jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
λες να πληρωθηκε?ρε παιδιά ο νεάτερνταλ μανιάτης , γιατί ανέλαβε την www.gazzetta.gr/football/article/676953/maniatis-analamvano-ego-tin-eythyni]ευθύνη[/url] ?
λες να πληρωθηκε?ρε παιδιά ο νεάτερνταλ μανιάτης , γιατί ανέλαβε την www.gazzetta.gr/football/article/676953/maniatis-analamvano-ego-tin-eythyni]ευθύνη[/url] ?
σιγουρα; με εχει μπερδεψει λιγο
Πλέον ο χονδρός 8α βάζει διαιτησία για να τρώει μόνο 2 αντί 4
λες να πληρωθηκε?
ο καραγκουνης του ολυμπιακου μας?δε νομίζω , απλά μου φαίνεται ηλιθιότητα
φιλότιμος μέν , αλλά δεν έχει μυαλό :-
και καλα αρχηγος...δε νομίζω , απλά μου φαίνεται ηλιθιότητα
φιλότιμος μέν , αλλά δεν έχει μυαλό :-
Γιατι εφαγε τον Κασαμι,η λογικη αυτο λεει οσον αφορα τον παραγκωνισμο του δευτερουρε παιδιά ο νεάτερνταλ μανιάτης , γιατί ανέλαβε την www.gazzetta.gr/football/article/676953/maniatis-analamvano-ego-tin-eythyni]ευθύνη[/url] ?
ναι , αλλά στο πιο άτεχνο όμωςο καραγκουνης του ολυμπιακου μας?
Γιατι εφαγε τον Κασαμι,η λογικη αυτο λεει οσον αφορα τον παραγκωνισμο του δευτερου
Προφανως στ αποδυτηρια του ολυμπιακου η ατμοσφαιρα δεν ειναι καλη
Ο μητρογλου οπως ειπα πριν λιγες μερες εχει τελειωσει ως παικτης
Ο Μαρινακης πηγε στ αποδυτηρια του Μπαοκ και εδωσε συγχαρητηρια
Μπραβο προεδρε,και σ ανωτερα
ναι , αλλά στο πιο άτεχνο όμως
και στο πιο αφελές , τουλάχιστον ο τυπάρας ήξερε να παίρνει τα φάουλ
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/olympics/diving-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]ο τυπαρας για μενα ηταν ενα αντιπαθητικο πιθικι που δε θα τον ηθελα ποτε στον ολυμπιακο
παρ' ολά αυτα κανεις δεν μπορει να μειωσει την αξια του κ οσα εχει προσφερει στην ομαδα του και στην εθνικη
το παλικαρι μπορει να μην ηξερε πολλα κανταρια μπαλα, αλλα ηξερε το ποδοσφαιρο, ηξερε τι χρειαζεται μια ομαδα για να κερδισει κ αυτο εκανε.
Ναι,θα εκτιμηθει στην τουμπα οταν θα παει ο ολυμπιακος στον δευτερο γυρο που θα παιζεται το πρωταθλημα..καλά έκανε είναι αξιοπρεπής χειρονομία αν όντως το έκανε
Ναι,θα εκτιμηθει στην τουμπα οταν θα παει ο ολυμπιακος στον δευτερο γυρο που θα παιζεται το πρωταθλημα..
συμφωνώ και προσθέτω το πάθοςο τυπαρας για μενα ηταν ενα αντιπαθητικο πιθικι που δε θα τον ηθελα ποτε στον ολυμπιακο
παρ' ολά αυτα κανεις δεν μπορει να μειωσει την αξια του κ οσα εχει προσφερει στην ομαδα του και στην εθνικη
το παλικαρι μπορει να μην ηξερε πολλα κανταρια μπαλα, αλλα ηξερε το ποδοσφαιρο, ηξερε τι χρειαζεται μια ομαδα για να κερδισει κ αυτο εκανε.
Ναι,θα εκτιμηθει στην τουμπα οταν θα παει ο ολυμπιακος στον δευτερο γυρο που θα παιζεται το πρωταθλημα..