με την τελευταια ηττα στην ξανθη τοτε 1-0 ξεκινησε η αντεπιθεση.οι ζελες τοτε ητανε που κανανε σερι ηττες λιβαδεια αεκ εκτος,παοκ 0-2 και με μας με τον αμπτουν που το διακοψανε
το -7 δεν βρίσκω ρε συ... τουλάχιστον από το link...
με την τελευταια ηττα στην ξανθη τοτε 1-0 ξεκινησε η αντεπιθεση.οι ζελες τοτε ητανε που κανανε σερι ηττες λιβαδεια αεκ εκτος,παοκ 0-2 και με μας με τον αμπτουν που το διακοψανε
το ξερω...εγω το εχω ρυθμισει...για ολους...θα επικοινωνησω εγω μαζι σου ;)Χρηστίδη δεν μπορώ να σου στείλω pm .
ρε πουστη ντιμη αληθεια τωρα...
καμμια μερα θα σπασω στα αληθεια το κεφαλι μου σε κανα τοιχο και οχι μονο εικονικα στο μπου....
και θα φταις εσυ για αυτο...
ειναι δυνατον να γαμαει το υπερμουνι ο γιος του σαββα και να μην ειμαστε ολοι οι γαυροι με φουσκωμενα τα στηθια απο περηφανια;;
τι ερωτηση ηταν αυτη ;
εχω πει χιλιες φορες και στον ΑΝΤΙ και στον ΑΛΕΞ...χιλια ευχαριστω για το τεραστιο σαιτ που δημιουργησαν...Αχαχαχαχαχαχαχαχά....τι έγραψες πάλι....
Δηλαδή όταν ο Καρεμπέ(ς)...γαμούσε την Σκλεναρίκοβα,πάλι υπερήφανοι ήσασταν....?
Πρώτη φορά ακούω να είναι υπερήφανος,επειδή κάποιος της ομάδας γαμάει ωραίο μουνί.....
εχω πει χιλιες φορες και στον ΑΝΤΙ και στον ΑΛΕΞ...χιλια ευχαριστω για το τεραστιο σαιτ που δημιουργησαν...
οαση στην δυσκολη καθημερινοτητα με τα χιλια προβληματα....
να ειστε καλα και εσεις ολοι που συμετεχετε με τον τροπο σας και συναινειτε να γινεται καθε μερα και πιο διασκεδαστικο το μπου
σε ποιο σημειο ακριβως του ποστ μου αναφερεσαι;Το αυτό...
ναι αλλα ειδες ποια γαμαει ο γιος του ;Kαλά ρε μαλάκες?Η Ελένη Κόκκαλη ,ήταν παντρεμένη με Σάββα και του μετά την πήρε ο Σώκρατες γνωστός και ως Κρόκους??Σαββα κερατούκλη,για αυτό είσαι μέσα στα νεύρα??
ναι αλλα ειδες ποια γαμαει ο γιος του ;
ξερουμε τυπε ποτε χωρισε η Ελενη το Σαββα για το Μεγαλο;Kαλά ρε μαλάκες?Η Ελένη Κόκκαλη ,ήταν παντρεμένη με Σάββα και του μετά την πήρε ο Σώκρατες γνωστός και ως Κρόκους??Σαββα κερατούκλη,για αυτό είσαι μέσα στα νεύρα??
ναι αλλα οσο πιο τελεια ειναι τοσο μπορεις να βγαλεις γουστα πανω της ...φανταζεσαι να της καταστρεφεις το τελιο μακιγιαζ με τονους καυτου σπερματος;Xristidi7,ωραία γκόμενα...αλλά παραείναι τέλεια!Αυτή δεν είναι να την γαμάς αλλά να την κοιτάς! :S.Χώρια που σε κάνα κολοσκάμπιλο ,θα βάλει τα κλάμματα,την κόβω για γουτσου-γουτσου!!Μου αρέσουν πιο γηίνα μωρά!
σε ποιο σημειο ακριβως του ποστ μου αναφερεσαι;
για τον αντι η για τους διασκεδαστες;
αν ετσι νομιζεις ετσι ειναιΣε όλο....
νομιζω πριν το 2000...ξερουμε τυπε ποτε χωρισε η Ελενη το Σαββα για το Μεγαλο;
το ξερω...εγω το εχω ρυθμισει...για ολους...θα επικοινωνησω εγω μαζι σου ;)
κατ'αρχας μπραβο στον παοκ....
κατα δευτερον εχω ξαναπει...αν το αξιζει ο παοκ ας το παρει...
τριτον...οπως και να'χει τωρα οπως ειναι τα πραγματα αυτο το πρωταθλημα θελω πιο πολυ απο ποτε...
τεταρτον...νομιζω τα σαλια περι παραγκας λκαι προστασιας εληξαν...ειδατε ολοι το οφσαιτ που δοθηκε στο δοκαρι του τσορυ που σημαινει αν γινοταν το 2-2 θα ακυρωνοταν ...οπως επισης και η ομορφια στο τελος που εκοψε με ανυπαρκτο οφσαιτ τον παοκ...
σκατα ματς ,εμεις αρτηρισκληρωτικοι ,χωρις φρεσκαδα ....
στηριξη και βλεπουμε....η ομαδα δεν ειναι καλα...ο γεναρης πησιαζει...
και οι τυφλοι ειδαν την διαφορα μολις βγηκε ο κωστας και μπηκε ο παραγουανος...
αυτα...
εγω στηριζω...στεναχωρεθηκα αλλα στηριζω τωρα....
τιποτα δεν εχει χαθει ακομα...
εξαλλου μην ξεχναμε πως [size=30pt]στηριζομαστε στο νοου χαου του παοκ να αυτοκτονει....[/size]
θρυλος μια ζωη...
21:09 τυπε; πριν τελειωσει το ματς;
θα τον ακουτε τον μπαρμπα χρηστιδη μαλακες...
εχω δωσει τον λογο μου....
θα τους τρελλανω στο χυσιμο