supervans13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
με αποκαλεσες γελοιο,καραγκιοζη κ μου ειπες να παω να γαμη8ω.δεν σε εβρισα...να πας να γαμηθεις σου ειπα...
αλλα ουτε τι γραφεις δεν 3ερεις αξεστε υπαλληλε
με αποκαλεσες γελοιο,καραγκιοζη κ μου ειπες να παω να γαμη8ω.δεν σε εβρισα...να πας να γαμηθεις σου ειπα...
χρηστιδη κοιτα να δεις, παρτο αλλιως και ασε τις μαγκιες μεσω νετ. ασχολεισου με την πουστρομαδα σου και μην κανεις πολλες μαγκιες μεσω νετ γιατι πουθενα δεν εισαι ασφαλης, αυτο να το θυμασαι αδελφουλα. οκ??
εσυ ηρθες εδω ρε καθυστερημενε και το παιζεις νταης, νομιζεις οτι εχει κανεις ορεξη ν' ασχοληθει μαζι σου?χρηστιδη κοιτα να δεις, παρτο αλλιως και ασε τις μαγκιες μεσω νετ. ασχολεισου με την πουστρομαδα σου και μην κανεις πολλες μαγκιες μεσω νετ γιατι πουθενα δεν εισαι ασφαλης, αυτο να το θυμασαι αδελφουλα. οκ??
α συγνωμη...δεν το καταλαβα...νομιζα σε ειχα στειλει μονο να γαμηθεις...με αποκαλεσες γελοιο,καραγκιοζη κ μου ειπες να παω να γαμη8ω.
αντιπαθειες????? οοοοοοοοχι...τα τρυφερα αγορακια τα αγαπαμε!!!!!!Χρηστιδη νομιζω οτι εχεις δημιουργησει αντιπαθειες..........να προσεχεις.
τυπε ειναι αξεστος ο χρηστιδης, αλλα αμα τον γνωρισεις ειναι καλη καρδιαμε αποκαλεσες γελοιο,καραγκιοζη κ μου ειπες να παω να γαμη8ω.
γελα ο μωρος αλλα δεν 3ερει ποιο ειναι το αστειοα συγνωμη...δεν το καταλαβα...νομιζα σε ειχα στειλει μονο να γαμηθεις...
σορρυ τυπε
σσσσσσσσσσεσυ ηρθες εδω ρε καθυστερημενε και το παιζεις νταης, νομιζεις οτι εχει κανεις ορεξη ν' ασχοληθει μαζι σου?
σε ποναει ο χρηστιδης? γιατι τι εκανε? [size=20pt]σου γαμησε καμια συγγενη[/size] και δεν το αντεχεις?
αντε γεια απο μενα κρυφοπουτανιτσα ψωλοχυμενη
Ενώ πριν τη διακοπή και ειδικά στην άμυνα πετούσαμε
ωχ :o :oχρηστιδη σου γαμω την μανα την πουτανα μωρη πουστρα, με λενε πανο πλατεια γαρδενιας ζωγραφου κατα τις 7 αυριο. θα φοραω μαυρο δερματινο μπουφαν και ξεβαμενο τζην. θα ερθεις μαζι με την μανα σου η θες να σε γαμησω μονο εσενα και η μανα σου να κλαιει?
ελα ντε...σωστοςγελα ο μωρος αλλα δεν 3ερει ποιο ειναι το αστειο
τυπε ειδες ονομα που εχει?ωχ :o :o
εχει ξεμεινει και δυο δεκαετιες πισω ο μαλακς...ωχ :o :o
δεν χρειάζεσαι άμυνα μαν για να κερδίσεις τον κλάους και τον σαλπιγγίδη
τυπε δε φοβασαι? μπορει να εχει φερει και τη μαμα του να σε κανει νταχρηστου τι ωρα να ερθω ρε αυριο;
και που ;
Συγχαρητήρια Μαρινάκη στον Αναστασιάδη
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» για τη Μάλμε
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέδωσε τα εύσημα στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τη νίκη που πήρε μέσα στο Φάληρο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε το «δικέφαλο» νικητή με 1-2, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα τεχνικό για τη νίκη της ομάδας του και εκείνος του ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να νικήσει τη Μάλμε και να συνεχίσει στην Ευρώπη.
Πηγή: gazzetta.gr Μπράβο σε κάτι τετοια