Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θελουμε ελληνες παιχτες στην ομαδα να σκιζονται για τη φανελλα ο χοντρος πουλησε ολους τους ελληνες και κανουν καριερα στο εξωτερικο
φερνουνε παιχτες σαπακια για να κονομανε οι μανατζαραιοι καθε χρονο τα ιδια η λιστα ειναι ατελειωτη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οσο για τις μουρμουρες κάθε χρόνο αυτά έχουμε με τους καλοθελητες και μετά εξαφανίζονται όταν στρωνει ή ομαδα γνωστά είναι αυτά...παμε γερα κοντα στην ομαδα οπως ειναι κοντα και μεσα με τα διαρκειας ρεκορ αλλα και εξω σε αυτους που ακολουθουν την ομαδα...

καλα η ομαδα περυσι μετα τον μιτσελ δεν εστρωσε ποτε απλα εδω δεν εχουμε ανταγωνισμο απο κανεναν
το θεμα ειναι να παιζουμε καλη μπαλα και να κανουμε καλες ενφανισεις ευρωπη περυσι ας πουμε θεωρω οτι ειχαμε καλη παρουσια στην ευρωπη

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
θελουμε ελληνες παιχτες στην ομαδα να σκιζονται για τη φανελλα ο χοντρος πουλησε ολους τους ελληνες και κανουν καριερα στο εξωτερικο
φερνουνε παιχτες σαπακια για να κονομανε οι μανατζαραιοι καθε χρονο τα ιδια η λιστα ειναι ατελειωτη
ο "χοντρος" σε γαμαει ασαλιωτα παλιομπινε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο "χοντρος" σε γαμαει ασαλιωτα παλιομπινε

βλακα οι φιλαθλοι του ολυμπιακου δεν εχουν καμια σχεση με κανεναν προεδρο ιδιαιτερα σιχαμενους αβανταδορους της χα, εφοπλιστες αμβιβολου ποιοτητας που ειναι ανακατεμενοι σε κυκλωματα οπως εκεινο το πλοιο που πιασανε .χειροκροτα το προεδρο που κανει παιχνιδια με μελισσανηδηδες και αλλους και καθολου δεν τον ενδιαφερει η ομαδα
χειροκροτα τα σαπακια που εφερε ο μεγαλος προπονητης και εχουμε να δουμε ελληνες στον ολυμπιακο με το κυαλι

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
βλακα οι φιλαθλοι του ολυμπιακου δεν εχουν καμια σχεση με κανεναν προεδρο ιδιαιτερα σιχαμενους αβανταδορους της χα, εφοπλιστες αμβιβολου ποιοτητας που ειναι ανακατεμενοι σε κυκλωματα οπως εκεινο το πλοιο που πιασανε .χειροκροτα το προεδρο που κανει παιχνιδια με μελισσανηδηδες και αλλους και καθολου δεν τον ενδιαφερει η ομαδα
χειροκροτα τα σαπακια που εφερε ο μεγαλος προπονητης και εχουμε να δουμε ελληνες στον ολυμπιακο με το κυαλι

Πρεζόπλοιο, χρυσαυγίτες, λαμόγια, μηδέν ελληνοποίηση.
Και λογιστής και ξερόλας και μέσα σε όλα τα πράγματα.
Επιχειρήματα βαζέλα που κάνει τραμπάλα στην πούτσα της Καμπάλα.
Ποια η διαφορά σας από αυτούς δεν έχω καταλάβει.

Τι γαμωαλλοίωση dna είναι αυτή ρε πούστη μου.
Καλά σας έχει βγει το όνομα βαζελόγαυροι.
Αναρωτιέμαι αν χαίρεστε στις νίκες μας ή περιμένετε στραβοπάτημα να πείτε "σας τα έλεγα".

Αν ο πρόεδρος κάνει τις κινήσεις που πρέπει, είμαστε μαζί του και τέλος.
Αν όχι υπάρχουν τρόποι να ακούσει τι έκανε λάθος και σίγουρα αυτοί δεν είναι μέσα από το ιντερνετ.

Στην τελική όποιος δεν γουστάρει πούλο και αλλού.
Ας δει μπαρτσελόνα που είχε και στο χωριό του.
Α αυτή έφαγε 4. Ε κάτι θα βρει.

images

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η γουεστ χαμ με Ιταλικο τροπο εβγαλε διπλο μεσα στην Αρσεναλ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και Μαντσεστερ σιτι  γκολ και φορτσα αμυνα ιδιως μεσα στην Μαντσεστερ σιτι που το ειδα ολο το παιχνιδι. Η μονακο περσι την εβαλε 3 γκολ στην Κοντρα. Η αρσεναλ ειναι η μοναδικη ομαδα στην Πρεμιερ αγγλιας που παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο χωρις σκοπιμοτητες απο τις λιγες ομαδες που χαιρεσαι    να βλεπεις 
Χρηστο,αλλο Βαλεντσια - Καρολ και αλλο ο ξαδελφους του κρισαντους και ο μπινκοφασον.Μην πω παγκο και γελασουμε.Σακο και Γελαβιτς.Επαιρναν μονοι τους πρωταθλημα στην Ελλαδα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
τυπε αλλαξε ομαδα...σαν πολλοι να μαζευτηκαμε στον ολυμπιακο...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι?
δεν τον ενδιαφερει καθολου η ομαδα και στα 5 χρονια εχει 5 πρωταθληματα κ 3 κυπελλα.
τι πινεις ρε τελειωμενε πουστη?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αναρωτιέμαι αν χαίρεστε στις νίκες μας ή περιμένετε στραβοπάτημα να πείτε "σας τα έλεγα".
Εγώ είμαι σίγουρος για το 2ο γιατί τους έχω δει κάτι τέτοιους στο γήπεδο. Μουρμούρα-κράξιμο και στα γκολ το πολύ σηκώνονται επειδή έχουν σηκωθεί κι οι μπροστά δηλαδή. Αλλά τις έχουν μαζέψει τις φάπες τους.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εγώ είμαι σίγουρος για το 2ο γιατί τους έχω δει κάτι τέτοιους στο γήπεδο. Μουρμούρα-κράξιμο και στα γκολ το πολύ σηκώνονται επειδή έχουν σηκωθεί κι οι μπροστά δηλαδή. Αλλά τις έχουν μαζέψει τις φάπες τους.
φαπα,ξαπλα σε καθε βαζελογαυρο.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Πέταλο δεν κάθονται αυτοί τουλαχιστον.

Ένας μπερδεύτηκε στο ματς με τη Λειβαδιά στο ΟΑΚΑ και λογικά του κόπηκε το γήπεδο.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

Ένας μπερδεύτηκε στο ματς με τη Λειβαδιά στο ΟΑΚΑ και λογικά του κόπηκε το γήπεδο.  :)

έχω και έναν πίσω μου στην 11, αν δείτε καμιά μέρα κανέναν να πέφτει στο γρασίδι από την 11 θα καταλάβετε τι έγινε  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
14,15 και 30 έχει αρκετούς. Να έρχεσαι γήπεδο και να παίζει ο άλλος με την αγωνία και την αρρώστια σου.  :tickedoff: Μωρέ χίλιες φορές πέταλο.

Ένας μπερδεύτηκε στο ματς με τη Λειβαδιά στο ΟΑΚΑ και λογικά του κόπηκε το γήπεδο.  :)
Έτσι πρέπει.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
έχω και έναν πίσω μου στην 11, αν δείτε καμιά μέρα κανέναν να πέφτει στο γρασίδι από την 11 θα καταλάβετε τι έγινε  :2funny:
Μου θύμισες μια κωλόχοντρη λίγο πίσω μου στη 15 πέρσι με την Ατλέτικο. "Τώρα θα το φάμε" και "τώρα θα το φάμε". Αν το τρώγαμε θα είχε σημειωθεί σοβαρότατο επεισόδιο.  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ολυμπιακο θα βλεπουμε και θα ριχνουμε κλωτσιες σε οποιον στηριζει χρυσαυγιτες και λοιπα καθικια στην ομαδα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
την ομαδα την υποστηριζω εννοειται και μαλιστα δε θελω να χανει αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο
στο μπασκετ ας πουμε δεν εχω θεμα με τα παιδια που κανουν κουμαντο φαινεται οτι αγαπανε την ομαδα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ολυμπιακο θα βλεπουμε και θα ριχνουμε κλωτσιες σε οποιον στηριζει χρυσαυγιτες και λοιπα καθικια στην ομαδα
ποτε?που?ποσοι?ποιοι?
μετα ξυπνησες?
για στειλε πιεμ να βγουμε σεντρα μωρη χυσορουφηχτρα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
την ομαδα την υποστηριζω εννοειται και μαλιστα δε θελω να χανει αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο
στο μπασκετ ας πουμε δεν εχω θεμα με τα παιδια που κανουν κουμαντο φαινεται οτι αγαπανε την ομαδα
βρε κωλοπουστα ο βαγγελας που σε γαμαει ασαλιωτα,την μισει δηλαδη?
θα σου γαμησω τα παντα μωρη ψωλαρπαχτρα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποτε?που?ποσοι?ποιοι?
μετα ξυπνησες?
για στειλε πιεμ να βγουμε σεντρα μωρη χυσορουφηχτρα

:jerking: χαυγιτης η απλα βλακας?

οξω απο τον ολυμπιακο οι φασιστες
αλλα βεβαια αφου η θυρα 7 δεν αφηνει ουτε ενα πανο με πολιτικο περιεχομενο να ανεβει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom