Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Στην έριναλ και στη wild rose εννοείς;
Σιγα μην τα φαει στον Λιλα και τον Ιπποτη
Στην έριναλ και στη wild rose εννοείς;
όταν τρωνε φαπες κλαινε...πραγματικά εξοργιστικός Σπυρόπουλος. Σε ματς της πλάκας κατάφερε να μας σπάσει τα νεύρα.
oι επονομαζομενες και ως εσωτερικες τυπενα τες οι μεταγραφες!
«Επιστρέφει ο Σέποβιτς»
Η επιστροφή του Μάρκο Σέποβιτς στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι αυτήν τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τους Ισπανούς.
απο που το εμαθες αυτο τυπε?Υπάρχει έντονη φημολογία αυτή τη στιγμη οτι ο ΟΣΦΠ παει να "κλέψει" τον Νομπόα απο τον ΠΑΟΚ!
ο ουσερο θα ειναι ρε τυπεΑπο το gazzetta.gr. Δεν τον κατονομάζουν ευθέως αλλά μιλούν για σφήνα του ΟΣΦΠ σε κλεισμένο παίκτη άλλης ομάδας. Οι περισσοτεροι έχουν σκεφτεί τον Νομπόα.
ο ρανιερις ηταν εκτος τοπου . τον ακουγα κ ελεγα το τελος του θα ρθει συντομαελπιζω να μην εχουμε τα αποτελεσματα που ειχε η εθνικη ελλαδος μετα την προσληψη του ρανιερι
ο ρανιερις ηταν εκτος τοπου . τον ακουγα κ ελεγα το τελος του θα ρθει συντομα
δεν ξερω αλλα το πορνοενστικτο μου λεει να δωσουμε χρονο στον νεο προπονητη του θρυλεων
ο πορτογαλος εχει καποιες επιτυχιες οποτε ισως βγει κατι καλοΔε νομίζω να έχουμε άλλη επιλογή...
σωστο...
αρχίδια μεταγραφές θα κάνουμε μου φαίνεται. :S Να δει λέει πρώτα ο προπονητής την ομάδα δυό-τρία επίσημα παιχνίδια και άμα είναι τον ενισχύουμε. :S