Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Mosquito70

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ε βαλε με ρε καλε αντμιν...ουτε να βρισω θελω ουτε να τσακωθω...τον πονο μου για τον θρυλο να λεω ☺

Mosquito70

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό, το HD το είχα ξεχάσει. Θα δούμε σε HD τις γκολάρες του Ιντέγιε λοιπόν.  :grin:
Θενκς...το καλυτερο σεναριο για φετος ειναι οτι απλα θα το παρουμε παλι...επειδη ετσι ξερουμε οχι για αλλο λογο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
13669793_959562800832456_4866975242305243435_n.jpg

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Χρόνια πολλά στον πρόεδρό μας που σήμερα κλείνει τα 49.  :rockon:

Συνημμένα

• xronia-polla-proedre.jpg
    xronia-polla-proedre.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 17

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πάει προς... Αγγλία
«Φευγάτος» ο Κασάμι που δεν υπολογίζεται από Σάντσεθ

«Μετράει μέρες» στον Ολυμπιακό ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίκτορ Σάντσεθ για τη νέα σεζόν.

Ο Ελβετός διεθνής μέσος αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κασάμι φαίνεται να έχει επιδείξει η Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ τον παίκτη παρακολουθούν και ομάδες της Premier League.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Κασσάμαρε να πας στο καλό ρε παλτουδιά.
Σ'ευχαριστούμε για όλα ρε καράφλα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Να πω κι εγω δυο λογακια. .

(text omitted)

Αλλά θλίβομαι πολύ από την ποιότητα της δικής μου ομάδας.
Εγώ Σ-Υ-Φ-Ι-Λ-Ι-Α-Ζ-Ο-Μ-Α-Ι που ξανάχασα στοίχημα από κάτι Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Υ-Σ....
Μας γάμησε η ΑΕΚ στον τελειωμένο τελικό, τώρα πάλι πίπα.......
Δε με ενδιαφέρει τι φταίει, να πάνε στο διάολο, πειράματα με το πορτοφόλι δεν ξανακάνω.
Νίκη με παθητικό μηδέν πόνταρα. Δηλαδή τι να έβαζα, 1Χ ΔΕ για να πάρω τα @@ρια του Καράμπελα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για την πρόκριση...
Χωρίς Ντουρμάζ και Σιόβα ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ

Χωρίς τον Τζίμι Ντουρμάζ αναχωρεί (17:00) η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ισραήλ, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά, στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League, μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα με τους Ισραηλινούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σουηδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως οι Σιόβας, Κασάμι και Ελαμπντελαουί, ενώ στο Ισραήλ θα ταξιδέψουν οι Αλαν Πουλίδο και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Οι «εκλεκτοί» του Βίκτορ για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης, είναι οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
α φιλε μην το λες...εδω εχουμε Μανιατη φετος...δεν ειναι παιξε γελασε τα πραγματα μιλαμε....

φουιιιι
Ο Μανιάτης αν θυμαμαι καλά  εκανε καλό πρωτάθλημα περυση στην Βελγική που πήγε. Ηταν βασικος και πηρε και πρωτάθλημα.(νομίζω )  Εμπας περιπτωση.  Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλάει ο Μανιάτης.Κατι Ντουρμαδες, Φιγκιερισον, Ελαντελαουις Ντα κωστηδες, εχουν θεση στο ροστερ του θρυλου; Ουτε τα ονοματα τους δεν μπορω να γραψω σωστα....Απορω γιατι δεν εχει σε εκτιμηση τον Μαζουακου και τον Σαλινο... Πολυ καλυτεροι των προαναφερθεντων....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Θυμάμαι το τετραγωνο του διαβολου που ειχαμε και με πιανει μελαγχολία.  Μαυρογενιδης, Γιανακοπουλος, Τζωρτζεβιτσ, Γεωργάτος. Δεν τολμω να φερω την Σκεψη μου το Νοτιοαμερικανικο τριγωνο φωτια γιατι θα βαλω τα κλαματα... Τζιοβανι-Ριβαλντο-Νερι.

Mosquito70

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάμαι το τετραγωνο του διαβολου που ειχαμε και με πιανει μελαγχολία.  Μαυρογενιδης, Γιανακοπουλος, Τζωρτζεβιτσ, Γεωργάτος. Δεν τολμω να φερω την Σκεψη μου το Νοτιοαμερικανικο τριγωνο φωτια γιατι θα βαλω τα κλαματα... Τζιοβανι-Ριβαλντο-Νερι.
Μαζι σου αλλα μην παγνωριζεις οτι με μεταγραφες ουσιας και καλο παγκο καναμε καλες σεζον...φετος βεβαια δεν το βλεπω.ο προεδρος δεν μπηκε ομιλους και αφησε την ομαδα.
Οσο σκεφτομαι αντι για ρομπερτο (ποσοι ποντοι περσυ απο αυτον) εχουμε καπινο και αντι για προπονητη εναν βοηθο...ζορικα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
έτσι και δεν περασουμε, χαρίζω διαρκειας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Μανιάτης αν θυμαμαι καλά  εκανε καλό πρωτάθλημα περυση στην Βελγική που πήγε. Ηταν βασικος και πηρε και πρωτάθλημα.(νομίζω )  Εμπας περιπτωση.  Δεν καταλαβαινω γιατι σε χαλάει ο Μανιάτης.Κατι Ντουρμαδες, Φιγκιερισον, Ελαντελαουις Ντα κωστηδες, εχουν θεση στο ροστερ του θρυλου; Ουτε τα ονοματα τους δεν μπορω να γραψω σωστα....Απορω γιατι δεν εχει σε εκτιμηση τον Μαζουακου και τον Σαλινο... Πολυ καλυτεροι των προαναφερθεντων....
ο Μανιατης εκανε χαλια πρωταθλημα. Γιαυτο και τον εδιωξαν ενα μηνα πριν τελειωσει η περιοδος δανεισμου.
Και ειναι χωμα και φαινεται

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
αρχιζει κωμικη σειρα στον ant1

:orchestra: :orchestra:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κινούμενα πτώματα, και δεν πιάσαμε το 20λεπτο ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom