαζ και του εφυγε η μπαλα στο κοντρολ,ειπα οτι αριστα εκανε που εβαλε τον πιτσιρικα..
Για να ειμαι ειλικρινης εχω αρχισει ν αναθεωρω καποια πραγματα σε σχεση με τον Μαρινακη μετα απο αυτα που βλεπω με Κοντονη
Προφανως ο ανθρωπος το μισει το ποδοσφαιρο και πολυ περισσοτερο τον Ολυμπιακο
Παμε για πληρη απαξιωση του ελληνικου πρωταθληματος οποτε ειλικρινα δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα ν ασχοληθει ο προεδρος με το αθλημα
Περισσοτερους ελληνες πιτσιρικαδες μεσα τελικα,βγαζουν περισσοτερη ενεργεια

πάμε λίγο να τα βάλουμε σε μιά σειρα?? ο ανδρούτσος είναι πολλά υποσχόμενος και χθές πάλι έκανε μιά φαινομενικά απλή ενέργεια η οποία όμως έδειξε την ποιότητά του. Έχει μέλλον ο πιτσιρικάς όπως και ο τσιμίκας με τον μανθάτη και αρκετούς άλλους που έρχονται από την Κ-20 οι οποιοι πρέπει να προωθηθούν για το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα. Ας σταματήσουμε λίγο τις αγοραπωλησίες μετριότατων ποδοσφαιριστών όπως κάναμε μέχρι σήμερα και ας ανεβάσουμε 2-3 πιτσιρικάδες κατ' αρχήν που είναι πολλά υποσχόμενοι..Δηλαδή βλέποντας αυτόν τον παπάρα τον Μποτία και τον άλλον τον ανεκδιήγητο ντα κόστα εεε δεν μπορώ να πιστεψω ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι από δαύτους στην ομάδα των Κ20. Και ο Βούρος πιστεύω πώς είναι καλύτερος και πιό αξιοπιστος από δαύτους τους άχρηστους που δεν μπορούν ούτε να διώξουν τη μπάλα για χόρτα σωστά δημιουργώντας μονίμως κινδύνους χωρίς λόγο για την άμυνά μας. Αν δεν ήταν ο καπίνο χθές θα φεύγαμε μάλλον με 2-1 εις βάρος μας και άντε ανέτρεψέ το την άλλη εβδομάδα με το άγχος ωσάν λαιμητόμο στο σβέρκο μας. Εν συνεχεία ο φιγκέιρας ήταν πολύ βελτιωμένος επιθετικά αλλά και αμυντικά. Ο ντε λα μπέγια αντίστοιχα απλά σταθερός αλλά μέχρι εκεί. Ο Καμπιάσο είναι όλη η ομάδα, όλο το μυαλό, η ηρεμία της το σωστό κράτημα της μπάλας και στο σωστό timing η αλλαγή παιχνιδιού κλπ κλπ..μόνο που τον βλέπεις παθιάζεσαι..ο τσόρυ δυστυχώς πρέπει σιγά σιγά να αποσυρθεί...το κορμί του δίνει τα μυνήματα...ο πάρντο κατά πολύ μεγάλη μου έκπληξη ήταν αρκετά καλός όπως και ο σεμπα...Επίσης το ανέκδοτο ντουρμάζ-ιντέγε πρέπει να τελειώσει άμεσα....δεν είναι παίκτες για τον ολυμπιακό αυτοί....είναι αρνητικοί ειδικά ο ιντέγε είναι παντελώς άμπαλος..μέχρι και μανσέτα έκανε χθές αντί για κοντρόλ με το στήθος!!!!!

Σε ότι αφορά τα περί κοντονή και μίσους δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρεις ότι υπάρχει μίσος...απλά συμφέροντα είναι...όταν ο άλλος τρώει τη φάπα 20 χρόνια , κάποια στιγμή θα θέλει και εκείνος να σου ρίξει τις δικές του...οπότε όποιος είναι πιό ισχυρός αυτός παίρνει και την ΕΠΟ και δίνει τις διαιτητικές φάπες στους αδυνάτους...ποιός είναι και μέχρι σήμερα επί 20 χρόνια ισχυρός ρίχνοντας φάπες αμέτρητες στους αντιπάλους του?? ο ολυμπιακός έτσι δεν είναι? μή κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και ποιοί έτρωγαν τις φάπες ??? ο βάζελος τα χανούμια και ο ΜΠΑΟΚ μαζί με όλους τους υποδέλοιπους!!!!!!! Τώρα τα πράγματα δείχνουν ότι η εποχή Γκιρτζίκη κλείνει οριστικά σε έναμιση μήνα που έχουμε τις εκλογές της ΕΠΟ. Αν την ΕΠΟ την πάρει η τριάδα ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έχεις την εντύπωση ότι ο ολυμπιακός θα ξαναπάρει πρωτάθλημα??? Αν πάρει πραγματικά θα του βγάλω το καπέλο.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γενικά ναι σε όλα
Τωρα όσον αφορά τη δεύτερη παράγραφο ο περσινος ολυμπιακός θα το έπαιρνε ανεξαρτήτως διαιτησίας
Άλλωστε και η Αεκ και ο Παοκ πέρυσι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη διαιτησία και τερμάτισαν πολλούς βαθμούς πίσω
Ο Παναθηναϊκός όντως αντιμετωπίζεται πολυ πιο αυστηρά,ως άδικα κάποιες στιγμές,αλλά έχει πέσει και θύμα της λανθασμένης τακτικής με την οποία χειρίζεται γενικά το θέμα ο Αλαφούζος
Φέτος ο ολυμπιακός είναι πολύ πιο αποδυναμωμένος και αν δεν ενισχυθεί ουσιαστικά, θ απωλέσει τον τίτλο λόγω έλλειψης και επαρκούς ποιότητας αλλά και ενέργειας που είναι πολύ σημαντικό

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Γενικά ναι σε όλα
Τωρα όσον αφορά τη δεύτερη παράγραφο ο περσινος ολυμπιακός θα το έπαιρνε ανεξαρτήτως διαιτησίας
Άλλωστε και η Αεκ και ο Παοκ πέρυσι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη διαιτησία και τερμάτισαν πολλούς βαθμούς πίσω
Ο Παναθηναϊκός όντως αντιμετωπίζεται πολυ πιο αυστηρά,ως άδικα κάποιες στιγμές,αλλά έχει πέσει και θύμα της λανθασμένης τακτικής με την οποία χειρίζεται γενικά το θέμα ο Αλαφούζος
Φέτος ο ολυμπιακός είναι πολύ πιο αποδυναμωμένος και αν δεν ενισχυθεί ουσιαστικά, θ απωλέσει τον τίτλο λόγω έλλειψης και επαρκούς ποιότητας αλλά και ενέργειας που είναι πολύ σημαντικό

μα δεν ισχύριζομαι οτι ο ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε το περσινό όπως και τα περισσότερα από τα πρωταθλήματα που πήρε. Αλλά όπως και να το κάνουμε τους γαμήσαμε σχεδόν 20 χρόνια διαιτητικά. Βέβαια στα πρώτα χρόνια να σου πώ την μαύρη μου αλήθεια μου άρεσε(ειδικά τον παπουτσέλη τον λάτρεψα) αλλά από ένα σημείο και μετά κατάντησε πολύ άσχημο και επιβαρυντικό για την ομάδα και την ευρωπαική της προοπτική που τελικά δεν εξελίχθηκε όπως θα μπορούσε να εξελιχθεί.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μα δεν ισχύριζομαι οτι ο ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε το περσινό όπως και τα περισσότερα από τα πρωταθλήματα που πήρε. Αλλά όπως και να το κάνουμε τους γαμήσαμε σχεδόν 20 χρόνια διαιτητικά. Βέβαια στα πρώτα χρόνια να σου πώ την μαύρη μου αλήθεια μου άρεσε(ειδικά τον παπουτσέλη τον λάτρεψα)
Kαι πολυ καλα τους καναμε
Οσοι εχουν ζησει τα πετρινα χρονια μπορουν να το καταλαβουν
Και τον Παναθηναικο επι Βαρδινογιαννη το βασικο μας προβλημα για πολλα χρονια
Και τον Παοκ επι Τουμπας που επρεπε να καθομαστε να χανουμε για να ικανοποιησουν την καβλα τους
Λιγοτερο την Αεκ που γενικα ειχαμε καλες σχεσεις αλλα μετα την προσληψη Μπαγιεβιτς εκανε σαν υστερικη

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Kαι πολυ καλα τους καναμε
Οσοι εχουν ζησει τα πετρινα χρονια μπορουν να το καταλαβουν

δε συμφωνώ. Γιατί να μπείς στη λογική όταν ο άλλος είναι βρώμικος , να γίνεις εσύ εις τριπλούν? Εγώ θέλω φίλε μου να κερδίζω πάντα με την αξία μου και δυστυχώς το δίκαιο και το υγιές κατάντησε να δαιμονοποιείται επειδή κάποτε ο βαρδινογιάννης γαμούσε και μας "έδερνε" διαιτητικά...όμως αν θυμάσαι καλά τουλάχιστον στα μεταξύ μας ντέρμπυ μας γαμούσαν ασάλιωτα χωρίς διαιτησία με κάτι 4-0 3-0 κλπ κλπ...ενώ εμείς και με υπέρ μας διαιτησία τί καταφέραμε??? ενα 4-0 καθαρό τον γενάρη του 2008 στους 16 του κυπέλλου και ένα 0-1 τον μάρτιο του 2010 στο ΟΑΚΑ με ντάρμπισάιρ...Θυμάσαι άλλο ντέρμπυ με βάζελο να μή τους γάμησε ο διαιτητής το μνί που τους πέταγε??? δε πάω σε μάτς με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κλπ γιατί αυτοί ήταν σχεδόν πάντα τριτοτέταρτοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom