Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΠΑΟΚτσήδες πούλησαν τον Ιβάν για τον Μαρινάκη!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ξανά σε οριακό σημείο. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αρνούνται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, με αφορμή τη συγκρότηση του πίνακα διαιτητών της Super League και με ανακοινώσεις τους τα έχωσαν στη διοίκηση Γκιρτζίκη. Στην ουσία, βέβαια, αντί για τον γάιδαρο βαράνε το σαμάρι, αφού κατά τους ανθρώπους που ηγούνται της άτυπης συμμαχίας, η ΕΠΟ στηρίζεται από τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η κόντρα των ηγετών των μεγάλων ελληνικών ομάδων έχει ξεφύγει των ποδοσφαιρικών ορίων. Πρόσφατο παράδειγμα, η είδηση της δήμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος σε τοποθέτησή απέδωσε την εξέλιξη σε "κέντρα που αντιμάχονται λυσσωδώς τις δραστηριότητες του σε ΣΚΑΪ και Παναθηναϊκό".

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, παρόμοια κέντρα φαίνεται πως αντιμάχονται και το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Είναι πασίγνωστο ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Περισσότερο δεμένος, όμως, είναι με μία δραστηριότητα, η οποία δεν είναι τόσο επικερδής για τον ίδιο, όσο για τον ποντιακό ελληνισμό. Ο ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά έχει στηρίξει υλικά και ηθικά τους συμπατριώτες του και έχει δώσει μεγάλους αγώνες για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Παρά την καταγωγή και ενασχόλησή του με τα ποντιακά θέματα, ο Σαββίδης έχει πολέμιους στον ποντιακό χώρο. Αυτό, όπως φαίνεται, έφτασε στα αυτιά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, βρήκε τρόπο να εισχωρήσει στο ποντιακό κίνημα και να τη... βγει στον αντίπαλό του.

Το αφεντικό των Πειραιωτών ανακάλυψε δίαυλο επικοινωνίας με μερίδα των Ποντίων που είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι στήθηκε στο λιμάνι Μνημείο Γενοκτονίας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της διεθνούς συνομοσπονδίας Ποντίων, Γιώργος Παρχαρίδης, ευχαρίστησε πριν τα αποκαλυπτήρια τους Μαρινάκη και Μώραλη και ευχήθηκε να τους μιμηθούν και άλλοι, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το μνημείο είχε... ερυθρόλευκη χρηματοδότηση.

Πού κολλάει, όμως, ο Μαρινάκης με τους Πόντιους; Ο άνθρωπος είναι Κρητικός. Κι όμως, το ενδιαφέρον του μπορεί να ερμηνευτεί από το γεγονός ότι τον περασμένο Μάρτιο σε σχόλιό του ο Κώστας Καραπαπάς είχε υποστηρίξει ότι η μητέρα του ιδιοκτήτη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έχει καταγωγή από το Υψήλ του Πόντου, απ΄ όπου καταγόταν η οικογένεια των Υψηλάντηδων. Ήταν μία απάντηση του Ολυμπιακού, την περίοδο που είχε γίνει χαμός με το ματς Κυπέλλου στην Τούμπα, στις κατηγορίες που έλεγαν ότι προσέβαλε τον ποντιακό ελληνισμό, χαρακτηρίζοντας τον Σαββίδη "φιλοξενούμενο στη χώρα μας".

Φυσικά, δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο στην εμπλοκή του Μαρινάκη στα ποντιακά θέματα. Αυτό, όμως, που παραξενεύει είναι ότι άνθρωποι που είναι πολέμιοι του Σαββίδη ζήτησαν στήριξη από τον μεγάλο αντίπαλό του. Το αστείο και το παράδοξο της υπόθεσης ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο φορέας αυτός έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι εναντιώμενοι στον Σαββίδη Πόντιοι είναι Θεσσαλονικείς και στην πλειοψηφία τους ΠΑΟΚτσήδες(!!!). Και όχι απλά δηλώνουν ΠΑΟΚ, είναι φανατικοί υποστηρικτές του Δικεφάλου του Βορρά.

Μάλιστα, σε πρόσφατο συνέδριο που έγινε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τα έχωσαν χοντρά στο πρόσωπο του Ιβάν, μιλώντες για ξανθό γένος, οικονομικά συμφέροντα και χειραγώγηση των Ποντίων.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν το έμαθε ο Σαββίδης έμεινε αμήχανος. Έφαγε μεγάλη πίκρα, αφού είδε ανθρώπους της καταγωγής του να πηγαίνουν με τον χειρότερο αντίπαλό του.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.430
Πόντοι
5.006
Έρχεται μάλλον άντε να δούμε ο βραζιλιάνος.... :rockon: :rockon: :rockon:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
266
Πόντοι
186
Έρχεται μάλλον άντε να δούμε ο βραζιλιάνος.... :rockon: :rockon: :rockon:
καλα εσυ ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι φετος σας κοροιδευει ο μαρινακης

τελοσπαντων εγω για τον γιαννιωτη ηθελα να γραψω. Τι να πω; Αυτο που εκανε ηταν τεραστιο, ανεπαναληπτο

ειναι πολυ μπροστά ο τυπος

γειασαν του μαγκα

191706.jpg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.430
Πόντοι
5.006
Καλά έκανες και έγραψες για τον γιαννιωτη.προφανως πολλά συγχαρητηρια.αλλα το τι μας κοροϊδεύει ο βαγγελας άσε να το ξέρω εγώ και ή άλλοι.εχουμε γνώση παιδάκια δεν είμαστε...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
266
Πόντοι
186
Καλά έκανες και έγραψες για τον γιαννιωτη.προφανως πολλά συγχαρητηρια.αλλα το τι μας κοροϊδεύει ο βαγγελας άσε να το ξέρω εγώ και ή άλλοι.εχουμε γνώση παιδάκια δεν είμαστε...
η εκτιμηση μου ειναι οτι κοροιδευει φετος, εσυ δε το βλεπεις;

αλλα αυτη ειναι απλως η προσωπικη μου αποψη.

Το οτι εσυ εισαι οπαδος του ολυμπιακου δε σημαινει οτι κρινεις και σωστα

αντιστροφως το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα που δεν ειμαι ολυμπιακος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.430
Πόντοι
5.006
η εκτιμηση μου ειναι οτι κοροιδευει φετος, εσυ δε το βλεπεις;

αλλα αυτη ειναι απλως η προσωπικη μου αποψη.

Το οτι εσυ εισαι οπαδος του ολυμπιακου δε σημαινει οτι κρινεις και σωστα

αντιστροφως το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα που δεν ειμαι ολυμπιακος
ξέρεις ότι είναι το λέω.κατα καιρούς έχω γράψει.επειδη ειμαι ολυμπιακος σονυ και ντε δεν θα πω το άσπρο μαυρο.οταν είναι θα τα χωσω και αντιστρόφως...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
266
Πόντοι
186

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.430
Πόντοι
5.006
παροπλισμενος απο την αλ τζιχαντ και πανηγυριζεις κιολας.
βρε βλαξ τι πανηγυριζω έχω δει παιχταραδες και παιχταραδες καυλαντα κάνουμε.ας τον έπαιρνε ο δικός σου ο κουβαρντας  ο λαθρεμπορας αν μπορούσε.αλλα ξέχασα πήρε αλμειδα  :2funny: :2funny: :orchestra: ξοδεύτηκε πάλι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
βρε βλαξ τι πανηγυριζω έχω δει παιχταραδες και παιχταραδες καυλαντα κάνουμε.ας τον έπαιρνε ο δικός σου ο κουβαρντας  ο λαθρεμπορας αν μπορούσε.αλλα ξέχασα πήρε αλμειδα  :2funny: :2funny: :orchestra: ξοδεύτηκε πάλι.
πηρε και ο κουροπαλατης εναν παροπλισμενο για να πανηγυριζουν οι αντιστοιχοι δικοι μας χλιμιτζουρες σαν εσενα.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Κάτσε να δούμε πολλές φορές αυτοί οι παίχτες παίζουν καλύτερα από κάτι νέους... 32 χρονών είναι, όχι 42 έχουμε δει νέους και νέους που δεν έδειξαν τίποτα..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
η ηλικια του νιλμαρ είναι τελεια..αν θελει να παιξει μπαλα,θαα καναει παπαδες..τωρα αν ερθει για τουρισμο και 25 χρονων να ηταν παλι τα ιδια θα εκανε...
παιχτες ονόματα στυλ καμπιασο, ριβαλντο, τσορι και τα σχετικα είναι σουπερ μεταγραφες για ελληνικη ομαδα μέχρι και την ηλικια των 35 χρονων

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
η ηλικια του νιλμαρ είναι τελεια..αν θελει να παιξει μπαλα,θαα καναει παπαδες..τωρα αν ερθει για τουρισμο και 25 χρονων να ηταν παλι τα ιδια θα εκανε...
παιχτες ονόματα στυλ καμπιασο, ριβαλντο, τσορι και τα σχετικα είναι σουπερ μεταγραφες για ελληνικη ομαδα μέχρι και την ηλικια των 35 χρονων
ακριβώς αυτό είπα :rockon: το θέμα είναι ότι χρειάζεται και άλλους παίχτες η ομάδα σε όλες τις γραμμές και βλέπω ότι αντί να πάρει πουλάει.. μάλλον και τον Πουλίδο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Εμένα μου φαίνεται ότι η ομάδα πάει με τον αυτόματο. Έχω ξενερώσει, περιμένω να αρχισει το μπασκετακι να γουσταρουμε.

Πιστεύω έχουμε κουραστεί / κορεστει απο τα συνεχόμενα πρωταθληματα. Βαριομαστε πλεον. Δεν έχουμε δίψα σαν τους Αεκτζήδες. Εγώ θα γόυσταρα πάντως μια μεγάλη σφαλιάρα: αποκλεισμό από Αρουκα, μία 4η θέση στο πρωτάθλημα, ακόμα και υποβιβασμό ώστε να ξαναγεννηθούμε μεσα από τις στάχτες μας. Θα το παίζουμε αδικημένοι και θα γουστάρουμε. Θέλω έναν Σαλιαρέλη ρουμπίνια να μας κάνει πουτάνα όπως τον παλιό καλό καιρό.

Αυτό το κάθε χρόνο πρωτάθλημα μας έχει κόψει την μπάλλα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
Εγώ θα γόυσταρα πάντως μια μεγάλη σφαλιάρα: αποκλεισμό από Αρουκα, μία 4η θέση στο πρωτάθλημα, ακόμα και υποβιβασμό ώστε να ξαναγεννηθούμε μεσα από τις στάχτες μας. Θα το παίζουμε αδικημένοι και θα γουστάρουμε.
τυπε μια και κομματακι δυσκολα να γινουν όλα αυτά στον θρυλο, δεν γινεσαι αεκ να ξεμπερδεύεις? :grin:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
μην τα καταπινεις μωρη σιχαμενη χυσομαζευτρα..
Υ.Γ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..
Που ειναι οι κοντορεβυθουληδες να ριξουν κανα ψιλο στον ερασιτεχνη???
Που ειναι ο τελειωμενος πρεζακιας διαδοχος τους???Πινει με το αλλο πρεζακι τον μπουρουση???Ωραιο αθλητικο τμημα..Ολα τα πινετε εκει..
Με τον Μιχαλιαρα που να πας ρε κωλοπουστα???
ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΠΟΤΕΒ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΤΩ & ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΡΕ ΤΡΑΒΕΛΟΨΩΛΟΡΟΥΦΗ???
Ποιος "μασαγε" τοσα χρονια ρε αναρχιδε μπινε??? Που ειναι ο κοκακιας μητερας???"Σπαει" κοκα της Εβελινας για να μην πονεσει ο καρπος της???
Που ειναι το αρχιλαμογιο Βγενοπουλος που το επαιζε μαγκια με ξενα κολλυβα & τωρα εκτος απο την Κυπρο τον κυνηγανε & εδω???
Που ειναι οι λοιποι πουστηδες,που ολοι μαζι ξεπερνουσαν επι "5 φορες τ αμυθητα πλουτη του Αμπραμοβιτς"???
Που ειναι ο καραφλος παιδοφιλος εραστης του μπογδανου???
Ρουμανια δεν πηγαινε για να μην βγαλει τουφα μαζι με τον Πασσαρη,τωρα???
Δεσμευση των "μαυρων" ε???
Μεχρι & τις μπογιες θα πληρωνεις τωρα σουφρετοξεσκισμενε κιναιδε..
Τα ΜΑΥΡΑ του σκαι,της παναπουστραικης συμμαχιας,των μηδενικων συμβολαιων της παε,κλπ..
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..
Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ & ΤΗΝ 7 ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΕ-ΚΑΜΜΕΝΕ-ΠΝΙΓΜΕΝΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΥΛΙΔΑΣ..
Υ.Γ2 Οσα χρονια & αν περασουν,ΠΟΤΕ δεν θα κανεις κατι αναλογο της Ριζουπολης μωρη καμμενη αμοιβαδα..
ΚΛΑΨΕ ΒΛΑΚΑ..
Με Τσιπρα (ζελα),τον ψυχακια που εδερνε την ιδια του την μητερα Κοντονη & ενα σωρο αλλους καριοληδες απεναντι μας & παλι σε ΓΑΜΑΩ ΑΣΑΛΙΩΤΑ..
[size=20pt]ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]

Συνημμένα

• derby0811.jpg
    derby0811.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • derby0812.jpg
    derby0812.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 13

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
και σύ τράβα και δες σε επανάληψη στο youtube την μεγάλη νίκη στη βρέμη το 2007 που ήρθε μετά από 1000 ψωλές στο γκώλο μας!!!!!!!!!!!! άντε ολυμπιακοί της πλάκας!!!!!σιχαμένο είδος!!!!
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ εσενα θα σε βρω & σου αλλαξω σαν καλτσα μεσα-εξω το κωλαντερο..
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ οτι εγινα-γιναμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,γιατι καποτε στο παρελθον ειχαμε σαρωσει τα ευρωπαικα,γιατι καποτε στο μελλον θα τα σαρωσουμε??(Ασε που το εχω ηδη κανει δηλαδη & ειμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αθλητικος οργανισμος με τοσες επιτυχιες διεθνους επιπεδου,σε τοσα μαλιστα διαφορετικα συλλογικα & ατομικα αθληματα)..
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΕ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ..
ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Εμένα μου φαίνεται ότι η ομάδα πάει με τον αυτόματο. Έχω ξενερώσει, περιμένω να αρχισει το μπασκετακι να γουσταρουμε.

Πιστεύω έχουμε κουραστεί / κορεστει απο τα συνεχόμενα πρωταθληματα. Βαριομαστε πλεον. Δεν έχουμε δίψα σαν τους Αεκτζήδες. Εγώ θα γόυσταρα πάντως μια μεγάλη σφαλιάρα: αποκλεισμό από Αρουκα, μία 4η θέση στο πρωτάθλημα, ακόμα και υποβιβασμό ώστε να ξαναγεννηθούμε μεσα από τις στάχτες μας. Θα το παίζουμε αδικημένοι και θα γουστάρουμε. Θέλω έναν Σαλιαρέλη ρουμπίνια να μας κάνει πουτάνα όπως τον παλιό καλό καιρό.

Αυτό το κάθε χρόνο πρωτάθλημα μας έχει κόψει την μπάλλα.
ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΥ ΣΚΑΣ ΣΕΦ..
ΗΡΘΕ & Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ ΚΩΛΟΠΑΝΑ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom