Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Ειχα πάρει φανέλα ρίμπο με πόντους τότε. Την χαρίζω τώρα και δεν την παίρνει κανείς χαχαχαχ
πριν πάνε στην Πειραιώς εξαργύρωσα τους τελευταίου πόντους με μπάλα με τις υπογραφές τον παιχτών.
εγω τους τελευταίους 800 πόντους εξαργύρωσα και  πηρα κορνίζα σαβιολα... :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Μπερμπατοφ νενε και Κέβιν άμα ερθουν θα πέσουν τα τσιμέντα..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Βόμβα» Χάκετ ο Ολυμπιακός! :rockon:
Η κρίση δεν πτοεί τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ.Σύμφωνα με το Eurohoops,ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ είναι έτοιμος να υπογράψει για Με τον καλύτερο τρόπο ετοιμάζεται να καλύψει ο Ολυμπιακός το κενό του Κώστα Σλούκα. Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Ντάνιελ Χάκετ είναι προ των πυλών των «ερυθρόλευκων», καθώς είναι κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων.

Ο 28χρονος άσος (1,98μ.) αποχώρησε από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και αρχικά είχε πρόθεση να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Προ ημερών είχε αποκαλύψει επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως οι Πειραιώτες κινήθηκαν και δεν τον άφησε ασυγκίνητο το ενδιαφέρον.

Ο δύο φορές πρωταθλητής Ιταλίας, που θα αγωνιστεί και με την εθνική του ομάδα στο Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου), είναι ένας ολοκληρωμένος περιφερειακός παίκτης, ικανός να δημιουργήσει, να σκοράρει και να αμυνθεί. Ο χαρακτήρας του είναι αρκετά εκρηκτικός, πάντως, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε τιμωρηθεί με πολύμηνο αποκλεισμό επειδή εγκατέλειψε την εθνική Ιταλίας, ενώ στη διάρκεια της ημιτελικής σειράς με την Σάσαρι έχασε δύο ματς λόγω τιμωρίας για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των διαιτητών.

Φέτος είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα. 1+1 έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων.  :rockon: :rockon:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
και εγω αυτο πιστευω τυπε.για εμενα παντως που ειμαι του πεταλου οι τιμες ειναι πολυ καλες

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ προμηθεύτηκα σήμερα  :sunglasses:

Ξηγήθηκε άριστα η διοίκηση φέτος στις τιμές.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ακούγεται πολύ ότι θα πάρουμε για άσο τον Χάκετ! Αν γίνει είναι πολύ μεγάλη μεταγραφή. Ο τύπος είναι παιχτούρα και τρελαμένος κάτι που χρειάζεται για τα δύσκολα ματς! Δεν θέλουμε παίχτες κοτόπουλα!  :rockon:
Η επόμενη κίνηση είναι να πάρουμε έναν αμερικάνο τετράρι καλύτερο από Πετγουει! Ο Στρόμπερι που πήραμε από την Καρσίγιακα είναι καλός παίχτης! Αμυντικά είναι πολύ ζόρικος αντίπαλος και βγάζει απίστευτη ενέργεια! Καλά για τον Γιανγκ τα έχω πει ο τύπος σε λίγα χρόνια θα παίζει NBA, τα σωματικά του προσόντα είναι για εκεί απλά ακόμα είναι λίγο άμπαλος για να παίξει NBA. Αμυντικά και στα ριμπάουντ πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά, η αποστολή για την Αυστρία :

Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ.

Από αυτούς οι μισοί ενδέχεται να πάρουν πόδι :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom