Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επειδη δεν εγινα κατανοητος και φταιω εγω....καιρο εχει να χασει ο γαυρος στην εδρα του τοσο καθαρα απο ελληνικη ομαδα......και το 6-1 θυμαμαι και τις 4αρες στην πολη των σερρων....πολλα θυμαμαι

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν εγινα κατανοητος και φταιω εγω....καιρο εχει να χασει ο γαυρος στην εδρα του τοσο καθαρα απο ελληνικη ομαδα......και το 6-1 θυμαμαι και τις 4αρες στην πολη των σερρων....πολλα θυμαμαι

θυμασαι ολα αυτα και δεν θυμασαι το περυσινο Ολυμπιακος-ΠΑΟ 0-3  ?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ναι ρε φιλε 40 χρονων ειμαι εχω δει αρκετα..απλα τα τελευταια χρονια λεω
εγω μεγαλυτερος και εχω δει περισσοτερα χα χα χα.....μεχρι και τον Αλεξανδρη να τραγουδαει στα Τρικαλα,την κοκκινη φανελλα κρεμανε στα μπυρδελλα,και 6 μηνες μετα να ευχαριστει τον κοκαλη που τον εφερε στη μεγαλητερη ομαδα της ελλαδας,χι χι χι.....σαπηοι ολοι τους,απο προεδρους,παιχτες,οπαδους....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω μεγαλυτερος και εχω δει περισσοτερα χα χα χα.....μεχρι και τον Αλεξανδρη να τραγουδαει στα Τρικαλα,την κοκκινη φανελλα κρεμανε στα μπυρδελλα,και 6 μηνες μετα να ευχαριστει τον κοκαλη που τον εφερε στη μεγαλητερη ομαδα της ελλαδας,χι χι χι.....σαπηοι ολοι τους,απο προεδρους,παιχτες,οπαδους....
τι κανει το χρημα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
URL]]

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Tην καλυτερη κουβεντα την ειχε πει ενας δικος μας συνδεσμιτης σε ραδιοφωνικη εκπομπη της θ13 κανα 2 χρονια πριν.Δεν προκειται ποτε λεει να αποθεωσω και να λατρεψω συγκεκριμενο παιχτη οσο καλα και να παιζει οσα γκολ και να βαζει,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που δειχνουν την μαγκια τους και την αξια τους και σε αλλα θεματα εξωγηπεδικα.Γιατι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αρσενικες πορνες...και ειχε απολυτο δικιο τυποι

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
billy ντροπη σου...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Tην καλυτερη κουβεντα την ειχε πει ενας δικος μας συνδεσμιτης σε ραδιοφωνικη εκπομπη της θ13 κανα 2 χρονια πριν.Δεν προκειται ποτε λεει να αποθεωσω και να λατρεψω συγκεκριμενο παιχτη οσο καλα και να παιζει οσα γκολ και να βαζει,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που δειχνουν την μαγκια τους και την αξια τους και σε αλλα θεματα εξωγηπεδικα.Γιατι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αρσενικες πορνες...και ειχε απολυτο δικιο τυποι
σωστο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
που ειναι ρε ενας καραβλαχος που εβγαινε μετα τα ματς ενα ταγαρι  και μας τα εκανε χριστουγεννιατικες μπαλες? :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:ουουουουουουουουυου......καλον υπνο να εχετε.....και τα χερια πανω απο την κουβερτα :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom