Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
KAΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
ασε τις μαλακιες σε μενα...ξεριες καλα οτι εχω δικιο...στα ειχα πει...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ
το ξερεις το ξερω....οτι λεω ξερεις οτι βγαινει ....αυτο τρελλαινει και τους εχθρους μου οτι δικαιωνομαι...απλα γιατι κοζαρω...
ξαναλεω...εκανες με μενα δυο επιθεσεις εβαλες δυο γκολ...εγω ημουνα κακος ...χειροτερος δεν γινοτανε...
αλλα εγω ειμαι ΕΓΩ....
η κουπα ειναι ηδη στη φυσικη της θεση....ερχοντα;ι και αλλες πικρες το ξερεις ....
δεν αντεχεις τον πρωταθλητισμο ...θα σε γαμησω και εγω μεσα στην τουμπα...
και εχω ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ερθει στα αποδυτηρια ο ιβαν και να μου δωσει συγχαρητηρια ...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ασε τις μαλακιες σε μενα...ξεριες καλα οτι εχω δικιο...στα ειχα πει...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ
το ξερεις το ξερω....οτι λεω ξερεις οτι βγαινει ....αυτο τρελλαινει και τους εχθρους μου οτι δικαιωνομαι...απλα γιατι κοζαρω...
ξαναλεω...εκανες με μενα δυο επιθεσεις εβαλες δυο γκολ...εγω ημουνα κακος ...χειροτερος δεν γινοτανε...
αλλα εγω ειμαι ΕΓΩ....
η κουπα ειναι ηδη στη φυσικη της θεση....ερχοντα;ι και αλλες πικρες το ξερεις ....
δεν αντεχεις τον πρωταθλητισμο ...θα σε γαμησω και εγω μεσα στην τουμπα...
και εχω ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ερθει στα αποδυτηρια ο ιβαν και να μου δωσει συγχαρητηρια ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγαλες προσδοκιες εχεις.........

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αφού δε σας γαμησε ο κοροιβος ....  :jerking:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα οσο πιο τελεια ειναι τοσο μπορεις να βγαλεις γουστα πανω της ...φανταζεσαι να της καταστρεφεις το τελιο μακιγιαζ με τονους καυτου σπερματος;
αυτη η αντιθεση δεν ειναι ολη η καβλα ;  :rockon:

μας τον σηκωσες! :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χτες ο δευτερος του πρωταθληματος εφερε Χ απο τα δευτερα του 10ου στο ιδιο γηπεδο που κερδισε Γιουβεντους και Ατλετικο Μαδριτης... σημερα ο πρωτος που νικησε τον δευτερο που νικησε γιουβεντους και ατλετικο μαδριτης, υπεστη συντριβη απο τον 8ο του πρωταθληματος....Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι η Ξανθη θα ηταν πρωτη στον ομιλο του Ολυμπιακου στο champions league :crazy: :crazy: :crazy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.387
Πόντοι
5.006
χτες ο δευτερος του πρωταθληματος εφερε Χ απο τα δευτερα του 10ου στο ιδιο γηπεδο που κερδισε Γιουβεντους και Ατλετικο Μαδριτης... σημερα ο πρωτος που νικησε τον δευτερο που νικησε γιουβεντους και ατλετικο μαδριτης, υπεστη συντριβη απο τον 8ο του πρωταθληματος....Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι η Ξανθη θα ηταν πρωτη στον ομιλο του Ολυμπιακου στο champions league :crazy: :crazy: :crazy:
:o :o

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.770
Πόντοι
3.656
το μονο που λειπει να δω ειναι τον τουιτι να παιρνει διπλο στην τριπολη και το κοβω το ελληνικο πρωταθλημα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τυπε αν ο τουϊτι δεν το παρει το διπλο την εχει ετοιμη τη δικαολογια.φταει η παραγκα  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε αν ο τουϊτι δεν το παρει το διπλο την εχει ετοιμη τη δικαολογια.φταει η παραγκα   :grin:

ολες οι σκοτεινοι μηχανισμοι εχουνε στηθει για να στερησουν απο τον Χρηστο Μπουρμπο το πρωταθλημα τυπε  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.770
Πόντοι
3.656
ολες οι σκοτεινοι μηχανισμοι εχουνε στηθει για να στερησουν απο τον Χρηστο Μπουρμπο το πρωταθλημα τυπε  :S

τυπε γιατι το λες αυτο;δεν εχει ριξει λεφτα ο τουϊτι στον πρεσβη;   :rockon:
εδω γιορτασανε το πρωταθλημα του 1964 και τους κερασε μεχρι και σοκολατακια  :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη....αν δεν κατεχεις την αρχαιαν....σαλτα γαμησου τωρα!
που εισαι μωρη πουτανα ;

σημερα παντως στο park η δικη σου δεν ελεγε τιποτα....ουτε  cif......βιαζοταν λεει να παει γηπεδο!!!!
που εισαι ρε πορνη;;

οκ....αν σου αρεσει να παιρνεις πιπες....γουστο σου και καπελο σου!!!1
κοπελλα μου ζεις;  :birdman:

Που είναι αυτή η γαμιολα?? :bigdick:
εδω και σε χυνει...στη μαπα...

..ΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΑΝΔΑΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ...
πουταναρα ζεις ;σε γαμαω....

οοοοοοοοοολα τα λεφτα η φατσα του καραπαπαρα στο τελος......
κλαψε τωρα πουσταριο  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αύτη την κούπα οτάν την σηκωσω θα ξεροχυσω :cum: :cum: :cum: :cum:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :rockon: :rockon: :rockon:
μην κλασεις κανα αρχιδι στον καναπε σου αδερφη...

γιατι δεν εχει μπει ακομα μωβ κορδελλα στο σαιτ?  πρωτη δε φορα στα χρονικα που ο ιδιοκτητης ειναι αποσυνδεδεμενος!!!!! πω πω πικρα......
που χαθηκες ρε σαλιαρη;ποιον πακιστανο τσιμπουκωνεις;

για να κλαις.

[move][size=50pt]ΕΧΥΣΑ [/size][/move]
εχυσαααααααααα.....

Το 7 υπήρχε 3.000 χρόνια πριν την ομάδα σου ρε [size=70pt]ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ [/size]
σε χυνω στη μουρη και με λες χαμουρη....
εισαι και ψευτακος...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η ομάδα μας δυστυχώς περνάει μια κρίση. Δεν είμαι από τους οπαδούς που αρχίζουν τα "Βαγγέλα πούλα" και "Βαγγέλα κάνε μεταγραφές" και τέτοια.

Είμαστε Ολυμπιακός και αυτή την κατάσταση δε την σώζουν οι μεταγραφές !

Δε γίνεται ο ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ, ο Βάζελος να έχουν περίπου ίδιους βαθμούς με εμάς έχοντας τέτοιο ρόστερ (για το δικό τους συγκρητικά με εμάς λέω) !!!

Δε γίνεται να λέμε ότι δε μας κάνει πχ ο τάδε που κάνει 5 εκατομμύρια και πρέπει να πάρουμε τον τάδε που κάνει 7 εκατομμύρια.

Μάγκες δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες.

Ο Μίτσελ πήγε να κάνει ηλεκτροσόκ στο ματς με τα Γιάννενα. Υπήρχαν μέσα 8 αλλαγές !!!

Ε τι στον πούτσο? είναι δυανατόν να φταίει η νοοτροπία όλων εκεί μέσα ??? Και των νέων 8 που δεν είχαν σχέση ούτε με την ομάδα που κατεβάσαμε στο Αγρίνιο, με τον Παοκ και πάει λέγοντας.

Αν παρατηρήσετε δεν έχουν πρόβλημα οι ενδεκαδάτοι. Έχουν πρόβλημα και οι 20 κάτι.. που έχουμε στην ομάδα.

Δε νομίζω ότι ο Μίτσελ ξέχασε τη δουλειά του.

Δε νομίζω ότι οι παίκτες ξέχασαν να παίζουν.

Προφανώς κάπου δεν τα βρίσκουν. Κάτι δε γίνεται σωστά για να δέσει το γλυκό. Για να φτιάξεις σοκολατίνα δεν αρκεί μόνο σοκολάτα. Θέλει και άλλα πράγματα.

Μετά από συνεργασία πολλών ετών ο Μίτσελ τα έσπασε (γιατί τα έχει σπάσει και με πολλούς) και με τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Βίκτορ από όσο γνωρίζω ήταν αυτός που έφτιαχνε την οργάνωση του παιχνιδιού, το σύστημα..

Μήπως??? Λέω εγώ τώρα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.387
Πόντοι
5.006
Η ομάδα μας δυστυχώς περνάει μια κρίση. Δεν είμαι από τους οπαδούς που αρχίζουν τα "Βαγγέλα πούλα" και "Βαγγέλα κάνε μεταγραφές" και τέτοια.

Είμαστε Ολυμπιακός και αυτή την κατάσταση δε την σώζουν οι μεταγραφές !

Δε γίνεται ο ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ, ο Βάζελος να έχουν περίπου ίδιους βαθμούς με εμάς έχοντας τέτοιο ρόστερ (για το δικό τους συγκρητικά με εμάς λέω) !!!

Δε γίνεται να λέμε ότι δε μας κάνει πχ ο τάδε που κάνει 5 εκατομμύρια και πρέπει να πάρουμε τον τάδε που κάνει 7 εκατομμύρια.

Μάγκες δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες.

Ο Μίτσελ πήγε να κάνει ηλεκτροσόκ στο ματς με τα Γιάννενα. Υπήρχαν μέσα 8 αλλαγές !!!

Ε τι στον πούτσο? είναι δυανατόν να φταίει η νοοτροπία όλων εκεί μέσα ??? Και των νέων 8 που δεν είχαν σχέση ούτε με την ομάδα που κατεβάσαμε στο Αγρίνιο, με τον Παοκ και πάει λέγοντας.

Αν παρατηρήσετε δεν έχουν πρόβλημα οι ενδεκαδάτοι. Έχουν πρόβλημα και οι 20 κάτι.. που έχουμε στην ομάδα.

Δε νομίζω ότι ο Μίτσελ ξέχασε τη δουλειά του.

Δε νομίζω ότι οι παίκτες ξέχασαν να παίζουν.

Προφανώς κάπου δεν τα βρίσκουν. Κάτι δε γίνεται σωστά για να δέσει το γλυκό. Για να φτιάξεις σοκολατίνα δεν αρκεί μόνο σοκολάτα. Θέλει και άλλα πράγματα.

Μετά από συνεργασία πολλών ετών ο Μίτσελ τα έσπασε (γιατί τα έχει σπάσει και με πολλούς) και με τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Βίκτορ από όσο γνωρίζω ήταν αυτός που έφτιαχνε την οργάνωση του παιχνιδιού, το σύστημα..

Μήπως??? Λέω εγώ τώρα.
:rockon: :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Καλημέρα ρε αδέρφι.  :rockon:

Άντε να στρώσει η ομάδα μας.

Όπως είπε ο Χριστίδης σε ένα ποστ, αν είναι καλύτεροι οι άλλοι να το πάρουν. Πάντα έτσι νομίζω λέμε οι Ολυμπιακοί.
Αλλά το συγκεκριμένο το θέλω και εγώ πολύ. Γιατί έβγαλαν γλώσσα από πολύ νωρίς.

Τον Παοκ δεν τον φοβάμαι.. ξέρει να χάνει την πρώτη θέση με επιτυχία  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom