Mosquito70
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ε βαλε με ρε καλε αντμιν...ουτε να βρισω θελω ουτε να τσακωθω...τον πονο μου για τον θρυλο να λεω ☺
Θενκς...το καλυτερο σεναριο για φετος ειναι οτι απλα θα το παρουμε παλι...επειδη ετσι ξερουμε οχι για αλλο λογοΣωστό, το HD το είχα ξεχάσει. Θα δούμε σε HD τις γκολάρες του Ιντέγιε λοιπόν.
Εγώ Σ-Υ-Φ-Ι-Λ-Ι-Α-Ζ-Ο-Μ-Α-Ι που ξανάχασα στοίχημα από κάτι Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Υ-Σ....Να πω κι εγω δυο λογακια. .
(text omitted)
Αλλά θλίβομαι πολύ από την ποιότητα της δικής μου ομάδας.
Κασσάμαρε να πας στο καλό ρε παλτουδιά.
Σ'ευχαριστούμε για όλα ρε καράφλα.
α φιλε μην το λες...εδω εχουμε Μανιατη φετος...δεν ειναι παιξε γελασε τα πραγματα μιλαμε....Πολυ καλυτερος απο πολλους απο αυτους που εμειναν......
Ο Μανιάτης αν θυμαμαι καλά εκανε καλό πρωτάθλημα περυση στην Βελγική που πήγε. Ηταν βασικος και πηρε και πρωτάθλημα.(νομίζω ) Εμπας περιπτωση. Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλάει ο Μανιάτης.Κατι Ντουρμαδες, Φιγκιερισον, Ελαντελαουις Ντα κωστηδες, εχουν θεση στο ροστερ του θρυλου; Ουτε τα ονοματα τους δεν μπορω να γραψω σωστα....Απορω γιατι δεν εχει σε εκτιμηση τον Μαζουακου και τον Σαλινο... Πολυ καλυτεροι των προαναφερθεντων....α φιλε μην το λες...εδω εχουμε Μανιατη φετος...δεν ειναι παιξε γελασε τα πραγματα μιλαμε....
φουιιιι
Μαζι σου αλλα μην παγνωριζεις οτι με μεταγραφες ουσιας και καλο παγκο καναμε καλες σεζον...φετος βεβαια δεν το βλεπω.ο προεδρος δεν μπηκε ομιλους και αφησε την ομαδα.Θυμάμαι το τετραγωνο του διαβολου που ειχαμε και με πιανει μελαγχολία. Μαυρογενιδης, Γιανακοπουλος, Τζωρτζεβιτσ, Γεωργάτος. Δεν τολμω να φερω την Σκεψη μου το Νοτιοαμερικανικο τριγωνο φωτια γιατι θα βαλω τα κλαματα... Τζιοβανι-Ριβαλντο-Νερι.
ο Μανιατης εκανε χαλια πρωταθλημα. Γιαυτο και τον εδιωξαν ενα μηνα πριν τελειωσει η περιοδος δανεισμου.Ο Μανιάτης αν θυμαμαι καλά εκανε καλό πρωτάθλημα περυση στην Βελγική που πήγε. Ηταν βασικος και πηρε και πρωτάθλημα.(νομίζω ) Εμπας περιπτωση. Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλάει ο Μανιάτης.Κατι Ντουρμαδες, Φιγκιερισον, Ελαντελαουις Ντα κωστηδες, εχουν θεση στο ροστερ του θρυλου; Ουτε τα ονοματα τους δεν μπορω να γραψω σωστα....Απορω γιατι δεν εχει σε εκτιμηση τον Μαζουακου και τον Σαλινο... Πολυ καλυτεροι των προαναφερθεντων....
στην αφισα διπλα. ;)έτσι και δεν περασουμε, χαρίζω διαρκειας