Τον παοκούλη εγώ αντίπαλο και μεγάλη ομάδα δεν τον θεωρώ (γιατί απλά δεν είναι). Ως εκ τούτου με παοκούλη θα μου μείνει μεγάλη νίκη εντός και καλή νίκη εκτός. Δηλαδή τα τελευταία χρόνια το 4-0 του '13 εδώ, και πέρσι τα 0-2 σε πρωτάθλημα και 1-2 σε κύπελλο. Ναι, αλλά υπάρχει το 1-2 εδώ το '14 και το 2-1 του κυπέλλου της ίδιας χρονιάς που οδήγησε στον αποκλεισμό μας (χάσαμε 1-0 εκεί).
αεκάκι αφού ανέβηκαν λέμε: 1-1 εδώ στο κύπελλο (φουλ ξενέρα) και μισό-μηδέν εκεί. Και η ήττα 1-0 στο οάκα και κυρίως η απώλεια κυπέλλου. Το 4-0 εδώ τα "ισοφαρίζει" αυτά; Για μένα όχι.
Με βάζελο. Το 1-0 του Αυλωνίτη ήταν το αμέσως επόμενο του 0-3. Στο γήπεδο πήγαμε για να ξεπλύνουμε αυτό ακριβώς. Και μου λες ότι το χάρηκες; (πόσο με είχε τσαντίσει ο Μήτρογλας στο παιχνίδι αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ). Το περσινό 3-1 καλό, αλλά όχι για να ξεπεράσουμε το 0-3. Αυτό μένει να απαντηθεί.
σε όλους τους παραπάνω εντός έδρας αγώνες που ανέφερα, εσύ σε πόσους ήσουν μέσα; Για το "αν δε γουστάρεις γίνε αεκάκι" άντε σε συγχωρώ γιατί δεν ξέρεις ακριβώς πού απευθύνεσαι.
O παοκούλης καλώς ή κακώς είναι μετά το βαζέλα και την κουλα.
Ήταν φωτοβολίδα για ένα διάστημα αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχουμε, με αυτά παίζουμε.
Από όλα τα παραπάνω το μόνο που μπορεί να με πειράξει είναι το 0-3 και το κύπελλο φέτος επειδή είναι τίτλος.
Στην τελική σου ξαναλέω κάνε τη σούμα να δεις τα αποτελέσματα(1-Χ-2) με τον καθένα από τότε που πήρε ο Μαρινάκης.
Όχι τα 2 τελευταία που στράβωσαν κάποια. Μην απομονώνεις χρονιές.
Γελάω με την ερώτησή σου για ποια ήμουν μέσα. Αυτά είναι τα εύκολα στην τελική.
Άμα θες βάζουμε και τα 4 αθλήματα. Αλλά σε συγχωρώ και εγώ για τον ίδιο λόγο.
Για να μην το κουράζουμε κιόλας, βάζοντας στη ζυγαριά καλά και άσχημα στην επί Μαρινάκη εποχή, που γέρνει?
Τον θεωρείς επιτυχημένο ή όχι?