pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ότι έκανε και ο Ριβάλντο ο Κοβάσεβιτς και ο Γκόγκιτς
ιεροσυλια τυπε αυτες οι συγκρισεις
που επαιζε περυσι,τι χρονια εκανε?
Ότι έκανε και ο Ριβάλντο ο Κοβάσεβιτς και ο Γκόγκιτς
Κατάρ και τον γενάρη πήγε Γουέστ Χαμ και έπαιζε 20 λέπταιεροσυλια τυπε αυτες οι συγκρισεις
που επαιζε περυσι,τι χρονια εκανε?
εγω τους τελευταίους 800 πόντους εξαργύρωσα και πηρα κορνίζα σαβιολα...Ειχα πάρει φανέλα ρίμπο με πόντους τότε. Την χαρίζω τώρα και δεν την παίρνει κανείς χαχαχαχ
πριν πάνε στην Πειραιώς εξαργύρωσα τους τελευταίου πόντους με μπάλα με τις υπογραφές τον παιχτών.
Κατάρ και τον γενάρη πήγε Γουέστ Χαμ και έπαιζε 20 λέπτα
έτσι όταν το κατέχει το τόπι ακόμα και σε αυτή την ηλικία θα κανει διαφορα...στα 33 ποσο ειναι τι να κανει τυπε?
Γιατί ο Ριβάλντο που έπαιζε πριν έρθει;αποθαρρυντικα, θυμαμαι που τον θελαμε χρονια τωρα
έλα ντε γιατί ο γκογκα και ο Ντάρκο...υποτίθεται τελειωμένοι ήταν...ειδικά στο γκογκα γελαγανε...Γιατί ο Ριβάλντο που έπαιζε πριν έρθει;
Μακάρι θα είμαστε φωτιά μπροστά..Εγώ θα ήθελα και Μήτρογλου να πάρουμεΜπερμπατοφ νενε και Κέβιν άμα ερθουν θα πέσουν τα τσιμέντα..
Μακάρι θα είμαστε φωτιά μπροστά..Εγώ θα ήθελα και Μήτρογλου να πάρουμε
και εγω αυτο πιστευω τυπε.για εμενα παντως που ειμαι του πεταλου οι τιμες ειναι πολυ καλεςΔύσκολα θα ξεπεράσουμε τα 7-8 χιλιάρικα φέτος
κομπλε ειμαστε τυπε,πρωτοι θα βγουμε ανεταθα μπορούσε να ήταν και καλύτερος ο όμιλος
και εγω αυτο πιστευω τυπε.για εμενα παντως που ειμαι του πεταλου οι τιμες ειναι πολυ καλες
Μάλλον ψάχνει ρευστό η ομάδα τύπε λόγω των capital controls
Εγώ προμηθεύτηκα σήμερα
Ξηγήθηκε άριστα η διοίκηση φέτος στις τιμές.
Μάλλον ψάχνει ρευστό η ομάδα τύπε λόγω των capital controls