Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.044
Πόντοι
456
Παολο μπεντο προπονητη πορτογαλος και αυτος.και αντρε μαρτινς πορτογαλος μεσος ειναι και στην ολυμπιακη ομαδα βασικο στελεχος.και προχωραμε.

Ελεύθερος κι αυτός,όπως ντε λα μπέγια και φιγκέιρας,μία συμμετοχή πέρυσι. Τα χει γαμήσει όλα φέτος ο πρόεδρας, προχωράμε στο γκρεμό

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Χαμηλα ο πυχης για φετος. Αφου δεν καταφεραμε να παρουμε τον επι πεντε χρονια ανεργο Γαλλο πηραμε τον Αρχοντιδη της Πορτογαλιας. Αυτος που καταφερε (διοτι ειναι κατορθωμα) να χασει η εθνικη Πορτογαλιας απο την Αλβανια μεσα στη Λισσαβωνα....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τον παοκούλη εγώ αντίπαλο και μεγάλη ομάδα δεν τον θεωρώ (γιατί απλά δεν είναι). Ως εκ τούτου με παοκούλη θα μου μείνει μεγάλη νίκη εντός και καλή νίκη εκτός. Δηλαδή τα τελευταία χρόνια το 4-0 του '13 εδώ, και πέρσι τα 0-2 σε πρωτάθλημα και 1-2 σε κύπελλο. Ναι, αλλά υπάρχει το 1-2 εδώ το '14 και το 2-1 του κυπέλλου της ίδιας χρονιάς που οδήγησε στον αποκλεισμό μας (χάσαμε 1-0 εκεί).
αεκάκι αφού ανέβηκαν λέμε: 1-1 εδώ στο κύπελλο (φουλ ξενέρα) και μισό-μηδέν εκεί. Και η ήττα 1-0 στο οάκα και κυρίως η απώλεια κυπέλλου. Το 4-0 εδώ τα "ισοφαρίζει" αυτά; Για μένα όχι.
Με βάζελο. Το 1-0 του Αυλωνίτη ήταν το αμέσως επόμενο του 0-3. Στο γήπεδο πήγαμε για να ξεπλύνουμε αυτό ακριβώς. Και μου λες ότι το χάρηκες; (πόσο με είχε τσαντίσει ο Μήτρογλας στο παιχνίδι αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ). Το περσινό 3-1 καλό, αλλά όχι για να ξεπεράσουμε το 0-3. Αυτό μένει να απαντηθεί.

σε όλους τους παραπάνω εντός έδρας αγώνες που ανέφερα, εσύ σε πόσους ήσουν μέσα; Για το "αν δε γουστάρεις γίνε αεκάκι" άντε σε συγχωρώ γιατί δεν ξέρεις ακριβώς πού απευθύνεσαι.

O παοκούλης καλώς ή κακώς είναι μετά το βαζέλα και την κουλα.
Ήταν φωτοβολίδα για ένα διάστημα αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχουμε, με αυτά παίζουμε.

Από όλα τα παραπάνω το μόνο που μπορεί να με πειράξει είναι το 0-3 και το κύπελλο φέτος επειδή είναι τίτλος.
Στην τελική σου ξαναλέω κάνε τη σούμα να δεις τα αποτελέσματα(1-Χ-2) με τον καθένα από τότε που πήρε ο Μαρινάκης.
Όχι τα 2 τελευταία που στράβωσαν κάποια. Μην απομονώνεις χρονιές.

Γελάω με την ερώτησή σου για ποια ήμουν μέσα. Αυτά είναι τα εύκολα στην τελική.
Άμα θες βάζουμε και τα 4 αθλήματα. Αλλά σε συγχωρώ και εγώ για τον ίδιο λόγο.  :)

Για να μην το κουράζουμε κιόλας, βάζοντας στη ζυγαριά καλά και άσχημα στην επί Μαρινάκη εποχή, που γέρνει?
Τον θεωρείς επιτυχημένο ή όχι?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
[/u]

Ελεύθερος κι αυτός,όπως ντε λα μπέγια και φιγκέιρας,μία συμμετοχή πέρυσι. Τα χει γαμήσει όλα φέτος ο πρόεδρας, προχωράμε στο γκρεμό
Ολες οι μεταγραφες του Μαρινακη ειναι ελευθεροι και δανεικοι.Απο την αρχη που πηρε τον ολυμπιακο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Για να μην το κουράζουμε κιόλας, βάζοντας στη ζυγαριά καλά και άσχημα στην επί Μαρινάκη εποχή, που γέρνει?
Τον θεωρείς επιτυχημένο ή όχι?
Όποιος πει ότι δεν είναι επιτυχημένος είναι ή εμπαθής ή βλαξ. Λέμε απλά ότι αυτό το μοντέλο το νέο θέλει αναθεώρηση/μεγάλη βελτίωση και έχουν γίνει και λάθη πολλά. Γιατί στην τελική παίζουμε 2-3 ματσάρες max το χρόνο και μετά ξενέρες. Με τελευταίο το κάζο με τη Χαποέλ. Και δεν είναι τα αποτελέσματα-είναι οι εμφανίσεις. Το "αλλάξαμε επίπεδο" ας πούμε εγώ δεν το βλέπω. "Αλλάξαμε μοντέλο" είναι πιο σωστό. Τα τελευταία χρόνια δε θα σου πω να περνάγαμε τη Μαν. Γιουνάιτεντ ή την Άρσεναλ, αλλά την Άντερλεχτ την περνάς ρε φίλε και προχωράς. Κατεβαίνεις στο γήπεδο και τρως σίδερα. Εδώ έχουμε καταντήσει ένα σύνολο μελάτων μισθοφόρων ναούμε. Λένε μερικοί για φιλάθλους πανηγυρτζήδες που πάνε μόνο σε μεγάλους αγώνες για σέλφι με το σεντόνι κλπ. Οι παίχτες μας τί κάνουν;  Παίζουν σε μεγάλα ματς όταν θέλουν να φανούν. Μετά ο ένας είναι φευγάτος, ο άλλος θέλει να πάει σε άλλο πρωτάθλημα, ο τρίτος είναι δανεικός, ο άλλος βαρέθηκε... δε γίνεται σοβαρή δουλειά έτσι. Ομάδα διερχομένων είμαστε. Τέλος πάντων. Στο "θα δούμε" είμαστε τώρα με την ομάδα στην χειρότερη κατάσταση που τη θυμάμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Και αν αποκλειστούμε και από την Αρούκα (το πιθανότερο έτσι πως είμαστε τώρα) δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για θετικό "ισοζύγιο" πια...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ο Μαρινάκης ειναι πετυχημένος σαφώς
Απολύτως πετυχημένος
Απλά για να εξακολουθεί να ειναι,να μπορούμε να τον θυμόμαστε μόνο με θετικές εντυπώσεις,να τον σεβόμαστε και να τον ευγνωμονούμε για την προσφορά του,θα πρέπει ν αποφασισει αν θέλει να εξακολουθεί ενεργά με τον ολυμπιακό όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια η' αν θέλει να σταματήσει ν ασχολείται όπως αρχικά φανηκε φέτος και να βάλει πωλητηριο

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Απολύτως πετυχημένος
Απλά για να εξακολουθεί να ειναι,να μπορούμε να τον θυμόμαστε μόνο με θετικές εντυπώσεις,να τον σεβόμαστε και να τον ευγνωμονούμε για την προσφορά του,θα πρέπει ν αποφασισει αν θέλει να εξακολουθεί ενεργά με τον ολυμπιακό όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια η' αν θέλει να σταματήσει ν ασχολείται όπως αρχικά φανηκε φέτος και να βάλει πωλητηριο
καλα στην ευρωπη να το δεχτω, τελοσπαντων εχει καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση με τον κοκκαλη

στη ελλαδα ο κοκκαλης ειχε ομως αντιπαλο, εδω ο μαρινακης επαιζε μπαλα μονος του. επιτυχημενος καποιος που παιζει και κερδιζει μονος του;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σοβαρέψου Διομήδη
Δεν είναι επιτυχημένος στην Ελλάδα επειδή τα πρωταθλήματα που έπαιρνε,τα έπαιρνε άνευ αντιπαλου,δεν είναι επιχειρημα αυτο
Επισης κανένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο,όσο εύκολο και αν φαίνεται
Πάντως μόνο το γεγονός οτι την πρώτη χρονια πήρε το πρωτάθλημα από τον στρωμένο Παναθηναϊκο με μια ομάδα που έφτιαξε σ ένα μολις μήνα αξίζει για να χαρακτηριστεί μεγάλη επιτυχία
Υ.Γ Ωραια η γκομενα στο avatar

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σοβαρέψου Διομήδη
Δεν είναι επιτυχημένος στην Ελλάδα επειδή τα πρωταθλήματα που έπαιρνε,τα έπαιρνε άνευ αντιπαλου,δεν είναι επιχειρημα αυτο
Επισης κανένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο,όσο εύκολο και αν φαίνεται
Πάντως μόνο το γεγονός οτι την πρώτη χρονια πήρε το πρωτάθλημα από τον στρωμένο Παναθηναϊκο με μια ομάδα που έφτιαξε σ ένα μολις μήνα αξίζει για να χαρακτηριστεί μεγάλη επιτυχία
Υ.Γ Ωραια η γκομενα στο avatar
ενταξει ρε φιλε, οκ επιτυχημενος ο μαρινακης λοιπον, δε μου πεφτει και λογος

απλα μια σκεψη έκανα

ΥΓ μου αρεσει και μενα πολυ αυτη η φωτο, απο τις αγαπημενες μου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
στη ελλαδα ο κοκκαλης ειχε ομως αντιπαλο, εδω ο μαρινακης επαιζε μπαλα μονος του. επιτυχημενος καποιος που παιζει και κερδιζει μονος του;
Η κατάκτηση πρωταθλήματος από μόνη της είναι επιτυχία, αλλά έχει βάση αυτό που λες αναμφισβήτητα. Με αεκάκι-άρη-ηρακλή πεσμένους, με βάζελο αστείο, με πάοκ αιώνια κακομοίρη και κομπλεξικό που όμως μ' εμάς συσπειρώνεται κι ανασταίνεται (και μετά πεθαίνει ξανά). Κι όμως όπως είπαμε από αυτούς τους αντιπάλους κάναμε ήττες ιστορικές και χάσαμε κύπελλα πανηγυρικά.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Όποιος πει ότι δεν είναι επιτυχημένος είναι ή εμπαθής ή βλαξ. Λέμε απλά ότι αυτό το μοντέλο το νέο θέλει αναθεώρηση/μεγάλη βελτίωση και έχουν γίνει και λάθη πολλά. Γιατί στην τελική παίζουμε 2-3 ματσάρες max το χρόνο και μετά ξενέρες. Με τελευταίο το κάζο με τη Χαποέλ. Και δεν είναι τα αποτελέσματα-είναι οι εμφανίσεις. Το "αλλάξαμε επίπεδο" ας πούμε εγώ δεν το βλέπω. "Αλλάξαμε μοντέλο" είναι πιο σωστό. Τα τελευταία χρόνια δε θα σου πω να περνάγαμε τη Μαν. Γιουνάιτεντ ή την Άρσεναλ, αλλά την Άντερλεχτ την περνάς ρε φίλε και προχωράς. Κατεβαίνεις στο γήπεδο και τρως σίδερα. Εδώ έχουμε καταντήσει ένα σύνολο μελάτων μισθοφόρων ναούμε. Λένε μερικοί για φιλάθλους πανηγυρτζήδες που πάνε μόνο σε μεγάλους αγώνες για σέλφι με το σεντόνι κλπ. Οι παίχτες μας τί κάνουν;  Παίζουν σε μεγάλα ματς όταν θέλουν να φανούν. Μετά ο ένας είναι φευγάτος, ο άλλος θέλει να πάει σε άλλο πρωτάθλημα, ο τρίτος είναι δανεικός, ο άλλος βαρέθηκε... δε γίνεται σοβαρή δουλειά έτσι. Ομάδα διερχομένων είμαστε. Τέλος πάντων. Στο "θα δούμε" είμαστε τώρα με την ομάδα στην χειρότερη κατάσταση που τη θυμάμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Και αν αποκλειστούμε και από την Αρούκα (το πιθανότερο έτσι πως είμαστε τώρα) δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για θετικό "ισοζύγιο" πια...

Ok. Το έχουμε ξαναπεί πως έχει φύγει μεγάλο μέρος της κάβλας που έβγαζαν οι παίχτες και πέρναγε και σε εμάς στην κερκίδα.
Είναι και αυτά που λες, είναι πως λείπουν οι αρχιδάτοι Έλληνες που είχαμε μάθει να ταυτιζόμαστε, είναι αρκετά.

Σόρρυ για το "αεκάκι"  :grin:
απλά με εσένα, τον raopau, τον gp07 και 2-3 άλλους θέλω να έχουμε κατά 95% ίδια μυαλά στα ενδοοικογενειακά μας.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Σε λίγο η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ε.. συγνώμη , η εθνική ομάδα πόλο θέλω να πω , αγωνίζεται κόντρα στην πανίσχυρη Ουγγαρία διεκδικώντας την πρωτιά του ομίλου για το Ολυμπιακό τουρνουά. Καλή επιτυχία στους πολίστες μας !!

Δεσμεύτηκε λέει σήμερα η περιουσία γνωστού επιχειρηματία , προέδρου μεγάλης ΠΑΕ γιατί υπήρξαν λέει κάτι ανακολουθίες και δεν έβγαζαν άκρη για καμιά 50ρια εκατομμύρια ευρώ οι ελεγκτικές αρχές. Ενημερώθηκαν σχετικά όλες οι τράπεζες. Περισσότερα στη Δίκη τη Δευτέρα..
Τι δεν ήταν ο Βαγγέλας ?
Αγοράστε τότε καζαμία για να σας πουν την είδηση τα άστρα..

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σε λίγο η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ε.. συγνώμη , η εθνική ομάδα πόλο θέλω να πω , αγωνίζεται κόντρα στην πανίσχυρη Ουγγαρία διεκδικώντας την πρωτιά του ομίλου για το Ολυμπιακό τουρνουά. Καλή επιτυχία στους πολίστες μας !!

Δεσμεύτηκε λέει σήμερα η περιουσία γνωστού επιχειρηματία , προέδρου μεγάλης ΠΑΕ γιατί υπήρξαν λέει κάτι ανακολουθίες και δεν έβγαζαν άκρη για καμιά 50ρια εκατομμύρια ευρώ οι ελεγκτικές αρχές. Ενημερώθηκαν σχετικά όλες οι τράπεζες. Περισσότερα στη Δίκη τη Δευτέρα..
Τι δεν ήταν ο Βαγγέλας ?
Αγοράστε τότε καζαμία για να σας πουν την είδηση τα άστρα..
τα κοκκινα γυαλια τα βγαζεις οταν κοιμασαι ή οταν πλενεσαι;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Απολύτως πετυχημένος

επιτυχημένος θα ήταν αν είχε πάει την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω. Αντ' αυτού προτίμησε να μην αντικαταστήσει επάξια τις απώλειες του καλοκαιριού του 2012 και μετά(μιραλάς,ουρμπάιθ, μέλμπεργκ,μανωλάς, αβραάμ, τζιμπούρ μήτρογλας κλπ κλπ) και αποφάσισε να φέρει σαπάκια τύπου σεμπά, πάρντο, ντα κόστα, μποτία, ιντέγε, πουλίδο και τα συναφή!!!!!!!αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε φάση σε ομάδες τύπου λεβάντε, ντνίπρο, μπέρ σεβά,  άγιος σάββας, αστέρας μαγούλας και τα συναφή!!!!!!!!! Αλλά άμα ομιλεί η γαυροσύνη από μέσα μας καλά να πάθουμε!!!!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αν προσεξες φετος εγραψα οτι θα προτιμουσα να φυγει απο το να εχει την ομαδα στην παρουσα κατασταση
Να εχω ομως παραπονο απο ενα ανθρωπο που ξεχρεωσε για ποσα περιπου παρομοια με αυτα που η Αεκ πηγε Γ εθνικη και ο Παναθηναικος κατεληξε να μοιαζει με μικρομεσαια επαρχιακη ομαδα σταθερα εδω και πεντε χρονια,οχι σε καμια περιπτωση δεν εχω παραπονο

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Αν προσεξες φετος εγραψα οτι θα προτιμουσα να φυγει απο το να εχει την ομαδα στην παρουσα κατασταση
Να εχω ομως παραπονο απο ενα ανθρωπο που ξεχρεωσε για ποσα περιπου παρομοια με αυτα που η Αεκ πηγε Γ εθνικη και ο Παναθηναικος κατεληξε να μοιαζει με μικρομεσαια επαρχιακη ομαδα σταθερα εδω και πεντε χρονια,οχι σε καμια περιπτωση δεν εχω παραπονο

μα άμα καταφέρεις να έχεις και χρέη με τέτοιο brand name και κόσμο από πίσω , έ τότε είσαι και άχρηστος από πάνω!!!!!!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μα άμα καταφέρεις να έχεις και χρέη με τέτοιο brand name και κόσμο από πίσω , έ τότε είσαι και άχρηστος από πάνω!!!!!!!!
δηλαδη η περυσινη χρονια που βγηκε με ελλειμα 8 εκατομυρια, σημαινει οτι ειναι αχρηστος ο μαρινακης;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
δηλαδη η περυσινη χρονια που βγηκε με ελλειμα 8 εκατομυρια, σημαινει οτι ειναι αχρηστος ο μαρινακης;
ναι φιλε μου ειναι αχρηστος διοτι καταφερε να καταστρεψει ποδοσφαιρικα εναν μεγαλο συλλογο με εκατονταδες χιλιαδες οπαδους φερνοντας την ομαδα σε αυτο τοχαλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom