ηδονοβλεψίας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ηταν 19ος μανεκτος 18αδΑς.
ηταν 19ος μανεκτος 18αδΑς.
Πολύ σωστά. Ακόμη δεν τους είδαμε και τους βγάλαμε άχρηστους...και μην βγάζουν ορισμένοι συμπέρασμα τόσο νωρίς για Ερνανι Ντακόστα Πάρντο και Σεμπά..κάτσε να κυλίσει το πράμα
Πολύ σωστά. Ακόμη δεν τους είδαμε και τους βγάλαμε άχρηστους...
Ερνανι Ντακόστα Πάρντο και Σεμπά
και ποιος σου ειπε ρε μαγκα οτι με αυτους θα παρεις Αρσεναλ και μπάγερν? το Μεσι να φερεις δύσκολα θα το κάνει...παρόλα αυτά ποσα επισημα ματσ εχουν γίνει? μόλις 5 και δεν εχουν παιξει ολοι σε ολα.. πχ ο Ερνάνι μονο αλαγή μπηκε λιγα λεπτα΄..φαινεται να ξέρει μπάλα όπως πιστευω και ο Σεμπά, ο Πάρντο που εχει παιξει σε ολα δεν ξέρω αν ειναι καλυτεροςσ του Ντοσεβί..τι νωρις ρε δυο μηνες μηναν ακομη για το ch l μεθαυριο παιζουμε με αρσεναλ να τους περιμενουμε να παρουν μπρος με τον πλατανια δηλαδη?
και ποιος σου ειπε ρε μαγκα οτι με αυτους θα παρεις Αρσεναλ και μπάγερν? το Μεσι να φερεις δύσκολα θα το κάνει...παρόλα αυτά ποσα επισημα ματσ εχουν γίνει? μόλις 5 και δεν εχουν παιξει ολοι σε ολα.. πχ ο Ερνάνι μονο αλαγή μπηκε λιγα λεπτα΄..φαινεται να ξέρει μπάλα όπως πιστευω και ο Σεμπά, ο Πάρντο που εχει παιξει σε ολα δεν ξέρω αν ειναι καλυτεροςσ του Ντοσεβί..
ειδικα οπως έπνιξε τα 2 γκολ του Φορτούνη ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πως να ξυπνήσουν αυτοι με δεδομένα τα παιχνίδια στην ελλαδα;τι νωρις ρε δυο μηνες μηναν ακομη για το ch l μεθαυριο παιζουμε με αρσεναλ να τους περιμενουμε να παρουν μπρος με τον πλατανια δηλαδη?
συμφωνώ εν μέρει...κι εγώ θέλω τον Ολυμπιακό πιό ανταγωνιστικό στην Ευρώπη..αλλά εντάξει ειναι πολύ δυσκολο να κτυπήσει ομάδεσ τύπου Μπάγιερν με 600 εκ. μπάτζετ και εμεις με 50εκ. παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι πήρε άχρηστους παίκτες.. ίσως στην άμυνα να ΄ηθελε κάτι καλύτερο στα σέντερ μπακ και δεν ξέρω τι θα βγουν οι δύο φορ..οπωτε πηραμε παιχτες για εδω
αρα τον προεδρο δεν τον νοιαζει το chl
καλως
αμα ειναι ετσι ομως ας βαζει ελληνες και μη χαλαει τζαμπα λεφτα σε μανατζαραιους για να φερει ολους τους αχρηστους
ο ερνανι σημερα ηταν μηδεν ο παρντο μονο τρεχει κανει προσπαθει αλλα δεν το χει ειναι και χοντρος
τι λεσ ρε καραγκιοζη πόσο χρονών εισαι? ειμαι 45 ετων και παρακολουθω την ομαδα συνεχως απο το 1985 με ερυθρολευκες στρατιες συνδεσμους ταξιδια εσωτερικο και εξωτερικο.. και φυσικα εχω διαρκειας τουλαχιστον 20 χρονια τωρα..φυσικα δεν γιναμε προπονηταραδες αλλα γνωμη θα εχουμε για το τι μας πασαρει ο καθε Μαρινακης.. εσυ οταν πας γηπεδο δεν βλεπεις ,μπαλα? ολα σου αρεσουν? τραβα γαμησουΤρυπιοι προπονηταραδες του καναπε σας χυνω στην μαπα μετα απο 6,5 ωρες βροχης που φαγαμε για να γυρισουμε απο την Ξανθη.
εχετε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα παλιοκαραγκιοζηδες.
ο φιλαθλος-οπαδος ακολουθει την ομαδα οπου μπορει,για να την εμψυχωνει επι 120 λεπτα κ οχι για να υποκαθιστα τον προπονητη κ οποιον αλλο επαγγελματια εχει προσλαβει η ομαδα.
τραβατε γαμηθειτε παρακατω λοιπον,αφου η πλειονοτητα σας οχι μονο δεν ξερει που πεφτουν τα γηπεδα που αγωνιζονται οι ομαδες μας σε ολα τα αθληματα,αλλα δεν ειναι ουτε καν μελη στον ερασιτεχνη,ομως σε συνεχη κ μονιμη βαση εχει αποψη για τα παντα.
και ο γλιτσας καπου τοσο ειναι...τι λεσ ρε καραγκιοζη πόσο χρονών εισαι? ειμαι 45 ετων και παρακολουθω την ομαδα συνεχως απο το 1985 με ερυθρολευκες στρατιες συνδεσμους ταξιδια εσωτερικο και εξωτερικο.. και φυσικα εχω διαρκειας τουλαχιστον 20 χρονια τωρα..φυσικα δεν γιναμε προπονηταραδες αλλα γνωμη θα εχουμε για το τι μας πασαρει ο καθε Μαρινακης.. εσυ οταν πας γηπεδο δεν βλεπεις ,μπαλα? ολα σου αρεσουν? τραβα γαμησου
ο καθε Μαρινακης?τι λεσ ρε καραγκιοζη πόσο χρονών εισαι? ειμαι 45 ετων και παρακολουθω την ομαδα συνεχως απο το 1985 με ερυθρολευκες στρατιες συνδεσμους ταξιδια εσωτερικο και εξωτερικο.. και φυσικα εχω διαρκειας τουλαχιστον 20 χρονια τωρα..φυσικα δεν γιναμε προπονηταραδες αλλα γνωμη θα εχουμε για το τι μας πασαρει ο καθε Μαρινακης.. εσυ οταν πας γηπεδο δεν βλεπεις ,μπαλα? ολα σου αρεσουν? τραβα γαμησου
ενταξει ρε μαγκα ολυμπιακοι ειμαστε ολοι και λεμε την αποψη μας σαν φιλαθλοι σε καποιο φορουμ...ποσο χρονων εισαι? με το περασμα των χρονων θα δεις οτι αυτη η φανατιλα οτι θα φθινει..ενοειται οτι ο Μαρινακης και ο Κοκαλης εχουν προσφερει πολλα ειδικα ο δευτερος αλλα θα λεμε και τα στραβα..ο καθε Μαρινακης?
κοτουλα αυτα που γραφεις εδω,τα λες κ στο πεταλο?
κ μπαλα βλεπω κ πολλα δεν μου αρεσουν κ θα ηθελα να εχω μπατζετ 900 μυρια κ πολλα ακομη.
πανω απ ολα ομως ειμαι ευγνωμων στον θειο κ τον συνεχιστη του βαγγελα,γιατι μου εδωσαν την δυνατοτητα να γαμαω ασαλιωτα επι σειρα ετων τα εγχωρια πουτανακια μου.
κ βεβαια τις αποψεις μου τις εκφραζω στον συνδεσμο,στ αδελφια που κανω μαζι τους χιλιομετρα κ οχι δημοσια σαν την τελευταια ξυνη ψωλαρπαχτρα,γιατι τα εν οικω μη εν δημω.
συνεχισε τωρα το κλαμα γιατι ο καθε Μαρινακης εχει 5 στα 5 πρωταθληματα κ 3 κυπελλα κ τα υπολοιπα στο πεταλο αν εχεις τα παπαρια να το παμε παραπερα
Ο Μαρινάκης πράγματι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά
Και φέτος ειδικά διόρθωσε και το λάθος που έκανε πέρυσι δίνοντας αρκετούς παίκτες αν και αυτό ακόμη συζητείται
Ίσως το λάθος ήταν ότι δεν πήρε ανάλογους παίκτες για να τους αναπληρωσει
Χτες η ομάδα για πρώτη φορά μ έκανε αισιόδοξο
Απο εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να βριζόμαστε και μεταξύ μας
οι βαζελογαυροι γκρινιαζουν διαρκως στα ραδιοφωνα κ στο ιντερνετ.ενταξει ρε μαγκα ολυμπιακοι ειμαστε ολοι και λεμε την αποψη μας σαν φιλαθλοι σε καποιο φορουμ...ποσο χρονων εισαι? με το περασμα των χρονων θα δεις οτι αυτη η φανατιλα οτι θα φθινει..ενοειται οτι ο Μαρινακης και ο Κοκαλης εχουν προσφερει πολλα ειδικα ο δευτερος αλλα θα λεμε και τα στραβα..
μαθαινει.Ο Μαρινάκης πράγματι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά
Και φέτος ειδικά διόρθωσε και το λάθος που έκανε πέρυσι δίνοντας αρκετούς παίκτες αν και αυτό ακόμη συζητείται
Ίσως το λάθος ήταν ότι δεν πήρε ανάλογους παίκτες για να τους αναπληρωσει
Χτες η ομάδα για πρώτη φορά μ έκανε αισιόδοξο
Απο εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να βριζόμαστε και μεταξύ μας