Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σας αρεσει δεν σας αρεσει mvp της euroleague ειναι οναβαρο
ολα τα αλλα ειναι ρλληνικες αλχημειες στα πλαισια του λιβανισματος του ΄΄διαμαντιου''  :jerking:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σας αρεσει δεν σας αρεσει mvp της euroleague ειναι οναβαρο
ολα τα αλλα ειναι ρλληνικες αλχημειες στα πλαισια του λιβανισματος του ΄΄διαμαντιου''  :jerking:

ποιος ανέφερε τον όρο mvp; ότι θέλει λέει ο καθένας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στην θέση 31 αν είδα καλά στο site... και λοιπόν;
μιλάμε έχεις τρομερό θέμα με τον δδ...

:2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ειδες στο αρχικο μου ποστ να εχω θεμα με τον πουτανογεννημενο η με την καριολα που επιχειρει να κανει το ασπρο μαυρο;  :think:
παλι εκτος θεματος εισαι...
ο χλεμπονιαρης παιζει μπασκετ και καλως η κακως εχει την πορεια του που σαφως εγω δεν μπορω να αμφισβητησω....
την πουτανα το κακεκτυπο του γκαιμπελς ομως μπορω...
αραγε αντιλαμβανεσαι τιποτα απο αυτα που λεω ;  :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εσυ ειδες στο αρχικο μου ποστ να εχω θεμα με τον πουτανογεννημενο η με την καριολα που επιχειρει να κανει το ασπρο μαυρο;  :think:
παλι εκτος θεματος εισαι...
ο χλεμπονιαρης παιζει μπασκετ και καλως η κακως εχει την πορεια του που σαφως εγω δεν μπορω να αμφισβητησω....
την πουτανα το κακεκτυπο του γκαιμπελς ομως μπορω...
αραγε αντιλαμβανεσαι τιποτα απο αυτα που λεω ;  :think:

εσύ αντιλαμβάνεσαι αυτά που λες;;; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ποιος ανέφερε τον όρο mvp; ότι θέλει λέει ο καθένας...

Από καταβολής Euroleague και σε ό,τι αφορά τη λίστα με τους εν ενεργεία παίκτες, στο ΤΟΡ5 με τους [size=30pt]MVP[/size] της διοργάνωσης βρίσκονται τρεις Έλληνες. Δείτε ποιοι είναι αυτοί, αλλά και πώς ο Διαμαντίδης περνά τον Ναβάρο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Από καταβολής Euroleague και σε ό,τι αφορά τη λίστα με τους εν ενεργεία παίκτες, στο ΤΟΡ5 με τους [size=30pt]MVP[/size] της διοργάνωσης βρίσκονται τρεις Έλληνες. Δείτε ποιοι είναι αυτοί, αλλά και πώς ο Διαμαντίδης περνά τον Ναβάρο.

οκ πάσο δεν το πρόσεξα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Να το πούμε κι εδώ. www.sport24.gr/Columns/Labiris/h-ypothesh-loyloydiwn.3193035.html]Σαν σήμερα, το 1975 ο ιδρυτής του Ολυμπιακού, Γ. Ανδριανόπουλος ψηφίζει υπέρ της απαλλαγής του Παναθηναϊκού για την υπόθεση δωροδοκίας σε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή.[/url] Μια απ' τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία μας. Λάθος που γεμίζει ντροπή κάθε Ολυμπιακό και που δύσκολα συγχωρείται ακόμα κι αν πρόκειται για έναν εκ των ιδρυτών του Συλλόγου μας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο μοϊκανος αναφέρει τα ίδια κριτήρια... τι δεν καταλαβαίνεις;
ειναι δυνατον να εχουν ολοι τον ιδιο αριθμο αγωνων;
προφανως ειναι πρωτοβουλια της πουτανας οι 150 αγωνες για να αποκλειστει φερ ειπειν ο λαγκφορντ αλλα και αλλοι...
ντιμη αν δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι προσπαθωντας ν δικαιολογησεις μια πουτανα που θελει να κανει το ασπρο μαυρο τι να σου πω;
ειπα απο την αρχη...
υπαρχει η λιστα με τους mvp
ουτε εν ενεργεια ουτε συνταξιουχους ουτε μεσους ορους ουτε τιποτα...
οποιος συμμετειχε απο καταβολης γιουρολιγκ στον θεσμο προσμετραται...
και πρωτος ειναι ο ναβαρο...τελος...
τα υπολοιπα ειναι τεχνασματα και τρυκ των εργολαβων υπηετων -λειτουργων του συλλογου που ειναι ''πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος'' και εχει ημερομηνια ιδρυσης το 1908
:2funny:  :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Να το πούμε κι εδώ. www.sport24.gr/Columns/Labiris/h-ypothesh-loyloydiwn.3193035.html]Σαν σήμερα, το 1975 ο ιδρυτής του Ολυμπιακού, Γ. Ανδριανόπουλος ψηφίζει υπέρ της απαλλαγής του Παναθηναϊκού για την υπόθεση δωροδοκίας σε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή.[/url] Μια απ' τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία μας. Λάθος που γεμίζει ντροπή κάθε Ολυμπιακό και που δύσκολα συγχωρείται ακόμα κι αν πρόκειται για έναν εκ των ιδρυτών του Συλλόγου μας.
το εγραψα μια σελιδα πριν, αλλα ο χριστιδης ειναι απασχολημενος ν' αποδειξει οτι η μπακουλη ειναι ερωτευμενη με το διαμαντιδη :P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Να το πούμε κι εδώ. www.sport24.gr/Columns/Labiris/h-ypothesh-loyloydiwn.3193035.html]Σαν σήμερα, το 1975 ο ιδρυτής του Ολυμπιακού, Γ. Ανδριανόπουλος ψηφίζει υπέρ της απαλλαγής του Παναθηναϊκού για την υπόθεση δωροδοκίας σε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή.[/url] Μια απ' τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία μας. Λάθος που γεμίζει ντροπή κάθε Ολυμπιακό και που δύσκολα συγχωρείται ακόμα κι αν πρόκειται για έναν εκ των [size=20pt]ιδρυτών του Συλλόγου μας. [/size]
αυτο αρκει για να μη ξεστομισω οτι μου ερχεται στο στομα αυθορμητα...
βεβαια ισως τοτε να μην ειχαν αντιληφθει το μεγεθος της βρωμιας και της δυσωδιας του συγκεκριμενου σωματειου (δυσκολο αλλα τι αλλο να πω) ...
παραμενει παντως μαυρη σελιδα στην ιστορια του ολυμπιακου αυτη η ψηφος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το εγραψα μια σελιδα πριν, αλλα ο χριστιδης ειναι απασχολημενος ν' αποδειξει οτι η μπακουλη ειναι ερωτευμενη με το διαμαντιδη :P
το ειδα ρε...το ειδα...σωστος...θα εγραφα αλλα προεχει το θεμα με τον ντιμη...
εχει το νοου χαου να με οδηγει στα ορια ...ειναι ταλεντο  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ειναι δυνατον να εχουν ολοι τον ιδιο αριθμο αγωνων;
προφανως ειναι πρωτοβουλια της πουτανας οι 150 αγωνες για να αποκλειστει φερ ειπειν ο λαγκφορντ αλλα και αλλοι...
ντιμη αν δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι προσπαθωντας ν δικαιολογησεις μια πουτανα που θελει να κανει το ασπρο μαυρο τι να σου πω;
ειπα απο την αρχη...
υπαρχει η λιστα με τους mvp
ουτε εν ενεργεια ουτε συνταξιουχους ουτε μεσους ορους ουτε τιποτα...
οποιος συμμετειχε απο καταβολης γιουρολιγκ στον θεσμο προσμετραται...
και πρωτος ειναι ο ναβαρο...τελος...
τα υπολοιπα ειναι τεχνασματα και τρυκ των εργολαβων υπηετων -λειτουργων του συλλογου που ειναι ''πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος'' και εχει ημερομηνια ιδρυσης το 1908
:2funny:  :2funny:

εσύ ξεφτιλίζεσαι μαν... μου είπε ο μοϊκανός πως υπάρχουν και άλλοι παίχτες με τα ίδια κριτήρια δηλαδή πάνω από 150 αγώνες και να είναι εν ενεργεία... όταν ρώτησα ποιοι είναι αυτοί με παρέπεμψε σε ποστ και είπε πως δεν είχε δει καν το λινκ της ευρωλίγκας...

χρειάζεται να σου εξηγήσω κάτι άλλο;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το ειδα ρε...το ειδα...σωστος...θα εγραφα αλλα προεχει το θεμα με τον ντιμη...
εχει το νοου χαου να με οδηγει στα ορια ...ειναι ταλεντο  :2funny:

όχι δεν είμαι εγώ το θέμα αλλά η παγκόσμια προπαγάνδα υπερ του παο από όλο το ιντερνετ!!!!
ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
όχι δεν είμαι εγώ το θέμα αλλά η παγκόσμια προπαγάνδα υπερ του παο από όλο το ιντερνετ!!!!
ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
ρε ντιμη εχεις χαζεψει τελειως?
η μπακουλη ειναι παγκοσμια προπαγανδα?

Επισκέπτης
παιδιά θυμίζω εκείνη την συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια του γκέρσον στην ΕΡΤ -χρονικά μετά το πέρασμά του στον γαύρο- που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν του έδινε ο πρόεδρος λευκή επιταγή να επιλέξει ποιόν παίκτη θα διάλεγε και είχε πει δίχως να το σκεφτεί διαμαντίδη

νομίζω δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα διάλεγαν για την ομάδα τους ναβάρο αντί διαμαντίδη στα φόρτε τους

επίσης θυμίζω για όποιον την είχε πετύχει συνέντευξη πριν από χρόνια του σιγάλα στην ΕΡΤ πάλι που του είχε ανοίξει ο δημοσιογράφος θέμα για διαμαντίδη και προσπαθούσε να τον εκθειάσει τι σωστός αθλητής που είναι και τέτοια και ο σιγάλας σκάει χαμογελάκι και αφήνει υπονοούμενο του τύπου εντάξει δεν είναι και το καλύτερο παιδί αλλά ας μην μιλήσω, ο δημοσιογράφος σάστισε λίγο και συνέχισε με άλλο θέμα :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι