- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.113
- Πόντοι
- 17.085
Πρόπερσι άλλο.
το μεγαλυτερο προβλημα χθες ηταν τα χαφ ο σαλινο σαν επιλογη τον δικαιωσε τον σιλβα αλλα το παιδι δεν ειναι η θεση του εκει ο κασαμι ο οποιος ειναι πολυ καλος παικτης τον εχει φαει το ψωλοβροντι στην ψαρου τιποτα απολυτως απολυτο μηδενικο με μανιατη στα καλα του και μιλιβογιεβιτς ο ολυμπιακος θα ταν αλλος και το παιχνιδι αλλο οι παικτες που εχει γενικα ειναι καλοι αλλα οσο συνεχιζει αυτο το βιολι με μεταγραφες το τελευταιο δευτερολεπτο και αλλαγμενη την μιση ομαδα δεν πας πουθενα οταν αρχιζει η ομαδα να δενει εσυ εισαι πια εξω .εν ολιγοις ο γαυρος ειναι σαν τον παλαι ποτε εραστη που το βιαγκρα το παιρνει οταν η πουτανα εχει φυγει απ το δωματιο
φοβερο δεσιμο ο μιτσελ.Aπογοητευτικος ο Ολυμπιακος
Δυστυχως ο Σιλβα εκανε το λαθος να παιξει αμυντικα για να μην φαει τρια και τεσσερα γκολ τα οποια εφαγε
Ακουσε δηλαδη τις φωνες των δημοσιογραφων και οχι την δικη του
Αλλα ετσι ειναι και στην ζωη,προχωρας μονο οταν ακους τη φωνη της καρδιας σου και οχι των υπολοιπων
Επρεπε να παιξει επιθετικα με συστημα 4-3-3 διχως τον σαλινο αλλα με τον φορτουνη αριστερα και τον ντομινγκεζ στα χαφ η' μ εναν απο τους δυο στα χαφ και ενα εξτρεμ αριστερα
Παλι θα ησουν προσεκτικος με τις γραμμες κοντα και τα εξτρεμ κοντα στα μπακ αλλα θα ειχες καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας και θα ησουν πιο γρηγορος και επικινδυνος
Στο dna του ολυμπιακου ειναι να παιζει επιθετικα,να ειναι δυναμικος και να μην φοβαται
Γι αυτο εδεσαν πολυ καλα με την ομαδα οι δυο προηγουμενοι ισπανοι προπονητες,Μιτσελ και Βαλβερδε οι οποιοι επισης ηταν δυναμικοι και ακομπλεξαριστοι με οποιαδηποτε ομαδα και αν επαιζαν
Οταν φοβασαι λεγεσαι αλλη ομαδα
Ακομη και ποδοσφαιρικα οταν η μπαγερν εχει τοσες απουσιες,το κτυπας το παιχνιδι αφου ουσιαστικα ο Λεβαντοφσκι με τον Μιλερ ειναι οι απειλες
Υ.Γ Ο Ρομπερτο δεν μου αρεσε καθολου χτες,εχει χασει κατι απο την ταπεινοτητα του χαρακτηρα των δυο προηγουμενων χρονων
αυτο κανουν κ πρεπει να κανουν οι ηγετες,αρχηγοι.Μου αρέσει που ο Βαγγέλας έλεγε ότι θα νικήσουμε
Τώρα με την νική που έκαναν οι Κροάτες άμα δεν τους πάρουμε εντός και εκτός δεν πάμε ούτε europa league
Κρίμα εχθές η ομάδα ήταν ένα σκορποχώρι.Μου θύμησε Βαλένθια,Λυών κλπ
Και τότε ήταν η ομάδα σκορποχώρι αλλά βάζαμε και γκολ..Εχθές η Μπάγερν έπαιζε με σβηστές τις μηχανές..Ασύνδετη η ομάδα εχθές και αυτός ο Πάρντο δεν κάνει είναι μεγάλη απάτη..Του Σίλβα του βγήκε η επιλογή να βάλει τον Σαλίνο στα χαφ
Η λογική λέει ότι θα τερματήσουμε 4οι.
Aπογοητευτικος ο Ολυμπιακος
Δυστυχως ο Σιλβα εκανε το λαθος να παιξει αμυντικα για να μην φαει τρια και τεσσερα γκολ τα οποια εφαγε
Ακουσε δηλαδη τις φωνες των δημοσιογραφων και οχι την δικη του
Αλλα ετσι ειναι και στην ζωη,προχωρας μονο οταν ακους τη φωνη της καρδιας σου και οχι των υπολοιπων
Επρεπε να παιξει επιθετικα με συστημα 4-3-3 διχως τον σαλινο αλλα με τον φορτουνη αριστερα και τον ντομινγκεζ στα χαφ η' μ εναν απο τους δυο στα χαφ και ενα εξτρεμ αριστερα
Παλι θα ησουν προσεκτικος με τις γραμμες κοντα και τα εξτρεμ κοντα στα μπακ αλλα θα ειχες καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας και θα ησουν πιο γρηγορος και επικινδυνος
Στο dna του ολυμπιακου ειναι να παιζει επιθετικα,να ειναι δυναμικος και να μην φοβαται
Γι αυτο εδεσαν πολυ καλα με την ομαδα οι δυο προηγουμενοι ισπανοι προπονητες,Μιτσελ και Βαλβερδε οι οποιοι επισης ηταν δυναμικοι και ακομπλεξαριστοι με οποιαδηποτε ομαδα και αν επαιζαν
Οταν φοβασαι λεγεσαι αλλη ομαδα
Ακομη και ποδοσφαιρικα οταν η μπαγερν εχει τοσες απουσιες,το κτυπας το παιχνιδι αφου ουσιαστικα ο Λεβαντοφσκι με τον Μιλερ ειναι οι απειλες
Υ.Γ Ο Ρομπερτο δεν μου αρεσε καθολου χτες,εχει χασει κατι απο την ταπεινοτητα του χαρακτηρα των δυο προηγουμενων χρονων
αυτο φιλε λεγεται ροη δουλευεται στην προπονηση καιρο και καποια στιγμη αν οι παιχτες ειναι σοι το βγαζουν στο γηπεδο δεν μπορεις να πετας μες το γηπεδο εναν που δεν ξερει ακομα πως να παει απο το σπιτι του στο ρεντη και να περιμενεις να παρει μερος σε συστημα που δεν εχει δουλεψειαν δε φοβόσουνα δεν θα έχανες 1-4 όπως έχασες πρόπερσυ από την παρί αλλά 1-8...διότι η μπάγερν δεν σταματά μέχρι το τέλος..σε χτυπάει σα χταπόδι μεχρι τις καθυστερήσεις γιατί βλέπουν αλλιώς το άθλημα και γενικά τον αθλητισμό..αυτό που ήταν απαράδεκτο χθές σε σχέση με τον ολυμπιακό του βαλβέρδε κυρίως και του μίτσελ εν μέρει ήταν το γεγονός ότι δεν απείλησες ποτέ τον αντίπαλο παρά μόνο από συγκυρίες και δεν άλλαξες πάνω από 2-3 πάσες..μετά πούλημα στο πουθενά ή πάσα στον...Νόιερ..
ολα αυτα θα ηταν αλλιως στο τεταρτο επισημο παιχνιδι αν βεβαια ειχες αναλαβει εσυ προεδρος κ φυσικα προπονητης.αν δε φοβόσουνα δεν θα έχανες 1-4 όπως έχασες πρόπερσυ από την παρί αλλά 1-8...διότι η μπάγερν δεν σταματά μέχρι το τέλος..σε χτυπάει σα χταπόδι μεχρι τις καθυστερήσεις γιατί βλέπουν αλλιώς το άθλημα και γενικά τον αθλητισμό..αυτό που ήταν απαράδεκτο χθές σε σχέση με τον ολυμπιακό του βαλβέρδε κυρίως και του μίτσελ εν μέρει ήταν το γεγονός ότι δεν απείλησες ποτέ τον αντίπαλο παρά μόνο από συγκυρίες και δεν άλλαξες πάνω από 2-3 πάσες..μετά πούλημα στο πουθενά ή πάσα στον...Νόιερ..
Για τους λοιπους που κραζουν κ προπονητολογουν τι να πεις?
Γηπεδακι σκατε?
Κανα παιχνιδι του ερασιτεχνη βλεπετε?
Το μελινα μερκουρη,το καπαγερωφ,το κλειστο της γλυφαδας,ξερετε που πεφτουν τι χρωμα εχουν?
μελη εισαστε?
Τσου ρε που εχετε κ αποψη ολυμπιακαρες του καναπε.
Ολο τον χρονο μιρλα κ καθε μαη πανυγηρια με αρχιδια αλλων.
καθε ημερα πανηγυριζω που ειμαι Ολυμπιακος και τους πηγαινω ολους ασαλιωτα σε ολα τα αθληματα,απο φετος και στο γυναικειο μπασκετ.εσύ τον μάη πανηγυρίζεις?
να κατουρας που και που τυπεκαθε ημερα πανηγυριζω που ειμαι Ολυμπιακος και τους πηγαινω ολους ασαλιωτα σε ολα τα αθληματα,απο φετος και στο γυναικειο μπασκετ.
καθε ημερα πανηγυριζω που ειμαι Ολυμπιακος και τους πηγαινω ολους ασαλιωτα σε ολα τα αθληματα,απο φετος και στο γυναικειο μπασκετ.
Εγώ πάντως είδα έναν Ολυμπιακο αχρωμο , χωρίς πάθος , χωρίς να μπορεί να ανταλλάξει μια σωστή πάσα / μπαλια.
Τίποτα , είδα ένα τίποτε.