achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
και κλααααααααααμμμμαααααααααααααααααααααααααα στο λιμανι
Ναι παίζει λίγο τουμπεκί ψιλοκομμένο στο λιμάνι. Και τι να πούν...
και κλααααααααααμμμμαααααααααααααααααααααααααα στο λιμανι
τοσο καθαρη ηττα δεν θημαμαι να εχει ο γαυρος απο ομαδα στην ελλαδα..Ναι παίζει λίγο τουμπεκί ψιλοκομμένο στο λιμάνι. Και τι να πούν...
μμμμμμμμ εχει,εχει....και 6 και 5 και 4 εχει ρουφηξει.....τοσο καθαρη ηττα δεν θημαμαι να εχει ο γαυρος απο ομαδα στην ελλαδα..
ναι ρε φιλε 40 χρονων ειμαι εχω δει αρκετα..απλα τα τελευταια χρονια λεωμμμμμμμμ εχει,εχει....και 6 και 5 και 4 εχει ρουφηξει.....
τοσο καθαρη ηττα δεν θημαμαι να εχει ο γαυρος απο ομαδα στην ελλαδα..
ναι ρε φιλε 40 χρονων ειμαι εχω δει αρκετα..απλα τα τελευταια χρονια λεω
επειδη δεν εγινα κατανοητος και φταιω εγω....καιρο εχει να χασει ο γαυρος στην εδρα του τοσο καθαρα απο ελληνικη ομαδα......και το 6-1 θυμαμαι και τις 4αρες στην πολη των σερρων....πολλα θυμαμαι
φιλαρακι ζητω ταπεινα συγνωμη.....πεταω στα συννεφα.....θυμασαι ολα αυτα και δεν θυμασαι το περυσινο Ολυμπιακος-ΠΑΟ 0-3 ?
εγω μεγαλυτερος και εχω δει περισσοτερα χα χα χα.....μεχρι και τον Αλεξανδρη να τραγουδαει στα Τρικαλα,την κοκκινη φανελλα κρεμανε στα μπυρδελλα,και 6 μηνες μετα να ευχαριστει τον κοκαλη που τον εφερε στη μεγαλητερη ομαδα της ελλαδας,χι χι χι.....σαπηοι ολοι τους,απο προεδρους,παιχτες,οπαδους....ναι ρε φιλε 40 χρονων ειμαι εχω δει αρκετα..απλα τα τελευταια χρονια λεω
τι κανει το χρημαεγω μεγαλυτερος και εχω δει περισσοτερα χα χα χα.....μεχρι και τον Αλεξανδρη να τραγουδαει στα Τρικαλα,την κοκκινη φανελλα κρεμανε στα μπυρδελλα,και 6 μηνες μετα να ευχαριστει τον κοκαλη που τον εφερε στη μεγαλητερη ομαδα της ελλαδας,χι χι χι.....σαπηοι ολοι τους,απο προεδρους,παιχτες,οπαδους....
Tην καλυτερη κουβεντα την ειχε πει ενας δικος μας συνδεσμιτης σε ραδιοφωνικη εκπομπη της θ13 κανα 2 χρονια πριν.Δεν προκειται ποτε λεει να αποθεωσω και να λατρεψω συγκεκριμενο παιχτη οσο καλα και να παιζει οσα γκολ και να βαζει,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που δειχνουν την μαγκια τους και την αξια τους και σε αλλα θεματα εξωγηπεδικα.Γιατι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αρσενικες πορνες...και ειχε απολυτο δικιο τυποιεγω μεγαλυτερος και εχω δει περισσοτερα χα χα χα.....μεχρι και τον Αλεξανδρη να τραγουδαει στα Τρικαλα,την κοκκινη φανελλα κρεμανε στα μπυρδελλα,και 6 μηνες μετα να ευχαριστει τον κοκαλη που τον εφερε στη μεγαλητερη ομαδα της ελλαδας,χι χι χι.....σαπηοι ολοι τους,απο προεδρους,παιχτες,οπαδους....
σωστοTην καλυτερη κουβεντα την ειχε πει ενας δικος μας συνδεσμιτης σε ραδιοφωνικη εκπομπη της θ13 κανα 2 χρονια πριν.Δεν προκειται ποτε λεει να αποθεωσω και να λατρεψω συγκεκριμενο παιχτη οσο καλα και να παιζει οσα γκολ και να βαζει,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που δειχνουν την μαγκια τους και την αξια τους και σε αλλα θεματα εξωγηπεδικα.Γιατι δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αρσενικες πορνες...και ειχε απολυτο δικιο τυποι
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Hellas/article3177213.ece/binary/ORIGINAL.GIF[/img[/URL]]
[/quote]γκολαρα
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Hellas/article3177213.ece/binary/ORIGINAL.GIF[/img[/URL]]
[/quote]πως το λεμε;;;;;;;;;παρε να χεις;;;;;;;;;; :P :P :P