- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 493
- Like
- 39.129
- Πόντοι
- 42.697
ναι ρε ντιμη...αυτο λεμε...η βαθμολογια της γιουρολιγκ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...εν ενεργεια η οχι ...και αυτη η καραπουταναρα βαζει μονη της διαφορετικα κριτηρια για να δειξει τον φτυσιδη παραπανω απο το ναβαρο...και αντε ο βουισιτς δεν ειναι εν ενεργεια...ο σπανουλης δεν ειναι ;και αυτος ειναι βασει μεσου ορου πανω απο το ναβαρο γιατι δεν το λεει;ρε συ μιλάει για τους εν ενεργεία παίχτες στην αρχή του άρθρου...
ναι ρε ντιμη...αυτο λεμε...η βαθμολογια της γιουρολιγκ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...εν ενεργεια η οχι ...και αυτη η καραπουταναρα βαζει μονη της διαφορετικα κριτηρια για να δειξει τον φτυσιδη παραπανω απο το ναβαρο...και αντε ο βουισιτς δεν ειναι εν ενεργεια...ο σπανουλης δεν ειναι ;και αυτος ειναι βασει μεσου ορου πανω απο το ναβαρο γιατι δεν το λεει;
ρε ντιμη τα πραγματα ειναι απλα...
εχει μια λιστα η γιουρολιγκ με τους μεχρι τωρα mvp ...βασει βαθμων ....ανεξαρτητως παιχνιδιων και μεσων ορων....βασει βαθμων ...και πρωτος ειναι ο ναβαρο...τωρα αν η καθε πουτανα αρχισει τα ετσι και τα αλλοιως μπορει να βγαλει και τον καβαδα ....
ελα τωρα ...αυτο λεω ...προπαγανδα γιατι θες να δικαιολογησεις;
η γιουρολιγκ λεει ναβαρο και η πουτανα φτυσιδη...ενταξει αν εσυ καλυπτεσαι ειναι προφανες οτι σε σενα απευθυνεται...οποτε δεν εχει νοημα και η συζητηση...
εξ'αλλου σε καποιυς απευθυνεται και καποιοι την διαβαζουν κσι συμφωνουν ;)
[-ντιμη θα σταματησω πριν ξεκινησω γιατι παλι θα κινδυνεψουμε να χαθουμε στη μεταφρασηόλο τα ίδια και τα ίδια...
στο μπάσκετ υπάρχουν λίστες με απόλυτα νούμερα και μέσους όρους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...
πως μπορείς να συγκρίνεις την επίδοση 2 παιχτών μου διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών; ο μέσος όρος είναι μια προσέγιση, θα μπορούσε να είναι και ο μέσος όρος ανά λεπτό συμμετοχής ή αναγωγή σε 40 λαπτά, κάτι που γίνεται στο ΝΒΑ
θα μου πεις εσύ έψαξε η συγκεκριμένη να βρει κάτι που να είναι από πάνω ο δδ; οκ μπορεί και να το έκανε, στην ελλάδα είναι το κοινό του site θέλει να γράψει κάτι που να γεμίσει τις γραμμές και να είναι και ευχάριστο... ψέμμα όμως δεν είναι...
το σχόλιο μου πηγαινε σε αυτό που έγραψες για τον βουισιτς...
[-ντιμη θα σταματησω πριν ξεκινησω γιατι παλι θα κινδυνεψουμε να χαθουμε στη μεταφραση
καταλαβα καλα που πηγαινε το σχολιο σου αρα δεν χρειαζεται επεξηγηση ;)
κατα δευτερον...η γιουρολιγκ που διοργανωνει το τουρνουα φτιαχνει διαφορες λιστες με βαθμολογιες ομαδων και παιχτων ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
και βασει της γιουρολιγκ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ πρωτος ειναι ο ναβαρο...
στην κυρια πουτανα προφανως αυτο δεν αρεσει ,παιρνει τη λιστα βαζει δικους της ορους και παρουσιαζει τον φτυσιδη πρωτο...
αυτο και τιποτα αλλο...
καλημερα καλη συνεχεια....
πως ειναι λαθος το σχολιο μου για τον βουισιτς οταν ειναι στη λιστα της γιουρολιγκα;είπε κανείς πως είναι επίσημο από την ευρωλίγκα αυτό; και πως οτιδήποτε διαφορετικό εκτός της ευρωλίγκας είναι προπαγάνδα;
για το ότι το σχόλιο σου για τον βούσιτς είναι λάθος, κουβέντα;
πως ειναι λαθος το σχολιο μου για τον βουισιτς οταν ειναι στη λιστα της γιουρολιγκα;
αυτη βαζει δικο της ορο και λεει ''εν ενεργεια''
ε ευρωλιγκα εχει στη λιστα ολους οσους εχουν παιξει...και αυτη για να βγαλει τον φτυσιδη πρωτο
1)βαζει μεσο ορο και οχι συνολικους βαθμους ...και
2)μιλαει απο μονη της για ΄΄εν ενεργεια''
με λιγα λογια βαζει ορους δικους της που δειχνουν πρωτο τον φτυσιδη...
ντιμη ...θα χαθουμε παλι...ειναι αμαρτια...κανε κλικ στο λινκ και διαβασε το πρωτο σχολιο...ο τυπος γραφει τα παντα ολα...σε μεσο ορο ,σε εν ενεργεια τα παντα...αν κοιτούσες τον μέσο όρο θα έλεγες πως πρώτος είναι ο πάρκερ, τόσο απλά...
ντιμη ...θα χαθουμε παλι...ειναι αμαρτια...κανε κλικ στο λινκ και διαβασε το πρωτο σχολιο...ο τυπος γραφει τα παντα ολα...σε μεσο ορο ,σε εν ενεργεια τα παντα...
η πουτανα μαγειρεψε φτυσιδη ενω αυτος δεν ειναι πουθενα...
σε παρακαλω βοηθα να μην χαθουμε και παραδεξου πως η καριολια εκανε μαγειρεμα...
το είδα το λινκ από την ευρωλίγκα αν εννοείς αυτό; στο 30+ νούμερο είναι ο δδ, αλλά οι απο πάνω του δεν παίζουν στην διοργάνωση...
έχεις ένα κόλλημα, ότι διαβάζεις σχετικά με δδ (το άλλο που λες το προσπερνώ!!) σου ανάβουν τα λαμπάκια...
είπα, η τύπισσα ήθελε να γράψει κάτι για να γεμίσει η γαμημένη η σελίδα της έψαξε και βρήκε αυτό... τι πέτυχε; να κάνεις το γαμημένο το κλικ και να ασχοληθείς...
δεν θα την δικαιολογήσω, προφανώς, αλλά δεν έχεις διαβάσει αναλύσεις στατιστικών σε διάφορα αθλήματα με φιλτράρισμα για τους "εν ενεργεία";
για να σε χαλαρώσω και λίγο, θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια με αλέφαντο στον πάγκο του οσφπ ρεπορτάζ που έλεγε πως είναι 4 μήνες αήττητος... με την υποσημείωση πως ανέλαβε μέσα μαϊου και μέχρι τα μέσα σεπτεμβρίου δεν είχε χάσει ακόμα ενώ είχε παίξει 4-5 ματς επίσημα...
![]()
μα ουτε καν στους εν ενεργεια με μεσο ορο δεν ειναι...μονος σου το ειπες ...ο παρκερ ειναι...
ρε ντιμη ελεος...
πες οτι γαμιεται η σκυλα και ταιζει σανο υπερ φτυσιδη και τερμα...
εκατο τα εκατο προπαγανδα στηριγμενη σε ψεμα...
παραδεξου το ρε γαμωτο ειναι δυσκολο ;![]()
Ρε μαλάκες στους εν ενεργεία κατά μέσο όρο πρώτος είναι ο Λάνγκφορντ, μετά Ρούντι, μετά Ντάνστον και μετά Διαμαντίδης.
αρα συμφωνεις με την πουτανα σωστα;σωστό αλλά έχει πολύ λιγότερους αγώνες
αρα συμφωνεις με την πουτανα σωστα;
ε πεστο ρε αδερφε να τελειωνουμε...
εξ'αλλου εγω ειπα απο την αρχη οτι σε καποιους απευθυνεται...
εισαι ενας απο αυτους ...περαστικα...
ΥΓ.ξεχασα...ξεχωριστος ορος μπακουλη- ντιμη...
εν ενεργεια αλλα να παιζουν στην διοργανωση![]()
![]()
τιποτα αλλο;
καμμια αλλη διευκρινηση; ;
εσεις στο τελος θα φτιαξετε μια λιστα με κριτηρια οπου θα ειναι μονος ο φτυσιδης και μετα θα πανηγυριζετε οτι ειναι πρωτος![]()
![]()